ویدیویی از دروازه هند
به تماشای ویدیویی از دروازه هند بنشینید و با این جاذبه مهم کشور هند آشنا شوید. دروازه هند یابودیست برای سربازهای هندی که در طول جنگهای این کشور جان باختهاند. هدف از ساخت این دروازه، قدردانی از فداکاریهای این افراد بوده است؛ البته باید اشاره کنیم که دروازه هند در دهلی نو تاکید قابل توجهی به زنده نگه داشتن یاد و خاطره 82000 سربازی دارد که در سال 1914 میلادی و در طول جنگ جهانی اول کشته شدند. این سربازان در مقابل تجاوز کشورهایی همچون فرانسه، فنلاند، انگلیس و ... از خاک سرزمینشان دفاع کرده و جان خود را از دست دادند. در ابتدا قرار بود این دوازه تنها یادآور سربازان از دست رفته در جنگ جهانی اول باشد اما در ادامه آن را نمادی از فداکاریهای همه سربازان و نظامیان هندی در طول تاریخ این کشور معرفی کردند و به طور کلی اینجا اهمیت معنوی زیادی برای هندیها دارد.
درست است که هند در جنگهای جهانی خسارت های زیادی را متحمل شد اما دروازه هند به گونهای ساخته شده که نماد پیروزی و افتخار این کشور باشد. این سازه 42 متر ارتفاع و 9.1 متر عرض دارد و در سال 1931 میلادی توسط معماری مشهور به نام سر ادوین لوتینز (Sir Edwin Lutyens) ساخته شده است.
بد نیست بدانید این سازه در بلوار راجپات (Rajpath) در دهلی نو قرار دارد و درون میدان شش ضلعی که در این بلوار واقع شده، قد برافراشته است. بنای دروازه هند از گرانیت، ماسه قرمز و مرمر ساخته شده است و در معماری آن از طاق پیروزی پاریس الهام گرفته و تلاش کردهاند از اعتقادات مذهبی یا احزاب مختلف اثری وجود نداشته باشد تا اینگونه اینجا مورد توجه و احترام همه قشرهای جامعه هند قرار گیرد.
در بالا تا حدودی این سازه مهم را به شما معرفی کردیم اما پیشنهاد میکنیم اگر میخواهید بیشتر از دروازه هند و تاریخچه و معماری آن بدانید معرفی کامل دروازه هند را در کارناوال مطالعه کنید.
:Video Details
Produced By: Ajeto1970
5 دیدگاه
حسن
اون جمعيت هند ٨٢ هزار سرباز چيزى نيست
20 خرداد 1399
هند ويزا ميده؟
19 خرداد 1399
Sima
هند کشور بسیار پهناوریه گمونم دو و نیم برابر ایران باشه، مردمش بی اندازه فقیرن و نظافت جایگاهی تو فرهنگ و زندگیشون نداره، خیابان نشین ها همه کارشان را لب خیابان و اگر آلونکی دارن در آلونکشان انجام می دن، قیمت برق هم بی اندازه بالاست و اصلا قابل مقایسه با ایران نیست ، گدا هم فراوونه بخصوص جلوی رستوران ها که آدم کوفتش می شه وقتی می بینه این همه به آدم التماس میکنن ، طاووس هم من نديدم كه ميگن هر كه را طاووس خواهد جور هندوستان كشد !
18 خرداد 1399