
شیرین کیاسروش
انتشار
24 شهریور 1397
به روز رسانی
15 شهریور 1398
کره شمالی در 9 سپتامبر 2018 (18 شهریور 1397) به مناسبت سالگرد 70 سالگی استقلال خود رژه ای نظامی برگزار کرد. به این رژه نظامی، اجراهای دسته جمعی هنری و ژیمناستیک نیز اضافه شد. ده ها هزار نفر از مردم نظامی و غیر نظامی ماه ها برای اجراهایی هماهنگ، که در میدان کیم ایل سونگ و ورزشگاه رانگرادو فرست آو می (Rungrado 1st of May Stadium) در پیونگ یانگ برگزار شدند، تمرین کرده بودند.
ورزشگاه رانگرادو فرست آو می، مهم ترین ورزشگاه کره شمالی و بزرگ ترین ورزشگاه دنیاست. این ورزشگاه با 20.7 هکتار وسعت، گنجایش 150,000 نفر را دارد. اولین رویدادی که در این ورزشگاه اتفاق افتاد، برگزاری سیزدهمین جشنواره جهانی جوانان و دانش آموزان، با حضور مهمانانی از 112 کشور بود. روز افتتاح این جشنواره برابر با اول ماه می سال 1989 بود و به همین دلیل این ورزشگاه با نام "می دی" نیز خوانده می شود. از آن تاریخ به بعد از این ورزشگاه برای برگزاری جشن ها و مسابقه های مختلف استفاده شد. همچنین مراسم اعدام مخالفان رهبر این کشور و رویدادهای سیاسی دیگر نیز در می دی انجام می گیرد.
اما یکی از اتفاق های جالبی که در اینجا رخ می دهد، رویدادِ اجراهای دسته جمعی بزرگ ژیمناستیک و نمایش های هنری آریرانگ (The Grand Mass Gymnastics and Artistic Performance Arirang) است که به اختصار بازی های دسته جمعی آریرانگ خوانده می شود. این فستیوال برای اولین بار در سال 2002 برگزار شد و تا سال 2013، هر ساله، به استثنای سال 2006، شور و هیجان آن در کره شمالی برپا بود. امسال این نمایش ها پس از وقفه ای 5 ساله همراه با هفتادمین سالگرد تاسیس کره شمالی دوباره روی صحنه رفتند. در مراسم افتتاحیه این فستیوال، بیش از 30,000 دانش آموز که آموزش های زیادی دیده اند، با در دست گرفتن کارت های بزرگ، تصاویر موزاییکی ساختند و هزاران نفر از ژیمناستیک کاران و رقصندگان، نمایش هایی را اجرا کردند و این رویداد بزرگ در نهایت با رژه مشعل دانش آموزان خاتمه یافت.
همراه کارناوال باشید تا تصاویر این جشن عظیمِ رنگین را ببینیم.
1- دانش آموزان با موزاییک های رنگی تصویری از کیم جونگ ایل را ساخته اند. کیم جونگ ایل، رهبر پیشین کره شمالی و پدر رهبر فعلی یعنی کیم جونگ اون است.
2- کودکان ماه ها برای ساختن این تصاویر آموزش می بینند.
3- با موزاییک های رنگی تصاویر گوناگونی ساخته می شود.
4- نمایش های هنری و جلوه های رنگارنگِ جشن
5- اجرای رقص و حرکت های نمادین در ورزشگاه می دی
6- نور پردازی های زیبای افتتاحیه
7- نمادی از دوستی و صمیمیت با جهان
8- مردم کره شمالی هنر و هماهنگی خود را به دنیا نشان می دهند.
9- مردم و نیروهای نظامی در ورزشگاه می دی
10- هواپیماها در حال نوشتن عدد 70
11- دانش آموزان کره شمالی در پایان جشن رژه مشعل را اجرا کردند.
12- نمایش های هنری در ورزشگاه می دی
13- مردم با پوشیدن کلاه های رنگی در رژه مشعل شرکت می کنند.
14- روزنامه نگاران کره شمالی از مراسم رژه مشعل فیلم برداری می کنند.
15- دورنمایی از مراسم
سخن آخر
تصاویری که دیدیم مربوط به فستیوالی بزرگ در کشور کره شمالی بود.
شما با این جشن آشنایی داشته اید؟
راجع به برگزاری چنین جشنی در کشوری بحران زده مانند کره شمالی چه فکر می کنید؟
آیا از برگزاری جشن های بزرگ و هماهنگی مانند آریرانگ در کشورهای دیگر اطلاع دارید؟
نظرات و دانسته های خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاه جدید