زينب شيرازی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
11 شهریور 1398
به روز رسانی
08 اسفند 1402
همراه کارناوال باشید تا با دانستنی های سفر زمینی به تفلیس آشنا شوید. در این مطلب خیلی سریع به راه ها، هزینه ها و مدارک لازم برای سفر زمینی به گرجستان می پردازیم. به طور مثال در این مطلب می توانید اطلاعاتی درباره مسیر اتوبوس تهران تفلیس نیز به دست آورید. همچنین برای اطلاعات بیشتر می توانید هزینه های سفر به تفلیس را بخوانید.
نکته: با توجه به تجربه هموطنان عزیز، بهتر است تا اطلاع ثانوی به هیچوجه سفر زمینی به تفلیس را انتخاب نکنید و بهصورت هوایی راهی گرجستان شوید.
برای سفر زمینی به تفلیس چندین راه پیش روی شماست:
بسته به تعداد روز و هتل قیمتهای متنوعی دارند؛ در حال حاضر این تورها برگزار نمیشود.
مستقیم: برای سفر اتوبوسی به تفلیس می توانید مسیر را یکسره و یا به صورت جداگانه طی کنید.
جداگانه: برای سفر جداگانه به تفلیس می توانید ابتدا خود را به ایروان و یا باکو برسانید و سپس به تفلیس بروید.
مسیر ارمنستان-گرجستان:
مسیر آذربایجان-گرجستان:
منظور از روش های ترکیبی، استفاده از وسایل حمل و نقل مختلف برای کاهش هزینه هاست. پیشنهاد ما این گزینه هاست:
سفر زمینی تفلیس
برای آن که بخواهید با ماشین شخصیِ خود به تفلیس سفر کنید، پیش از خروج از کشور نیاز است برای چندین مورد هزینه کنید:
هزینه بنزین (1 لیتر): در گرجستان 4 مدل بنزین ارائه میشود، اما به طور حدودی قیمت بنزین تقریبا 4 لاری گرجستان (66,200 تومان) است.
نکات مهم:
خوب است بدانید که عوارض خروج از کشور برای سال 1401 بار اول 400 هزار تومان، بار دوم 600 هزار تومان و بار سوم به بعد 800 هزار تومان است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
سفر تفلیس
یکی از مسائلی که اغلب کاربران درباره آن سوال دارند وضعیت بیمه در کشورهای پیش روست.
پس از ورود به کشور گرجستان، می توانید بیمه ماشین را از پمپ های بنزین و نمایندگی های مربوطه تهیه کنید. پیشنهاد می کنیم تهیه بیمه را در اولین فرصت ممکن انجام دهید و آن را به تعویق نندازید. چرا که پلیس گرجستان بر روی بیمه حساس است و در صورت نداشتن بیمه و ورود به جاده جریمه می شوید.
در مرزهای ورودی به هر یک از کشورهای آذربایجان و ارمنستان، با پرداخت هزینه ای می توانید بیمه ماشین را دریافت کنید.
اگر بخواهید به صورت زمینی به گرجستان بروید، پیش از هر چیزی باید بدانید که ایران با گرجستان مرز مشترک ندارد و میان ایران و این کشور، ارمنستان، آذربایجان و ترکیه قرار گرفته اند. نزدیک ترین راه دسترسی به تفلیس آن است که ابتدا از ارمنستان یا آذربایجان عبور کنید و سپس وارد گرجستان شوید. با استفاده از کشور ترکیه هم می توانید وارد گرجستان شوید که البته دسترسی شما را به تفلیس دورتر می کند.
در اینجا مرزهای پیش رو در سفر زمینی به گرجستان را می شناسید:
ایستگاه مرز نوردوز در نزدیکی شهر جلفا و در استان آذبایجان شرقی قرار گرفته است. تنها نقطه مرزی موجود برای ورود به ارمنستان این مرز است و با تهران فاصله ای ۷۶۰ کیلومتری دارد. می توانید پس از ورود به ارمنستان سری به ایروان بزنید و بعد هم به سراغ یکی از نقاط مرزی مشترک ارمنستان و گرجستان، یعنی مرز «ساداخلو» (Sadakhlo) بروید. باید بدانید که مسیر پیش روی شما کوهستانی است و استفاده از آن اصلا در زمستان ها توصیه نمی شود.
از دیگر نقاط مرزی مشترک ارمنستان و گرجستان می توان به باورا (Bavra) یا نینوتسمیندا (Ninotsminda)، گوگووان (Gogovan) یا گوگوتی (Guguti) و پیروویلون (Privolnoe) یا آخکرپی (Akhkerpi) اشاره کرد.
مهم ترین و پر رفت و آمد ترین مرز برای ورود به کشور آذربایجان، مرز آستاراست که در نزدیکی شهر آستارا قرار دارد. پس از ورود به آذربایجان، راه خود را به سوی مرز اصلی پل قرمز (Red Bridge) کج کنید و به سوی تفلیس حرکت کنید. خوب است بدانید که آذربایجان علاوه بر پل قرمز، دو مرز مشترک دیگر با گرجستان دارد. از دیگر مرزهای مشترک آذربایجان و گرجستان می توان به بالاکان (Lagodeki / Balakan) و گاردابان (Gardaban) اشاره کرد.
فراموش نکنید برای عبور از آذربایجان و سفر به کشور گرجستان، باید ویزای ترانزیت آذربایجان را داشته باشید.
مرز بیله سوار، مرز دیگری است که با استفاده از آن می توانید وارد خاک آذربایجان شوید. این مرز در استان اردبیل و شهرستان مرزی بیلهسوار واقع شده است.
آخرین مسیر پیشنهادی استفاده از مرزهای مشترک ایران و ترکیه است. این مسیر در صورتی می تواند مورد توجه شما باشد که دل تان بخواهد قدری در ترکیه گردش کنید و به بازدید شهرهای ساحلی ترابزون و ریزه بروید و یا در شهر وان بگردید. برای رفتن به سمت شهرهای ترابزون و ریزه باید از مرز بازرگان خارج شوید و برای سفر به وان، مرز رازی پیشنهاد می شود.
برای خروج از کشور ترکیه و ورود به گرجستان نیز سه مرز پیش روی شما قرار دارد. مرز سارپی مرز اصلی این دو کشور بوده و در نزدیکی شهر مرزی سارپی قرار گرفته است. از مرز سارپی تا باتومی 20 کیلومتر فاصله وجود دارد. مرز دیگر واله است که در نزدیکی دو شهر واله در گرجستان و پوسوف در ترکیه قرار دارد. از این مرز تا شهر تفلیس نیز 200 کیلومتر راه است. آخرین مرز، مرز کارتساخی است که استفاده از آن خیلی توصیه نمی شود.
سخن آخر
با هم روش ها و هزینه های سفر زمینی به تفلیس را بررسی کردیم و دیدیم چه گزینه هایی پیش روی ماست.
نظر شما درباره این روش ها چه بود؟
تا به حال سفر زمینی به کشورهای اطراف داشته اید؟
دیدگاه های خود را با ما در میان بگذارید.
چند سالی است که با کارناوال، هر روز دست به قلم می شوم و نوشتن، گاه چالشی روزانه است و گاه، شربت بهار نارنج تگری که در یک روز داغ تابستانی به جانم می نشیند... و این چیزی است که آن را خوش حالی
...
آیا این مطلب مفید بود؟
13 دیدگاه
با سلام من به اتفاق همسر و دخترم شهریور ۱۴۰۳ از مرز زمینی سارپی با ماشین شخصی به گرجستان رفتیم . تجربه اول بود . و در بدو ورود مامورین بی تربیت گرجستان سرنشینان خودرو یعنی همسر و دختر خردسالم را پیاده کردن و آنها را به سمت گیت مسافرین عادی فرستادن . و فقط من را با خودرو فرستادن به سمت ورودی ماشینها. در صف خودرو ها توقف کردم دیدم تمام ماشینهای غیر ایرانی با سرنشینان حضور دارن و فقط خانواده من را پیاده کردن و یعد دوباره یک مامور بی تربیت آمد و به من اشاره کرد که از صف خارج شوم و من را به یک پارکینگ هدایت کرد و گفت ماشین را خاموش کن و منتظر بمان و خودش رفت . بعد از مدتی با دو مامور بی تربیت دیگر و سیگار در دهان با حالتی مغرورانه آمدن و تمام ماشین را بازرسی کردن و بعد اجازه ورود دادن . از آن طرف همسر و دخترم هم خیلی اذیت شدن و از آنها ووچر هتل و پول کافی می خواستن و هر چه همسرم میگفت که تمام این چیزهایی که شما می خواهید در ماشین شخصی و در گیت دیگر نزد شوهرم است و ما فقط پاسپورت داریم و شما ما را از خوردو جدا کردید و ... گویا گوش آنها به چیزها بدهکار نبود . در مجموع من برداشتم اینه که رفتار مامورین مرزی گرجستان با ایرانی ها برنامه ریزی شده و هدفمند آست و بی دلیل این برخوردها رو نمیکنن . جا دارد که مسئولین وزارت خارجه این موضوعات را پیگیری نمایند . ضمنا در باتومی یک دفتر کنسولگری ایران هم در آنجا دایر است و پاسخگوی مشکلات ایرانی ها هم نیست چون یک مامور آنجا ایستاده و اجازه نزدیک شدن به کنسولگری را نمیده .
انتشار:04 آبان 1403
آیا این دیدگاه مفید بود؟
با سلام ما امروز 19 شهریور خواستیم از مرز واله برویم گرجستان که پلیس ترکیه گفت همه ایرانیها را دیپورت میکنند و گفت بروید از مرز سارپی وارد شوید که ما هم همینکار را داریم میکنیم لطفا دیگه از مرز واله نروید.
انتشار:19 شهریور 1403
آیا این دیدگاه مفید بود؟
ما الان تفلیس هستیم با ۵ تا ماشین اومدیم بدون دردسر از مرز سارپی وارد باتومی شدیم از ما ووچر هتل و بیمه نامه نخواستن
انتشار:16 شهریور 1403
آیا این دیدگاه مفید بود؟
عکس و ویدیو
ویدیو هوایی از تفلیس
اپلیکیشن کارناوال
با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه ها و فرهنگ شهرها و کشورهای مختلف، رزرو آنلاین بلیت هواپیما و یا حتی رزرو انواع اقامت بسته به سلیقه و بودجه ای که دارید. اپلیکیشن کارناوال یعنی کنترل سفر در دست شما.
Android
IOS
هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیت هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!
کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های هیرمان محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.