karnaval.ir

واحد تبلیغات

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

13 خرداد 1400

به روز رسانی

22 اسفند 1401

اپلای (درخواست پذیرش) برای دانشگاه می تواند تجربه بسیار دلهره آوری باشد، به خصوص اگر به تحصیل در خارج از کشور فکر می کنید و یک هدف جدی برای شماست. با این حال، برنامه ریزی و تحقیق دقیق، درخواست برای دانشگاه می تواند یک تجربه هیجان انگیز و ارزشمند هم باشد، که به شما کمک می کند وارد دانشگاه رویاهای خود شوید. انتخاب رشته و دانشگاه مناسب ممکن است یکی از مهمترین تصمیمات زندگی شما باشد. نه تنها می تواند بر روی انتخاب گزینه های شغلی پس از فارغ التحصیلی شما تاثیر بگذارد، بلکه باید حداقل سه سال را در این موسسه بگذرانید، بنابراین مهم است که بهترین دانشگاه را پیدا کنید که از آن راضی باشید. 

چطور برای بهترین دانشگاه های دنیا اپلای کنیم؟

گام اول: مدرک زبان

هنگامی که درخواست می دهید، به مدرک زبان انگلیسی نیاز خواهید داشت که نشان می دهد دانش کافی برای شرکت در کلاس ها، درک کتاب های درسی و تکمیل تکالیف خود را دارید. البته ممکن است در بعضی از کشورها باید زبان همان کشور را هم بدانید. برای قبولی در آزمون زبان انگلیسی و دریافت مدرک زبان، بسته به سطح فعلی انگلیسی خود، ممکن است نیاز به زمان و تلاش زیادی داشته باشید. به همین دلیل باید هر چه زودتر شروع به آماده سازی و تمرین کنید. همچنین عاقلانه است که زودتر مدرک زبان انگلیسی را بگیرید تا مهلت درخواست دانشگاه را از دست ندهید.

گام دوم: ایجاد رزومه کاری تحصیلی خوب

1 ـ با فهرست کردن اطلاعات تماس خود شروع کند. 

2 ـ بیانیه شخصی ارائه دهید. بیانیه شخصی بخش مختصری است که اهداف شغلی شمارا توصیف می کند، مانند نوع شغل یا صنعتی که در نهایت می خواهید در آن کار کنید یا مهارت هایی که می خواهید ایجاد کنید. این مرحله اختیاری است، اما می تواندرزومه شمارا از متقاضیان رقابتی جدا کند و به یک سرپرست تحصیلی کمک کند تا بهتر با شما ارتباط برقرار کند.

3 ـ تجربه کاری خود را نشان دهید. این بخش شامل نام هر سازمان یا شرکتی است که در آن کار کرده اید. همچنین می توانید دوره های کارآموزی را در این قسمت از رزومه خود قرار دهید.

4 ـ تحصیلات خود را نیز لحاظ کنید. 

5 ـ مهارت ها و دستاوردها را فهرست کنید. فعالیت ها، پروژه ها، سوابق کاری، افتخارات علمی، جوایز، کنفرانس ها، بورسیه و کمک هزینه تحصیلی، مقالات و انتشارات خود را ارائه دهید. این رزومه مهم ترین مدرکی است که یک دانشجو براساس آن قضاوت می شود. یک رزومه خوب باید در چند دقیقه معرف دانشجو باشد.

گام سوم: مطالعه شرایط مهاجرت تحصیلی کشورها

مقصد مورد نظر خود را برای تحصیل بررسی کنید و تمامی اطلاعات مورد نیاز برای زندگی دانشجویی را مطالعه کنید و تنها به یک وجه آن توجه نکنید و به صورت کلی مسئله را زیر ذره بین قرار دهید. با مطالعه آگاه خواهید شد که هزینه تحصیل در آمریکا بسیار بالا بوده و در صورتی که نتوانید بورسیه تحصیلی مناسب پیدا کنید، بهتر است به تحصیل در یک کشور دیگر مثلا کانادا فکر کنید.

گام چهارم: انتخاب رشته و دانشگاه

اولویت بندی برای انتخاب رشته و دانشگاه برای هر فردی متفاوت است. زیرا شرایط متقاضیانی که تحصیل در کشورهای دیگر را انتخاب می کنند تعیین کننده رشته و دانشگاه است. شرایطی مانند سن، مقطع تحصیلی، زبان و همچنین توان مالی تعیین کننده انتخاب رشته و دانشگاه است. 

گام پنجم: ارسال مدارک لازم به دانشگاه

یکی از مهم ترین بخش ها تکمیل و ارسال مدارک جهت اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارجی است. مدارک جهت اخذ پذیرش به دو بخش مدارک عمومی و اختصاصی تقسیم می شود. مدارک عمومی عبارتند از: ترجمه رسمی مدارک تحصیلی همراه با ریز نمرات، رزومه تحصیلی، پر کردن فرم دانشگاه، نامه تمکن مالی. مدارک اختصاصی عبارتند از: مدرک آیلتس، مدرک تافل، آزمون های عمومی. 

گام ششم: پرداخت اپلیکیشن فی

برای اخذ پذیرش تحصیلی برای یک دانشگاه، شما باید فرم اپلیکیشن آنلاین آن دانشگاه را پر کرده و پس از آن مبلغی را بابت هزینه بررسی پرونده پرداخت کنید. به این ترتیب تمامی اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم گیری دانشگاه برای اعطا یا عدم اعطای پذیرش در اختیار دانشگاه قرار می گیرد.

گام هفتم: اخذ ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی یکی از انواع ویزا و نوعی مجوز و تاییدیه است که برای دانشجویان خارجی که اپلای تحصیلی دریافت کرده اند اجازه تحصیل، زندگی و در صورت امکان کار در کشور مقصد را فراهم می کند. اخذ ویزای تحصیلی برای هر کشوری براساس قوانین تعیین شده توسط اداره مهاجرت آن کشور مقصد است. شرایطی که بین کشورها مشترک است عبارتند از: دریافت نامه اپلای، تمکن مالی، معرفی یکی از بستگان فرد در کشور مقصد به شرطی که فرد حمایت خود را اعلام کند.

معرفی بهترین دانشگاه های دنیا

در مقاله بهترین دانشگاه ها از سایت اسکورایز می‌خوانیم دنیا عبارتند از: موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، دانشگاه آکسفورد، دانشگاه استنفورد، دانشگاه کمبریج، دانشگاه هاروارد، موسسه فناوری کالیفرنیا، کالج سلطنتی لندن، دانشگاه صنعتی زوریخ، کالج دانشگاهی لندن UCL، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه ییل. که این دانشگاه ها در رتبه بندی تایمز، CWUR و QS جزو بهترین های دنیا معرفی شده اند.

کانادا سیستم آموزشی با کیفیت و سطح بالایی بخصوص در رشته های مهندسی کامپیوتر و هوش مصنوعی دارد. از طرفی هزینه تحصیل در این کشور معقول و مناسب است. به همین دلایل این کشور مقصد خوبی برای دانشجویان بین المللی بخصوص افرادی است که قصد تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر را دارند. بهترین دانشگاه های این کشور عبارتند از 

  • دانشگاه تورنتو
  • دانشگاه بریتیش کلمبیا
  • دانشگاه آلبرتا
  • دانشگاه مونترال
  • دانشگاه مک گیل
  • دانشگاه اتاوا
  • دانشگاه مک مستر
  • دانشگاه واترلو

اگر قصد تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر در کشور خودمان ایران را دارید، بهتر است سعی کنید بهترین دانشگاه های مهندسی کامپیوتر در ایران را انتخاب کنید تا رزومه تحصیلی بهتری داشته باشید و امکان ادامه تحصیل در بهترین دانشگاه های خارجی برایتان ساده تر شود. در ادامه بهترین دانشگاه های مهندسی کامپیوتر در ایران را معرفی می کنیم. دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه خواجه نصیر، دانشگاه شیراز، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شهید بهشتی.

نتیجه گیری

در مقاله منابع اپلای می‌خوانیم: از بهترین منابع برای اپلای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد

Thestudentroom.co.uk 

مطمئنابا فروم ها آشنا هستین. فروم ها محلی برای رد و بدل کردن اطلاعات بین کاربران هستش. میتونه جای بسیار مناسبی برای سوال پرسیدن باشه ولی باید حوصله بخرج بدین و هی چک کنین که آیا کسی جواب می ده یا نه و اینکه کسی که جواب داد آیا پاسخ مناسبی ارائه کرده یا خیر. با کمی گشت و گذار اطلاعات خوبی نصیبتون میشه. این فروم بیشتر از 1.8 میلیون عضو داره و تعداد بسیار زیادی تالار گفتگو درباره موضوعات مختلف در اون گنجونده شده که البته خوبیش اینکه دسته بندی ها راحته و میتونین سریع به موضوعات مدنظرتون برسین.

Usnews

یک وبسایت آمریکایی در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و... هستش. یکی از بخش های این سایت آموزشی هستش و به خاطر اطلاعات فوق العاده ای که داره منبع خوبی برای کسایی که می خوان پذیرش بگیرن شده. یکی از کارهایی که این مجموعه میکنه اینه که چند وقت یک بار دانشگاه های آمریکا و کل دانشگاه های دنیا رو رتبه بندی میکنه از لحاظ مختلف مثلا براساس رشته یا براساس کشور و... این کار صورت میگیره.

 

اين مطلب صرفا جنبه تبليغاتي دارد و کارناوال هيچ مسئوليتي در رابطه با آن را نمي‌پذيرد.

آیا این مطلب مفید بود؟

0 دیدگاه

جدید ترین دیدگاه

اپلیکیشن کارناوال

با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه ها و فرهنگ شهرها و کشورهای مختلف، رزرو آنلاین بلیت هواپیما و یا حتی رزرو انواع اقامت بسته به سلیقه و بودجه ای که دارید. اپلیکیشن کارناوال یعنی کنترل سفر در دست شما.

Android

IOS

مجوزها و نمادها

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیت هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های هیرمان محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.