آبشار شیوند ایذه
استان خوزستان، شهر ایذه، روستای شیوند، آبشار شیوند
4.6
از 5 امتیاز
میانگین نظرات 6 کاربر
گالری تصاویر
مدت پیشنهادی بازدید
2 تا 10 ساعت
ساعت دسترسی
از طلوع آفتاب تا پیش از غروب آفتاب
هزینه ورودی
رایگان
همه چیز درباره آبشار شیوند ایذه
چرا بازدید کنیم؟
نقد و بررسی کارناوال
کجاست؟
نقشه و مسیر
آقام چی گفتن؟
نظرات کاربران
سوالی دارید؟
پرسش و پاسخ
نقد و بررسی کارناوال
پریوش سارانی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
06 خرداد 1399
به روز رسانی
06 خرداد 1399
آبشار شیوند ایذه
در ادامه همراه کارناوال باشید تا با هم سری به آبشار شیوند ایذه بزنیم. به شما تصاویر آبشار شیوند ایذه را نشان میدهیم تا قبل از سفر با این جاذبه دیدنی طبیعت ایذه آشنا شوید. همچنین مسیر دسترسی آبشار شیوند را توضیح میدهیم. همسفر با ما به یک گشت و گذار جذاب بیایید.
چرا آبشار شیوند ایذه ؟
- آبشار شیوند و طبیعت اطراف آن یکی از جلوههای بینظیر طبیعت استان خوزستان است.
- این آبشار قلب تپنده مناطق حفاظت شده منگشت و شالوست.
- علاوه بر دیدن آبشار میتوانید گشتوگذاری در روستا شیوند هم داشته باشید و از مناطق تاریخی و طبیعی آن دیدن کنید.
- مسیر رسیدن به آبشار مملو از دیدنیها و جاذبههای چشم نواز است و به شما فرصت میدهد تا در دریاچه سد کارون 3 قایق سواری کنید.
- همجواری با رود کارون، دریاچه سد کارون3 و کوههای زاگرس، آنرا به منطقه گردشگری پربازدیدی تبدیل کرده است.
مناسب برای
عموم افراد
نامناسب برای
افراد با ناتوانی جسمی
معلولان
سالمندان
آبشار شیوند ایذه | جلوه زیبای طبیعت خوزستان
آبشار شیوند ایذه از آبشارهای دیدنی استان خوزستان است که در روستای شیوند قرار دارد. این روستا با طبیعت بکر و زیبایی خود در بخش دهدز از توابع شهرستان ایذه و در ساحل غربی دریاچه سد کارون3 واقع شده است. آبشار شیوند که از رشته کوه مُنگُشت سرچشمه میگیرد از چند آبشار کوچک و بزرگ تشکیل شده است و آخرین آبشار با ارتفاع تقریبی 50 متر، بعد از عبور از روستای شیوند به کارون در محل دریاچه پشت سد کارون3 میپیوندد.
زیباییهای این آبشار از ابتدای مسیر آغاز میشود؛ ابتدا باید قایقسواری کنید. سپس یک نیسانسواری را تجربه کنید و بعد از آن یک پیادهروی در کوچه باغهای زیبای روستا به آن میرسیم.
راهنمای بازدید از آبشار شیوند ایذه
برای رسیدن به روستای شیوند که میزبان این آبشار زیباست باید از میان دریاچه کارون3 عبور کنید. ابتدا باید خود را به اسکله رکعت برسانید که در 5 کیلومتری سد تاج قرار دارد و از طریق جاده دهدز به ایذه قابل دسترسی است. بعد از رسیدن به اسکله دو انتخاب دارید؛ یا با قایقهای موتوری خود را خیلی سری به روستای شیوند برسانید یا اینکه از بارجها استفاده کنید. بارجها در واقع شناورهایی هستند که امکان حمل خودرو را تا روستا برای شما فراهم میکنند. از اسکله رکعت تا اسکله شیوند با بارجها حدود 1.5 ساعت در راه هستید. بعد از رسیدن به اسکله شیوند، معمولا نیسانهایی منتظر شما هستند تا شما را از مسیر تقریبا ناهموار روستا، به آبشار برسانند. اگر هم علاقهای به نیسان سوار شدن نداشتید و یا اینکه به هر دلیلی در اسکله روستا ماشینی برای سوار شدن وجود نداشت، باید نزدیک به یک ساعت پیادهروی کنید. طی کردن این مسیر خیلی سخت نیست؛ هر چند بخشهایی از آن پاکوب است پیمودن آن برای اکثر افراد راحت است؛ بخشهایی از مسیر پاکوب و بخشهای هم به صورت سنگفرش است. بعد از پشت سر گذاشتن تمام اینها، این آبشار شیوند است که با تمام زیباییاش منتظر شماست.
نکته
برای اطلاع از ساعت دقیق حرکت بارجها و قایقها، باید از افراد محلی پرسوجو کنید.
برای بازگشت خود برنامهریزی کنید و تا قبل از حرکت آخرین بارج خود را به اسکله برسانید. اگر بارج را از دست دهید باید در روستا بمانید.
اگر با قایق موتوری به شیوند بروید در طول مسیر از راننده قایق بخواهید تا شما را به دیدن تنگه قاسمی هم ببرید.
برای اقامت میتوانید از خانههای افراد محلی روستای شیوند هم استفاده کنید.
به دلیل هموار نبودن مسیر روستا تا آبشار پیشنهاد میکنیم که خودروی خود را به شیوند نبرید.
اقامت
در اطراف آبشار فضایی برای چادر زدن یا کمپینگ وجود ندارد. شما برای اقامت میتوانید اتاق یا خانه در روستا کرایه کنید؛ همچنین در فضای روستا شیوند امکان برپای یکمپ برای شما مهیاست.
امکانات
امکانات خاصی در آبشار وجود ندارد. برای خرید، صرف ناهار، سرویس بهداشتی و... میتوانید از امکانات روستا شیوند استفاده کنید.
فصل سفر
در تمام فصول میتوانید از این جاذبه زیبا دیدن کنید؛ اما بهار و پاییز بهترین آنهاست.
بهار : بهترین فصل سفر برای دیدن تمام زیباییهای این آبشار است به خصوص در اوایل بهار که کمی هم خنک است.
تابستان: تابستانهای جنوب معمولا هوایی شرجی و گرم در انتظار شماست.
پاییز: فصل انار در این منطقه و برگریزان بسیار جذاب و تماشایی است.
زمستان: اواخر زمستان علاوه بر آب و هوای خوب، مناظر کمکم سرسبز میشود.
مسیر و دسترسی
برای رسیدن به این آبشار، باید ابتدا از طریق اسکله رکعت، سوار قایق یا بارج ها شوید و بعد از عبور از میان دریاچه سد کارون3 به روستا بروید. بعد از رسیدن به اسکله شیوند یا باید با نیسان به نزدیکی آبشار بروید یا آنکه حدود 1.5 ساعت پیاده روی در روستا را تجربه کنید. اسکله رکعت در 5 کیلومتری سد تاج قرار دارد و از طریق جاده دهدز به ایذه قابل دسترسی است.
شرح دقیق این مسیر با تمام جزئیات در بخش راهنمای بازدید آمده است.
دیدنیهای اطراف
دشت سوسن ایذه | حدود 102 کیلومتر
مطالب مرتبط
سخن آخر
همسفران خوب کارناوال امروز به جنوب ایران و طبیعتی بکر سفری داشتیم؛ اگر تاکنون به این منطقه از استان خوزستان سفر کردهاید تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
این سفر برای شما چه جذابیتی داشت؟ آیا به دوستانتان هم توصیه میکنید؟
منتظر نظر و تجربیات شما هستیم...
نتیجه نقد و بررسی کارناوال
5
بررسی شده توسط پریوش سارانی
بکر و دست نخورده بودن | (عالی) 5 |
حال و هوای خوش | (عالی) 5 |
نقاط قوت
- یکی از زیباترین جلوه های طبیعت خوزستان
- دارای طبیعتی بکر و تقریبا دست نخورده
- برای بازدید باید از دریاچه سدکارون 3 عبور کنید
- فرصت بازدید از روستای شیوند
نقاط ضعف
- اطلاع رسانی و تبلیغات ضعیف
- امکانات محدود
نقد و بررسی کاربران
میانگین امتیاز کاربران
از مجموع 6 رای
4.6
دوستان
2
زوج
3
انفرادی
1
خانواده
2
بکر و دست نخورده بودن | (عالی) 4.7 |
سهولت در دسترسی | (خوب) 4.3 |
حال و هوای خوش | (عالی) 4.8 |
آبشار شیوند ایذه را دیدهاید؟
تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید
سوالی دارید؟
از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید
علی جفار
سلام دوستان
4.3
من از اصفهان در اردبیبهشت 1401 به ایمن منطقه و از جاده ایذه سفر کردم. این روستا 2 تا مسیر داره که یکی از راه خشکی و یکی از رود کارون (سد کارون 3). توصیه من از طریق راه آبی است. هزینه قایق موتوری تندرو 700 هزار تومان و لندینگ کرافت رایگان که توصیه من لندینگ کرافت است نه به دلیل رایگان بودن بلکه شما 1.5 ساعت روی آب هستید که چند توقف کوتاه برای روستاهای در مسیر دارد. ماشین را در اسکله رکعت پارک کنید و هزینه پارکینگ هم 10 هزار تومان بود و محل امن است. هزینه نیسان رفت و برگشت از محل پیاده شدن تا روستا حدود 300 هزارتومان و مسیر برای ماشین شخصی خیلی مناسب نیست و نیازی هم به ماشین در روستا نیست. اگر وسایل داشته باشید میتونید در باغ ها اقامت کنید که باغ به طور مشترک به چند خانواده اجاره داده می شود. سرویس بهداشتی و آب موجود است. از روستا تا پائین آبشار حدود 20 دقیقه پیاده روی دارد که بخشی از مسیر خاکی، بخشی سنگ فرش و قسمت انتهایی بصورت کوهپیمایی ولی خیلی سخت نیست و آدم های سالم و بچه امکان تردد دارند. پائین آبشار جای نشستن نیست و فقط میتونید بازدید کنید و برگردید. اقامت در خانه روستایی هم بین 200 تا 400 هزار تومان بسته به اختصاصی یا استفاده مشترک از بخشی از قسمت های خانه با سایر گردشگران است. در کل توصیه به انجام این سفر میکنم. موفق باشید.
چه جالب ممنون از اطلا عات مفید
انتشار: 07 تیر 1402
پریوش سارانی
با سلام
ممنون از لطف شما دوست گرامی بابت اطلاعات و تجربه سفرتان و حوصلهای که برای به اشتراک گذاشتن این اطلاعات با سایر دوستان کارناوالی به خرج دادید.
انتشار: 24 اردیبهشت 1401
انتشار: 21 اردیبهشت 1401
سليمه بادپا
3.8
تجربه من به دوستان اینه که اصلا با ماشین اونجا نروید. ماشین رو تو پارکینگ کنار ساحل دریاچه بذارید و با لنج بروید شیوند اونجا نیسان ۴۰ میگیره یه خانواده رو میبره پایین آبشار. در ضمن آبشار بالای کوه است. برای همین کفش مناسب و ترجیحا چوب کوه نوردی همراه داشته باشید. برگشت هم ۴۰ میگیرند میایید دوباره سوار لنج شید. لنج رفت و برگشت رایگانه. برای این میگم با ماشین نرید که هم مسیر اونجا سنگلاخی است و فقط نیسان به درد اونجا میخوره هم اینکه بومی های اونجا تو اولویت سوار کردن ماشینهاشون هستند.
عالی راهنمایی کردی
انتشار: 14 اردیبهشت 1403
انتشار: 07 خرداد 1399
yaser
4.8
پارسال اتفاقا همين روزا ما به همراه خانواده رفته بوديم اين آبشار ،خيلى خوش گذشت با اينكه پياده روى زياد كرده بوديم و از پا افتاده بوديم ولى طبيعت زيباى او اطراف سر حالمون ميكرد،خلاصه خاطره خوبى داشتم
انتشار: 07 خرداد 1399
پرسش و پاسخ
پرسش جدید
نازنین کشتگر
سلام در تعطیلات عید هم میشه رفت به آبشار
انتشار: 04 فروردین 1402
کیوان کرمی
پارکینگ مناسب برای ماشین داره که شب بمونیم
انتشار: 11 اردیبهشت 1401
Omid Ziba
دوستان ساعت لندیگراف شیوند ندارید یا اطلاع از ساعت حرکتش
سلام ساعت ۱۰ و نیم صبح و ۱و نیم ظهر فقط لندینگراف میاد
انتشار: 31 فروردین 1402
انتشار: 24 فروردین 1401
سوالات متداول
چطور به آبشار شیوند برسیم؟
مسیر دسترسی به آبشار شیوند، جزئیات بسیاری دارد و با روش های مختلفی می توان به آن رسید. برای آشنایی با مسیرهای دقیق رسیدن به آبشار شیوند روی این لینک کلیک کنید و به منوی مسیر و دسترسی بروید.
در سفر به آبشار شیوند، کجا اقامت کنیم؟
در اطراف آبشار، فضایی برای کمپینگ و اقامت شبانه وجود ندارد به همین دلیل برای اقامت، باید در روستاهای اطراف آبشار یا شهر ایذه بمانید. برای اینکه با گزینه های مختلف اقامتی در این شهر آشنا شوید، تنها کافی ست سری به صفحه اقامت در ایذه بزنید و اقامتگاه مورد علاقه تان را به صورت آنلاین رزرو کنید.
با آبشارهای مشهور و زیبای ایران آشنا شوید.
با وجود اینکه بخش بزرگی از ایران را بیابان و سرزمین های خشک تشکیل داده اما این باعث نشده است تا کشورمان خانه تعدادی از زیباترین آبشارهای جهان نباشد، برای آشنایی با این آبشارها، مسیر دسترسی و امکانات شان وارد صفحه معرفی آبشارهای ایران شوید و یک ماجراجویی جذاب را آغاز کنید.