رستوران زیرآبی ایتا در مالدیو
مالدیو، جزیره رانگالی، رستوران زیرآبی ایتا
3
از 5 امتیاز
میانگین نظرات 1 کاربر
گالری تصاویر
ساعت دسترسی
همه چیز درباره رستوران زیرآبی ایتا در مالدیو
چرا بازدید کنیم؟
نقد و بررسی کارناوال
کجاست؟
نقشه و مسیر
آقام چی گفتن؟
نظرات کاربران
سوالی دارید؟
پرسش و پاسخ
نقد و بررسی کارناوال
زهرا میرزایی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
30 فروردین 1397
به روز رسانی
15 شهریور 1398
رستوران زیرآبی ایتا در مالدیو | لذت صرف غذا در اعماق اقیانوس
این روزها یکی از تفریحات مورد علاقه ما گشت و گذار در میان رستوران های مختلف و چشیدن طعم غذاهای گوناگون است. حتا با شکم گردانی حرفه ای رو به رو هستیم که برای چشیدن طعم غذاهای مختلف به کشورهای گوناگون سفر می کنند. در همین راستا صاحبان رستوران ها نیز در تلاش هستند تا با ارایه خدمات بهتر و جدیدتر مشتری های ثابتِ بیشتری را جذب کنند.
حالا شاهدیم که خلاقیت و ایده پردازی هم به عضوی جدا نشدنی از رستوران های موفق جهان تبدیل شده اند. غذاخوری های معلق میان زمین و آسمان یا در قلب جنگل و روی درختان هم با همین هدف به وجود آمده اند. کارناوال هم گاهی به رستوران های جذاب و مطرح جهان سر می زند تا شما را با ویژگیهای آن ها آشنا کند.
امروز به مالدیو می رویم؛ سرزمین آب های درخشان. مالدیو کشوری جزیره ای در اقیانوس هند است که به عنوان یکی از برترین مقاصد برای ماه عسل می شناسیمش. در مالدیو رستوران منحصر به فردی بازگشایی شده که به میهمانانش امکان صرف غذا زیر آب را می دهد. اگر این غذاخوری لوکس را انتخاب کنید می توانید در حین صرف غذای لذیذتان، از مناظر زیر آب های اقیانوس ها نیز استفاده کنید. غذا خوردن در میان آب های اقیانوس باید حس جالبی داشته باشد. پس با ما همراه باشید تا به غذاخوری شیک ایتا، در اعماق آب های مالدیو برویم.
چرا رستوران ایتای مالدیو؟
- لقب زیباترین رستوران جهان را از آنِ خود کرده است.
- نخستین رستوران زیرآبی دنیاست.
- سالن غذاخوری این رستوران در میان آب های اقیانوس هند قرار دارد.
- در حین میل کردن غذا در این مکان می توانید تماشاگر دنیای زیر آب باشید.
- از معروف ترین رستوران های مالدیو به شمار می آید.
- غذاهای لذیذ و با کیفیتی دارد که از مواد اولیه تازه تهیه می شوند.
معرفی رستوران زیرآبی ایتا مالدیو | Ithaa Undersea Restaurant
رستوران زیرآبی ایتا لقب زیباترین غذاخوری دنیا را دارد. این لقب را به دلیل موقعیت قرارگیری منحصر به فردش به آن داده اند. ایتا در زبان تایلندی به معنای مادر مرواریدهاست که به راستی مستحق چنین نامی هم هست زیرا آن را درست زیر آب های صاف و زلال ساخته اند.
این غذاخوری سال 2004 ساخته شد و با محیط لوکس و متفاوتی که دارد توانست افراد زیادی را به سوی خود جلب کند. مسوولان این مرکز قصد داشتند جایی را بسازند که با همه رستوران های دنیا فرق داشته باشد، به همین خاطر مهندسانی کاردان را استخدام کردند که بتوانند رستورانی در عمق اقیانوس هند بسازند. حالا غذاخوری زیرآبی ایتا در مالدیو 5 متر زیر آب های اقیانوس قرار دارد و مکان لوکس و جذابی را برای میهمانانش فراهم کرده است.
ویژگی جذاب دیگر رستوران ایتا نوع ساختمان آن است، اگر اینجا را برای صرف غذای تان انتخاب کنید نمایی 180 درجه از مناظر اطراف را مشاهده خواهید کرد، انگار در آکواریومی زیبا در حال غذا خوردن هستید. شما می توانید سه وعده غذایی ناهار، شام و شام دیروقت را در ایتا نوش جان کنید. اینجا ظرفیت پذیرایی از 14 نفر را به صورت همزمان دارد و سالن غذاخوریش به گونه ای ساخته شده که همه دیوارهای آن شفاف باشند.
نکته جالب دیگر این که وقتی به ایتا می رسید هیچ ساختمانی را نخواهید دید، تنها یک اسکله چوبی پیش روی تان قرار می گیرد. برای ورود به رستوران و سالن غذاخوری باید از پلکانی مارپیچ پایین بروید.
غذاخوری ایتا به قدری منحصر به فرد و ناب است که توانست در سال 2017 میلادی سه جایزه را از آن خود کند، جوایز:
- بهترین رستوران بین المللی سال | Global Restaurant of the Year
- ایجاد تجربه لوکس و خاص | Luxury Unique Experience
- یک پاتوق لوکس | Luxury Resort Restaurant
بدون شک صرف غذا در چنین رستورانی تجربه ای هیجان انگیز و به یادماندنی را برای تان خواهد ساخت، اگر شما هم کنجکاوید بیشتر درباره امکانات و ویژگی های این غذاخوری زیبا بدانید همچنان همراه ما باشید.
غذاهای رستوران زیرآبی ایتا
غذاهای رستوران زیرآبی ایتا به دو منوی ناهار و شام تقسیم می شوند. در این قسمت نگاهی داریم بر منوهای این غذاخوری زیبا. سبک کلی غذاهای این رستوران غذاهای بومی مالدیو و خوراکی های آمریکایی است.
1- ناهار
پیش غذا:
نام خوراکی | محتویات |
پیش غذای ویژه | کلم بروکلی، سیب زمینی سرخ شده، نان تازه، سس مخصوص |
ماهی قزل آلا و خرچنگ | یک خرچنگ کامل با زعفران، اسطوخودوس و لوبیا به همراه آواکادو دودی و ذرت |
غذای اصلی:
غذا | محتویات |
سینه مرغ پخته شده به روش کیسه پزی | مرغ طعم دار شده با نعناع، نارنج و پرتقال |
غذای فرانسوی | ماهی، صدف، برنج، لوبیا |
دسر:
نام خوراکی | محتویات |
کیک کدو تنبل | خامه، بادام، آویشن، عسل |
2- شام
پیش غذا:
خوراکی | محتویات |
میگو با سس تارتار | میگو، تخم مرغ، چیپس |
غذای اصلی:
غذا | محتویات |
خرچنگ و پاستا | خرچنگ، پاستا، خمیر مخصوص |
استیک | فیله گوشت گوسفند |
غذای سالم | کرفس، سیر، کلم بروکلی، زردچوبه، گندم، لوبیا، حلزون |
مخلوط میوه | سیب سبز، کرم مخصوص میوه ای |
غذای فرانسوی | ترافل، خیارشور، طعم دهنده های گوناگون |
دسر:
دسر | محتویات |
لوبیای بولیویایی | لوبیا، شکلات، لیمو، نارگیل، شکلات |
امکانات موجود در رستوران زیرآبی ایتا
رستوران زیرآبی ایتا محیط لوکس و جذابی دارد و همین موضوع سبب محبوبیت آن شده است. مسوولان این غذاخوری برای جلب توجه مشتری های خود امکاناتی را در این مکان فراهم کرده اند که به این امکانات می پردازیم:
- وای فای
- روشویی
- سرویس بهداشتی
قوانین رستوران زیرآبی ایتا
برای آرامش و رفاه بیشتر میهمانان رستوران آبی ایتا قوانینی وضع شده که در ادامه به آن ها می پردازیم.
- کودکان می توانند به صرف ناهار در این غذاخوری بپردازند؛ اما حضور آن ها در وعده شام مجاز نیست.
- رستوران پیش از ساعت 11:00 تعطیل است و به هیچ وجه میهمانان اجازه ورود به آن را ندارند.
- میهمانان لازم است لباس های رسمی و مرتب به تن کنند.
- میهمانانی که از محیط های دریایی و آبزیان می ترسند نباید به این رستوران مراجعه کنند و مسوولان ایتا در این رابطه مسوولیتی ندارند.
ساخت رستوران زیرآبی ایتا
در سال 2004 میلادی دو شرکت مالدیوی ام جی مورفی ال تی دی (M.J. Murphy Ltd) و کرون (Crown) با همکاری یکدیگر دست به ساخت رستوران زیرآبی ایتا زدند. شرکت کرون، مالک جزیره رانگالی (Rangali) است، این جزیره بخشی از مالدیو به شمار می آید که آن را با هتل ها و اقامتگاه های متعددش می شناسند. کرون عهده دار تامین هزینه های ساخت رستوران بود. بد نیست بدانید که نام این کمپانی به معنای تاج است.
پس از مدت کوتاهی قرار بر این شد که رستوران ایتا محیطی شبیه به یک آکواریوم یا تونل آکواریومی داشته باشد به همین خاطر شرکت ام جی مورفی ال تی دی از شرکتی به نام رنولد (Reynold) کمک گرفت. رنولد کارنامه درخشانی در زمینه ساخت سازه های مدرن با استفاده از تکنولوژی پلیمر دارد و بهترین گزینه برای ساخت سالن شیشه ای ایتا بود.
سازندگان قهار این رستوران ابتدا همه چیز را خارج از آب ساختند و سپس آن را به داخل آب انتقال دادند. آن ها با چالش های متعددی رو به رو بودند مانند مشکلات فنی، منابع محدود، کیفیت پایین مواد اولیه برای ساخت اتاق شیشه ای.
نکته جالب درباره ساخت و ساز ایتا این است که ساختمان آن 175 تُن وزن دارد و همین موضوع باعث برانگیخته شدن تعجب بسیاری از گردشگران شده است؛ اما سازنده های کاردان رستوران ابتدا نقشه خود را در سنگاپور پیاده سازی کردند و پس از ساخت رستوران آن را به مالدیو انتقال دادند تا از کیفیت خوب همه چیز مطمئن باشند. در ماه می سال 2004 ساخت رستوران را در سنگاپور آغاز کردند و کار ساخت آن در ماه اکتبر به پایان رسید.
در آخر بد نیست بدانید که هتلی به نام هیلتون در مالدیو وجود دارد که دو جزیره رانگالی و رانگالیفینولهو (Rangalifinolhu) را در اختیار دارد. این هتل اسکله ای به طول 500 متر ساخته است که امروزه بیشتر با همین اسکله اش شناخته می شود و رستوران زیرآبی ایتا نیز یک غذاخوری برای گردشگرانی است که اغلب در این هتل اقامت دارند.
از نکته های جالب توجه درباره رستوران زیرآبی ایتا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- 16 روز انتقال رستوران از سنگاپور به مالدیو طول کشید.
- رستوران را با یک شناور به مالدیو منتقل کردند و برای غرق نشدن آن شناور تدابیر بسیاری دیده شد.
- حدود 15 سال از زمان ساخت این رستوران می گذرد.
مسیر و هزینه رستوران زیرآبی ایتا مالدیو
بهترین راه دسترسی به رستوران زیبای ایتا حرکت از جزیره رانگالی است. شما می توانید از این جزیره با استفاده از هواپیمای آبنشین یا کشتی خود را به ایتا برسانید. هواپیمای آبنشین نوعی وسیله نقلیه است که قابلیت برخاستن و فرود آمدن روی سطح آب را دارد و استفاده از آن ها در مالدیو امری بسیار معمول است.
برای رسیدن به این غذاخوری لوکس می توانید از آدرس و نقشه کارناوال نیز استفاده کنید.
آدرس: مالدیو، جزیره رانگالی، رستوران زیرآبی ایتا
Address: Conrad Rangali Island 20077, Maldives
هزینه:
توجه داشته باشید که هزینه صرف غذا در این رستوران اغلب به صورت میانگین اعلام می شود که به شرح زیر هستند:
- ناهار برای یک نفر حدود: 300 دلار (15,783,000 تومان)
- شام برای یک نفر: 400 دلار (21,044,000 تومان)
ساعت های کاری:
ناهار:
- 11:00- 14:30
شام:
- 18:30- 22:30
رستوران زیرآبی ایتا را در این ویدیو تماشا کنید
برگزاری عروسی در رستوران زیرآبی ایتا
رستوران زیرآبی ایتا یکی از بهترین و زیباترین مکان ها برای برگزاری یک جشن عروسی است. دکوراسیون و مکان قرارگیری این رستوران، محوطه ای رمانتیک و منحصر به فرد را فراهم کرده است.
اگر شما هم در جستجوی یک لوکیشن عالی برای برگزاری جشن عروسی خود هستید می توانید رستوران ایتا را انتخاب کنید. امکان صرف شام عروس و داماد و عکاسی ویژه آن ها نیز در این رستوران وجود دارد که برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه با منو و هزینه ها باید با رستوران تماس بگیرد.
در سال 2010 همزمان با سالگرد پنج ساله شدن رستوران ایتا، یک شام مفصل در این غذاخوری سرو شد که مورد توجه میهمانان قرار گرفت. امکان استفاده از این منوی ویژه تا سال 2011 نیز وجود داشت؛ اما متاسفانه حالا منوی ویژه در دسترس نیست.
توصیه کارناوال
مالدیو سرزمینی مناسب برای افرادی است که در جستجوی مقصدی پر از آرامش برای استراحت هستند؛ بنابراین اگر به دنبال تفریحات هیجان انگیز و ارزان قیمت هستید مالدیو مکان مناسبی برای شما نیست. درباره رستوران زیرآبی ایتا نیز باید بدانید که هزینه صرف غذا در این مکان برای تان ارزان تمام نخواهد شد بنابراین در صورتی اینجا را انتخاب کنید که به موجودات آبزی و محیط آکواریومی علاقه مند باشید.
نکته دیگری که درباره رستوران زیرآبی ایتا باید در نظر داشته باشید این است که غواصان پیش از سرو هر وعده غذایی دیوارهای شیشه ای این رستوران را از بیرون تمیز می کنند، بنابراین اگر دوست دارید نظافت آن ها را تماشا کنید کمی زودتر به رستوران بروید. توصیه می کنیم که اگر قصد عکاسی دارید به محض تمیز شدن شیشه ها شروع به عکس گرفتن کنید.
سخن آخر
بدون شک مالدیو یکی از زیباترین سرزمین های دنیاست. مالدیو سواحل بسیار رویایی و زیبا دارد و با شن های درخشانش میزبان خوبی برای گردشگران خارجی به شمار می آید. نظر شما در این رابطه چیست؟ فکر می کنید مالدیو مقصد خوبی برای سفر است؟
منتظر دیدگاه های شما خوبان هستیم، اگر به مالدیو رفته اید تجربه های خود را با ما در میان گذارید.
مطالب مرتبط
نتیجه نقد و بررسی کارناوال
4.8
بررسی شده توسط زهرا میرزایی
مسیر دسترسی | (خوب) 4 |
تفریحات و خوشگذرانی | (عالی) 5 |
شرایط اقامت در منطقه | (عالی) 5 |
امنیت منطقه | (عالی) 5 |
نظافت و شرایط محیط زیستی | (عالی) 5 |
رفتار بومیان منطقه | (عالی) 5 |
امکانات اولیه | (عالی) 5 |
برخورد مسوولان | (عالی) 5 |
ارزش هزینه به لذت | (عالی) 4.5 |
سطح قیمت | (عالی) 5 |
نقاط قوت
- معماری جذاب
- غذای با کیفیت
- خدمات خوب
- امکانات خوب
نقاط ضعف
- قیمت گران
- تنوع کم غذاها
- دشواری دسترسی
نقد و بررسی کاربران
میانگین امتیاز کاربران
از مجموع 1 رای
3.0
رستوران زیرآبی ایتا در مالدیو را دیدهاید؟
تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید
سوالی دارید؟
از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید
پرسش و پاسخ
پرسش جدید