آسمان نمای گنبد مینا در تهران
تهران، بزرگراه حقانی، بوستان آب و آتش، آسمان نمای گنبد مینا
4.2
از 5 امتیاز
میانگین نظرات 16 کاربر
گالری تصاویر
مدت پیشنهادی بازدید
2 تا 3 ساعت
ساعت دسترسی
شماره تماس
هزینه هر سانس
همه چیز درباره آسمان نمای گنبد مینا در تهران
چرا بازدید کنیم؟
نقد و بررسی کارناوال
کجاست؟
نقشه و مسیر
آقام چی گفتن؟
نظرات کاربران
سوالی دارید؟
پرسش و پاسخ
نقد و بررسی کارناوال
مهدیه اکبری پارسا
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
10 اسفند 1396
به روز رسانی
05 تیر 1399
آسمان نمای گنبد مینا در تهران | از بزرگترین آسمان نماهای خاورمیانه
سفر امروزمان در کارناوال به یکی از آسمان نماهای کشورمان، آسمان نمای گنبد مینا در تهران است؛ جایی که ذهن های پرسشگر در آن می توانند جواب سوال های خود را پیدا کنند و از محیط اطراف زندگی خود، زمینی که بر روی آن زندگی می کنند، فضا و آسمانی که آنها را در برگرفته است و بسیاری دیگر، اطلاعات جذابی به دست بیاورند. همراه مان شوید تا دریابیم آسمان نمای گنبد مینای تهران کجاست ، ساعت بازدید گنبد مینا از چه زمانی آغاز می شود و کی به پایان می رسد و هزینه بازدید از آسمان نمای گنبد مینا چقدر است؟ با ما همراه باشید تا با یکی از بهترین جاهای گردشگری تهران آشنا شویم.
چرا آسمان نمای گنبد مینا؟
- گنبد مینا یکی از بزرگترین آسمان نماهای خاورمیانه است.
- از بهترین مکان ها برای عاشقان آسمان محسوب می شود.
- این مجموعه برنامه رصد در هوای آزاد اجرا می کند که با شرکت در آن می توانید سراسر آسمان را کشف کنید.
- دوستداران علوم زمین شناسی، فیزیک و شیمی می توانند جواب سوال های خود در مورد نحوه تشکیل زمین، گذشته و آینده آن را در اینجا پیدا کنند.
- سالن نمایش آن، فیلم های دو بعدی و سه بعدی فوق العاده ای از دنیای پیرامون ما و فضای بیکرانش به نمایش می گذارد.
آشنایی با آسمان نمای گنبد مینا | آسمان در زمین
امروز در سفری متفاوت به شهر تهران، به سراغ پارک آب و آتش در قلب پایتخت رفته ایم. مقصد اما نه خود پارک که سازه ای منحصر به فرد و تماشایی در آن است؛ آسمان نمای گنبد مینا. سازه ای با معماری جذاب و به شکل خورشید که در مرکز بوستانی به نام بوستان منظومه شمسی قرار گرفته است؛ بوستانی که یکی از پارک های موضوعی اراضی عباس آباد به شمار می آید و در نزدیکی پل طبیعت و پارک آب و آتش قرار دارد. این آسمان نما برای دوستداران فضا، ستاره شناسی و علم مکان فوق العاده ای است تا دور هم جمع شوند و وقت خود را به بهترین شکل ممکن بگذرانند. مجموعه 1850 متر مربعی گنبد مینا که نه فقط عاشقان نجوم و زمین، که مردم عادی را هم به سوی خود می خواند و همه را به کشف آنچه که در خود جای داده است دعوت می کند. گنبد مینا یکی از بزرگترین آسمان نماهای خاورمیانه نیز به حساب می آید و راه را به سوی تماشای آسمان و آنچه در میان زمین و آسمان قرار دارد باز کرده است؛ سازه ای زیبا و درخشان که در طراحی خود نشانه هایی از گنبد معروف مراغه را نیز دارد. این بنای کروی شکل از اتوبان های همت، مدرس، حقانی و خیابان آفریقا دیده می شود.
ایده ساخت چنین آسمان نمایی در سال 1388 مطرح شد و 5 سال بعد با کار و کوشش فراوان، این مجموعه در سال 1393 به بهره برداری رسید. آسمان نمای گنبد مینا، سازه ای با دو کاربرد است؛ هم با شبیه ساز جالب خود جلوه ای جذاب و تماشایی از کرات، ستاره ها، کهکشان ها و ... را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می دهد و هم، در سالن سه بعدی آن می توان به تماشای فیلم های علمی با موضوع ستاره شناسی نشست.
لمس آسمان در گنبد مینا
کشف آسمان و آنچه در آن می گذرد، یکی از لذت های جدانشدنی انسان ها از آغاز تا کنون بوده است. زیبایی های شگفت انگیز دنیای ستاره ها و کهکشان ها که هر شب ما را در دنیایی ناشناخته غرق می کنند، آسمانی که هر از گاهی با شهاب بارانی، غافلگیرانه دنیای معمولی مان را به لحظاتی شگفت انگیز بدل می کند، کسوف و خسوف هایی که معجزه طبیعت را به پیش چشم ما می آورد و بسیاری دیگر، جذابیت های آسمان بالای سرمان را چند برابر می کند. مجموعه آسمان نمای گنبد مینا نیز با هدف شبیه سازی آسمان شب و برای پاسخ به کنجکاوی آدم ها در این زمینه و پاسخ به سوال های آنها ایجاد شد و در واقع به این دلیل است که به آن آسمان نما می گویند. اینجا می توانید با قسمت های مختلف فضای لایتناهی که ما را در بر گرفته است بیشتر آشنا شوید، از تاریخ ستاره شناسی در کشورمان بیشتر بدانید و با کارهایی که برای کشف و شناخت بیشتر آن انجام شده است بیشتر آشنا شوید.
رصد در هوای آزاد | آسمان را خودتان کشف کنید
از همه تفریحات و سرگرمی هایی که در مجموعه گنبد مینا وجود دارد، رصد در هوای آزاد، خاص ترین و جذاب ترین آنهاست. شما می توانید هر هفته، روز سه شنبه از ساعت 19:00 تا 21:00 به صورت رایگان با مراجعه به گنبد مینا (در صورت مساعدبودن هوا) در رصدهای گروهی این مجموعه شرکت کنید. گوش به زنگ خبرهای این مجموعه باشید تا اگر شهاب باران، کسوف یا خسوفی رخ داد یا سیاره عطارد و زهره و ... در آسمان نمایان شد با حضور در آسمان نما لذت تماشای شان به طور تخصصی و با ابزار و لوازم ویژه را از دست ندهید.
بخش های مختلف آسمان نمای گنبد مینا
آسمان نمای گنبد مینا از دو بخش موزه علوم و سالن نمایش فیلم های دو بعدی و سه بعدی تشکیل شده است که در ادامه با هر یک بیشتر آشنا می شویم.
1- موزه علوم
موزه و گالری علوم گنبد مینا، در زمینی به مساحت 1000مترمربع، داستان زمین و علم های مختلفی که به آن وابسته هستند را روایت می کند. اینجا مکانی برای نمایش داستان زمین است، جایی که می توان در مورد زندگی انسان های ماقبل تاریخ اطلاعات به دست آورد و با علم و جایگاه آن در میان ایرانیان بیشتر آشنا شد.
سالن سینمای سه بعدی گنبد مینا در وسط این سازه قرار گرفته است و موزه علوم دور تا دور آن، از قسمت های مختلف علم و دانش سخن می گوید.
اینجا دانستنی ها در مورد زمین و علم به سه قسمت تقسیم می شود. در گردشی جذاب و کامل ابتدا اطلاعاتی در مورد چگونگی پیدایش زمین به دست می آورید، بعد در مورد آنچه قرار است در آینده بر سر سیاره دوست داشتنی ما بیاید مطالبی و فیلم هایی می بینید و در ادامه گردشی در فضا و آنچه در آن است و به آن ارتباط پیدا می کند، می زنید. همراه ما باشید تا در قسمت های بعدی به طور مفصل در مورد هر کدام برای تان سخن بگوییم و با بخش های موزه علوم بیشتر آشنا شویم.
*زمین، سیاره زنده
زمین، مادر تمام موجودات و طبیعت، سیاره آبی و سبز ما، موضوع داستان این بخش است. سیارهای که پناه میلیاردها موجود جاندار بوده و با جلوه های بی مانند، همه را مبهوت و شیفته خود کرده است. این بخش به علوم زمین شناسی، جغرافیای طبیعی، اقلیم شناسی و علوم وابسته و آموزش اختصاص دارد و داستان زمین را برای بازدیدکنندگان بازگو می کند.
علاوه بر این موضوع ها، جدول تناوبی مندلیف، شهاب سنگ ها، کانی ها، سنگ های ویژه و فسیل ها قسمت دیگری از آنچه در زمین رخ می دهد را به شما نشان می دهند.
مجسمه مومی ابوریحان بیرونی (دانشمند بزرگ و معروف ایرانی که در علم نجوم و ریاضیات شهره بود)، در حین اندازه گیری جرم حجمی کانی ها با وسایلی که خود اختراع کرده بود، نیز در این بخش دیده می شود.
علاوه بر اینها در این قسمت، میز ابزارهای زمین شناسی را می بینید که می توانید با استفاده از آنها آزمایش هایی در ارتباط با کانی شناسی، لایه های زمین شناسی، ساخت آتشفشان، توپوگرافی، برداشت فسیل از زیر لایه ها و... انجام دهید و حس و حال یک دانشمند واقعی را به خود بگیرید.
از دیگر جذابیت های این بخش موزه علوم، نمایشگری دیواری است که در مقابل آن چرخ فرمانی دیده می شود. این چرخ گردون در هر دور چرخش زمان را 1000 سال به عقب و جلو می برد. سوار آن شوید و چرخ را بچرخانید تا به دل تاریخ و زمان سفر کنید و ببینید زمین از ابتدا تا امروز چه اندازه تغییر کرده است. همزمان با این نمایش، در کنار تصویر نقشه زمین، شرایط آب و هوایی و اقلیمی در دوره های زمانی مختلف هم به صورت انیمیشن به شما نشان داده می شود.
بخش جالب دیگر موزه علوم، دیوارهای اطراف راهروی اصلی ساختمان، با ویترین شیشه ای ست که موزه های کوچکی را در خود جای داده است. در این موزه های کوچک می توانید اطلاعات جالبی از گذشته علم زمین و آسمان شناسی را به دست آورید. موزه اسطرلابی (1) و موزه سحر و جادو از جمله این بخش ها هستند. پیل اشکانی یا پیل تیسفون که قدمت آن به 2000 سال پیش بر می گردد و در نزدیکی شهر تیسفون کشف شد از دیگر دیدنی های این قسمت موزه علوم است.
پاورقی
1- از ابزارهای قدیمی نجوم و طالع بینی است.
*زمین گهواره حیات
در این بخش، داستان حیات در زمین روایت می شود. سیاره ای که تا امروز تنها مکان قابل زندگی و سکونت برای انسان ها بوده و نظیرش تا کنون در جای دیگری از جهان هستی یافت نشده است. در این قسمت از موزه علوم، در مورد دانش زیست شناسی و علوم وابسته به آن نیز صحبت می شود.
یکی از قسمت های جالب دیگری که در این بخش می توانید ببینید، برخی گونه های گیاهی و جانوری ست که تنها در ایران یافت می شوند. برای نمایش این گونه ها یا آنها را تاکسیدرمی کرده یا به صورت مجازی به نمایش گذاشته اند. جالب است که بدانید به این شکل از ارایه اطلاعات، شیوه ارایه موزه ای گونه های اندامیک ایران می گویند.
علاوه بر این می توانید از مجسمه های علمای ایرانی مانند جرجانی حکیم (پزشک شهیر ایرانی قرن ششم) و دیگر طبیعی دان های ایرانی دیدن کنید و با خواندن متنی در مورد فعالیت هایی که در طول زندگی شان داشته اند با این نوابغ بیشتر آشنا شوید.
*ویدیووال
در کنار جذابیت هایی که تا به حال به آن ها اشاره کردیم، ویدیووال یکی از جذاب ترین دیدنی های این آسمان نما به شمار می رود. اینجا جایی ست که صفحه های بزرگ نمایش بر روی دیوارهایی نصب شده اند و بازدیدکنندگان بر روی آن می توانند به تماشای فیلم های علمی و تخیلی بپردازند؛ اما پخش فیلم ها به صورت همزمان باعث نمی شود که نتوانید بر روی آن چیزی که می ببینید تمرکز کنید. این صفحه های نمایش به گونه ای نصب شده است که تنها زمانی که در نزدیکی آنها قرار می گیرید می توانید صدای شان را بشنوید.
*فضا، جایگاه آینده
با وجود تعداد رو به رشد افراد در این کره خاکی و کمبود مواد غذایی و مکانی، بشر در چند سال گذشته به این فکر افتاده است که شانس خود برای ادامه حیات را در فضا دنبال کند و در جستجوی سیاره ای مشابه به زمین باشد. در این بخش، این بُعد از علم روز را دنبال می کنیم و از ستاره شناسی، هوا فضا و تاریخ فضایی و... اطلاعات بیشتری به دست می آوریم.
ماکت هایی از فضاپیماها، راکت ها، پیش برنده ها و سازه های فضایی و اطلاعات مختصری از آنها، حال و هوای دیگری به این بخش بخشیده و علاقه مندان را به خود جذب کرده است. پرتابه های سازمان فضایی ایران، ماهواره های امید، مصباح و پرتابگرهای مربوط با مقیاس 1:20 نیز در محوطه ای کامل نمایش داده شده اند.
علاوه بر ماکت های مختلف، فیلم و انیمیشن پرتاب و استقرار در مدار این ماکت ها به انتخاب بازدیدکنندگان به صورت بی صدا پخش می شود. در بخش ماهواره امید، راکت ماهواره بر سفیر یک، ماهواره آتست یک و ماهواره های کوچک کاوشگر یک و مصباح نیز به نمایش در می آیند. در کنار این ماکت ها به غیر از بنرهایی که به صورت ایستا، توضیحاتی را در مورد آنها ارایه می دهند، بخش کوچک دیجیتالی قرار دارد که مراحل پرتاب را نمایش داده و مسیر ماهواره های ایرانی را در هر تاریخ و زمانی مشخص می کند.
در قسمت تاریخ علم نجوم و فضاشناسی، در مورد علاقه انسان ها به فضا و سفر به آن اطلاعاتی به دست می آوریم. از ماکت ابزار سفری که کیکاوس پادشاه پیشدادی ایران زمین برای سفر به آسمان ها طراحی کرده تا ماکت گلایدری که عباس ابن فرناس (دانشمند و فیزیکدان معروف جهان اسلام) با آن برای اولین بار پرواز را تجربه کرد را می توان در این بخش به تماشا نشست.
ترازوهای سیاره ای بخش دیگر موزه علوم را تشکیل می دهند. این ترازوها، ابزارهای موجود در سفینه فضایی علمی-تخیلی را برای شما تداعی می کنند. وقتی که بر روی این ترازوها بایستید می توانید وزن خود بر روی سیاره هایی مانند عطارد، زهره، مریخ، مشتری، اورانوس، نپتون، پلوتون و ستاره خورشید را محاسبه کنید.
*دیگر اجسام و ابزارهای موجود در گنبد مینا
یکی از اشیای جذاب موجود در موزه علوم، آینه های جادویی و دیجیتال آن است. در این آینه ها شما می توانید در هر لحظه لباس های مختلفی را بر تن خود ببینید و تصویری از آن لباس، بر تن خود داشته باشید. لباس های فضانوردی و همچنین لباس مشاهیری که ماکت آنها در مجموعه وجود دارد نیز در این سالن گنبد دیده می شوند.
2- سالن نمایش گنبد مینا
علاوه بر موزه علوم، سالن نمایش از دیگر جاذبه ها و دیدنی های مجموعه گنبد میناست. سالنی شیب دار با ظرفیت 150 نفر و پرده گنبدی شکل که با قطر 18 متر سالن نمایش را پوشانده است. در این سالن فیلم های دو بعدی و سه بعدی با موضوع های زمین شناسی، ستاره شناسی و دیگر علوم مرتبط با فضا به نمایش در می آید. تصویرسازی فیلم هایی که در این مکان انجام می شود، کامپیوتری است و با ابزارهای پیشرفته فضا طوری طراحی شده که انگار افراد در محیط واقعی و زیر آسمان شب قرار گرفته اند.
"برای اطلاع از فیلم ها و ساعت نمایش هر کدام از آنها می توانید به منوی اطلاعات بازدید مراجعه کنید و اطلاعات لازم را به دست بیاورید."
اطلاعات سانس، زمان و هزینه های ورودی گنبد مینا
*زمان بازدید از گنبد مینا
مجموعه گنبد مینا در روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه خدمات رسانی می کند. البته در صورت مساعد بودن آب و هوا برنامه رصد در عصرهای سه شنبه نیز برقرار است.
*سانس های بازدید از گنبد مینا
نیم ساعت ابتدایی بازدید از گنبد مینا به فروش بلیت و بازدید از موزه ها و یک ساعت دیگر به استفاده از آسمان نما و سالن نمایش اختصاص می یابد. در هر بازدید ممکن است یک فیلم سه بعدی و دو فیلم دو بعدی به نمایش درآید.
*نکته مهم
سانس های گروهی: چنانچه قصد داشته باشید به صورت گروهی از این مجموعه دیدن کنید باید از قبل تماس گرفته و این موضوع را به اطلاع مدیر مجموعه برسانید. سانس های گروهی گنبد مینا در بازه 50 تا 150 نفره تعریف می شود.
*هزینه بلیت های ورودی مجموعه گنبد مینا
هر سانس بازدید از این آسمان نما 25 هزار تومان هزینه دارد. بلیت فروشی فعلا در همان محل گنبد مینا و در ساعت های اعلام شده شروع سانس انجام می پذیرد.
*اطلاعات تماس
شما می توانید با شماره تماس 88194685-021 تا 6 با مجموعه تماس گرفته و اطلاعات مورد نظر خود را در مورد زمان رصد، هزینه بلیت و دیگر سوالات به دست آورید. همچنین با استفاده از وبسایت و صفحه شبکه اجتماعی این مجموعه می توانید از آخرین اخبار و فیلم های نمایش داده شده مطلع شوید.
برنامه های مختلف آسمان نمای گنبد مینا
آسمان نمای گنبد مینا در روزها و مناسبت های مختلف مانند روز پرتاب نخستین انسان به فضا، هفته جهانی نجوم و ... برنامه های گوناگونی برای علاقه مندان به فضا برگزار می کند. در کنار این بازدیدهای علمی-آموزشی، تورهای های گردشگری رصد و زمین شناسی و ... نیز در این آسمان نما اجرا می شود. شما می توانید با استفاده از این لینک از آخرین برنامه های این آسمان نما مطلع شوید.
مسیر دسترسی آسمان نمای گنبد مینا
آدرس: تهران، منطقه شش و هفت شهری، ناحیه 6، بزرگراه حقانی، پارک آب و آتش، بوستان منظومه شمسی، آسمان نمای گنبد مینا
مسیر دسترسی:
برای رسیدن به این مجموعه دو مسیر در پیش رو دارید.
مسیر بزرگراه حقانی: می توانید با خوردوی شخصی، اتوبوس، مترو یا تاکسی خود را به میدان ونک، بزرگراه حقانی، خیابان شهیدی برسانید و بعد از پارک در پارکینگ بوستان آب و آتش به سمت بوستان گنبد مینا راه بیفتید.
مسیر بلوار آفریقا (جردن): راه دیگر رسیدن به گنبد مینا از سمت بلوار آفریقاست. برای این کار باید خوردروی شخصی داشته باشید یا ماشین کرایه کرده باشید زیرا مترو یا اتوبوس یا تاکسی هنوز از این سمت به پارک دسترسی ندارند. برای این منظور خود را به بزرگراه مدرس، میدان آرژانتین واقع در ابتدای بلوار آفریقا برسانید و به سمت شمال تهران حرکت کنید. بعد از ساختمان راه آهن، راه اولین فرعی را در پیش گرفته و مسیر پارکینگ و یا خیابان شهیدی را دنبال کنید. از این قسمت به راحتی می توانید سازه عظیم گنبد مینا را ببینید.
برای آشنایی بیشتر با مسیرهای دسترسی میتوانید از نقشه تهران و استفاده آسانتر از مترو از مطلب مترو تهران استفاده کنید.
جاذبه های اطراف آسمان نمای گنبد مینا
همان گونه که گفتیم آسمان نمای گنبد مینا در پارک آب و آتش قرار گرفته است و در همسایگی آن تعدادی از برترین جاذبه های گردشگری تهران وجود دارد.
پل طبیعت 250 متر
پیست اسکیت پارک آب و آتش در همسایگی گنبد مینا
سینما گیم هفت بعدی در همسایگی گنبد مبنا
فانوس دریایی 250 متر
فواره های پارک آب و آتش 500 متر
پارک طالقانی 500 متر
توصیه های کارناوال
بلیت فروشی مجموعه آسمان نمای گنبد مینا، نیم ساعت قبل از شروع بازدید از مجموعه و به صورت حضوری است. بنابراین سعی کنید تنها در این زمان در مجموعه حضور یابید. رصد آسمان وابسته به شرایط آب و هوایی است، پیش از انجام این کار حتما با شماره های مجموعه تماس گرفته و از برگزاری مراسم مطمئن شوید.
سخن آخر
به بزرگترین آسمان نمای خاورمیانه سری زدیم و با آسمان و زمین و آنچه در آنها اتفاق می افتد بیشتر آشنا شدیم. در سالن نمایش گنبد مینا به تماشای فیلم های علمی و نجومی نشستیم و از دنیای پیرامون مان اطلاعات بیشتری به دست آوردیم.
نظر شما در مورد این مجموعه چیست؟ آیا تا کنون از آن دیدن کرده اید؟
دیدگاه، تجربه ها و دانسته های خود را با ما و دوستان کارناوالی تان به اشتراک بگذارید.
نتیجه نقد و بررسی کارناوال
4.1
بررسی شده توسط مهدیه اکبری پارسا
ارزش معماری | (عالی) 4.5 |
ارزش هزینه به لذت | (خوب) 4 |
تبلیغات و اطلاعرسانی | (خوب) 4 |
دسترسی به وسایل حملونقل عمومی | (خوب) 4 |
نقاط قوت
- یکی از بزرگترین آسمان نماهای خاورمیانه
- با بازدید از این مکان می توانید اطلاعات جالبی از زمین و فضا به دست آورید
- رصد در هوای آزاد
- نمایش فیلم های دو بعدی و سه بعدی از فضا
نقاط ضعف
- روزهای کم باز بودن آسمان نما
رزرو اقامت در تهران
نقد و بررسی کاربران
میانگین امتیاز کاربران
از مجموع 16 رای
4.2
خانواده
6
زوج
2
دوستان
2
انفرادی
1
ارزش هزینه به لذت | (خوب) 4.2 |
نحوه برخورد کارکنان | (عالی) 4.5 |
کیفیت امکانات | (خوب) 4 |
تنوع امکانات | (خوب) 4.4 |
دسترسی به وسایل حملونقل عمومی | (خوب) 4.3 |
آسمان نمای گنبد مینا در تهران را دیدهاید؟
تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید
سوالی دارید؟
از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید
مینا بهروزیه
5
واقعا فضای جالب و عالی از لحاظ مهندسی بینظیر و برای به ارامش رسیدن میشه از این پدیده استفاده کرد من توصیه میکنم حتما تجربش کنید عاشقش میشید
انتشار: 13 تیر 1399
احمد سرمست
گنبد مینا برای علاقمندان به نجوم مناسبه و البته هزینه ورودی دارد و در زمان بازدید من یک گروه دبستانی مشغول بازدید از آن بودند و واقعا لذت میبردن.
4.2
انتشار: 01 بهمن 1398
یوسف مردانی
4.1
جای خوبیه مخصوصا برای دانش آموزان علاقه مند به نجوم
دختر من خیلی دوست داره بره اونجا اما بسته اس😔😔کاش زودتر آشنا میشدم
همیشه بسته ست
پنج شنبه وجمعه شبها باز است
انتشار: 24 آبان 1403
انتشار: 09 فروردین 1403
انتشار: 26 شهریور 1399
انتشار: 30 دی 1398
پرسش و پاسخ
پرسش جدید
ملودی احمدی
موبایل هم میشه برد؟
مگه مدرسست؟😂
انتشار: 08 فروردین 1403
انتشار: 03 بهمن 1402
مریم سکوتی
سلام آیا بازدید از این آسمان نما برای کودک ۳ ساله علاقه مند مناسب است؟
بله البته هرکسی علاقه مند باشه بهش خوش میگذره
انتشار: 08 فروردین 1403
انتشار: 01 آذر 1402
نرگس ارقش
مکان بسیار زیبا و دلنشینی است و اگر شخصی به عنوان راهنما باشد که توضیحات لازمه را بدهد جذابتر می شود. معماری آن زیباست ولی متاسفانه بعضی قطعات دیوارهای بیرونی توسط اشخاص احمق دزدیده شده که ایکاش دوربینهایی برای جلوگیری از این کار زشت، نصب میشد و نگهبانانی بودند تا جایی که ممکن بود از کندن دیوارها جلوگیری میشد.
انتشار: 30 اردیبهشت 1402