کارناوال - راهنمای سفر

روستای امامزاده ابراهیم شفت

استان گیلان، شهرستان شفت، منطقه احمدسرگوراب، دهستان چوبر

3.8

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 31 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

2 ساعت

ساعت دسترسی

امروز دوشنبه 24 ساعته

هزینه به ازای هر ماشین

3000 تومان

همه چیز درباره روستای امامزاده ابراهیم شفت

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

کارناوال

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

07 فروردین 1398

به روز رسانی

25 آبان 1398

معرفی /

روستای امامزاده ابراهیم شفت | ییلاقی تماشایی

اگر می خواهید تجربه ای متفاوت از سفر به شمال ایران داشته باشید، روستای امامزاده ابراهیم را در فهرست مقاصدتان قرار دهید. روستایی ییلاقی در شفت گیلان که حال و هوایی جالب دارد. پیش از آنکه به روستا برسید، شیفته مسیر امامزاده ابراهیم شفت می شوید و جاده ای جنگلی و پیچ در پیچ را پشت سر می گذارید. پس از رسیدن به روستا می توانید با اجاره سوئیت در امامزاده ابراهیم، شبی را در این مقصد همیشه بیدار به صبح برسانید و با طلوع خورشید چشم تان را به سوی منظره کوه های جنگلی بگشایید. فرصت این را دارید که تا نزدیکی های صبح در روستا قدم بزنید و شاهد جریان زندگی شبانه در بازار باشید. 

با کارناوال همسفر شوید تا این مقصد را بیشتر بشناسید.

چرا روستای امامزاده ابراهیم؟


  • امامزاده ابراهیم روستایی چوبی و رنگارنگ است که دیدن جلوه هایش شما را سر ذوق می آورد.
  • امامزاده ابراهیم یک روستای همیشه بیدار است و و حال و هوای آن در کمتر روستایی دیده می شود. 
  • طبیعت این روستا نیز زیبایی های خاص خود را دارد و با جنگل و رودخانه و آبشار، خاطره ای خوش برای تان رقم می زند.
Photo by : Ali Darvishi

در مسیر روستای امامزاده ابراهیم...

برای رسیدن به روستای امامزاده ابراهیم، نیازی به عجله نیست. مسیر این روستا آن قدر دیدنی و جذاب است که با دیدنش ناخودآگاه سرعت تان را کاهش می دهید، هر از گاهی می ایستید و محو این همه زیبایی می شوید. از شهر شفت به سمت جنوب می روید و تابلوها را تا رسیدن به چوبر دنبال می کنید. مسیری پیچ در پیچ که در پس هر پیچ آن می توانید چشم انداز زیبایی را ببینید. تماشای جلگه های زیبا، شالیزارها، خانه های محلی، رودخانه پرآب و کوهپایه های جنگلی در کنار جاده هر لحظه آرامش بیشتری را به شما هدیه می کند. تخت ها و آلاچیق ها در این مسیر می توانند جایی برای استراحت کوتاه مدت شما باشند. 

کاش خوش شانس باشید و مه نیز به این زیبایی ها اضافه شود. حالا تصویری پیش روی تان است که تا ابد در خاطرتان می ماند. پیش از آنکه به روستای امامزاده ابراهیم برسید، از کنار روستاهای متعددی عبور می کنید و اگر وقت داشتید می توانید توقفی کوتاه هم در آنها داشته باشید. پس از مدتی رانندگی در این جاده به امامزاده اسحاق می رسید و با ادامه مسیر، پس از 20 کیلومتر روستای امامزاده ابراهیم پیش روی تان قرار می گیرد. یادتان باشد که این جاده تنها جای گذر نیست؛ جاذبه های سفر شما از همین مسیر آغاز می شوند؛ پس به سادگی از کنارش نگذرید.

Bahareh Fallah | Karnaval 
Alireza Niknam 

آشنایی با روستای امامزاده ابراهیم | نگینی رنگین در شفت گیلان

پس از پشت سرگذاشتن جاده پیچ در پیچ به روستایی می رسیم که به سبب وجود مکانی مقدس شکل گرفته و به حیات خود ادامه می دهد. نام روستا امامزاده ابراهیم است که بیشتر با عنوان شازده ابراهیم یا شاهزاده ابراهیم خوانده می شود و برخی آن را شهرک چوبی امامزاده ابراهیم می خوانند. اینجا روستایی ییلاقی با طبیعتی تحسین برانگیز است که در 23 کیلومتری جنوب شرقی شهر شفت و 57 کیلومتری شهر رشت قرار دارد و از شمال به روستای طالقان، از شرق به امامزاده هاشم و از غرب به روستای سیاهمزگی محدود می شود.

این روستای کوهستانی کم و بیش به همان شکل قدیمی اش حفظ شده است و خانه های چوبی رنگارنگ آن رنگین کمان را در ذهن تان تداعی می کند. برای همین ساختار چوبی است که برخی به این روستا عنوان شهرک چوبی امامزاده ابراهیم را داده اند. در روستا با گذرگاه های سنگ فرش شده مواجه می شوید و مهمانسراهایی را می بینید که هر یک می توانند شبی به یادماندنی را برای تان رقم بزنند. هسته اصلی روستا یک بازار است که در چند راسته در حوالی آستان مقدس امامزاده ابراهیم (ع) شکل گرفته و محیطی جذاب را ایجاد کرده اند. همه گردشگرانی که از نقاط مختلف ایران و حتا جهان به ویژه کشورهای حوزه آسیای میانه و قفقاز به این روستا می آیند، آن را بی نظیر و تحسین برانگیز توصیف می کنند.

جمعیت این روستا متغیر است؛ در فصول سرد به دلیل برودت هوا، 80 خانوار در آن حضور دارند و این عدد در فصول گرم به 500 نیز می رسد. زبان اهالی تالشی است و فقط 5 درصد جمعیت را در تابستان گیلک زبانان تشکیل می دهند که با اجاره مسافرخانه ها به فعالیت در صنعت گردشگری مشغول هستند.

Amin Golafshan 

دیدنی ها و تفریحات روستای امامزاده ابراهیم

حالا وقت آن است که گشتی در روستا بزنیم و برای تان از زیبایی های آن سخن بگوییم و ببینیم چه چیزهایی در این مقصد انتظارمان را می کشند:

1- خانه های چوبی | اقامتگاه های بدون دیوار

چیزی که در ابتدای ورود به این روستا جلب توجه می کند، نوع خانه سازی و معماری آن است. در اینجا به خانه هایی چهار، پنج و حداکثر شش طبقه بر می خورید که از جنس چوب راش هستند و سقف شیروانی دارند. هر طبقه چند اتاقک دارد و نحوه جداسازی اتاقک ها از هم بسیار قابل توجه است. در اینجا بیشتر جداسازی ها با پرده انجام شده است؛ بله با پرده. وقتی در اتاقکی قرار می گیرید، پرده ها نقش دیوار را دارند و این یکی از جذابیت های سفر به امامزاده ابراهیم است. این خانه های چوبی در و پنجره ندارند و به شکلی ساخته شده اند که از طرفین باز هستند و توسط پارچه و یا گونی پوشیده می شوند. گویی در این روستا، کسی با کسی غریبه نیست، مردم همه با هم دوست هستند و ترجیح می دهند دیواری میان شان نباشد. باز بودن خانه ها وسعت دید مهمانان را برای تماشای مناظر روستا افزایش می دهد و البته صفای خاصی هم دارد. راه رفتن در خانه های چوبی و شنیدن صدای ساییده شدن چوب هم برای بازدیدکنندگان جالب است و بر جذابیت های روستا می افزاید.

در میان خانه های پرده ای، هستند اتاقک هایی که از همه طرف با چوب پوشیده شده اند و آنها هم زیبایی خاص خودشان را دارند. اهالی روستا با ظرافت تلاش کرده اند نقش و نگاری هم به این خانه های چوبی بدهند. همه آنها تراس دارند تا کسی از تماشای منظره روستا محروم نشود و باز هم لذت ببرد. البته این گونه اتاق ها در فصول سرد طرفداران زیادی دارند چرا که در این فصول سرما امان همه را در روستا می برد.

خانه ها هم جدید هستند هم قدیمی. قدیمی ترها تا چند ده سال هم قدمت دارند و در این میان یکی دو تا از خانه های جدید آن نظم قدیمی را بر هم زده و با مصالح ساخته شده اند؛ چیزی که شاید کمی توی ذوق تان بزند. در این روستا به اندازه جاهای دیگر ویلاسازی نشده اما باز هم خانه های جدید در روستا به چشم می خورند. در بعضی از این خانه های جدید، اسکلت خانه بتنی و سایر اجزا با چوب ساخته می شود تا صدمه کمتری به چهره روستا وارد آید.

البته چوبی بودن خانه ها هم بی دردسر نیست. همین مساله باعث آتش سوزی بزرگی در خرداد ماه سال 92 شد که چندین خانه را از بین برد.

بازی رنگ ها در روستا و خانه هایش به خوبی دیده می شود. گلدان هایی که به خانه ها آویزانند، پرده های رنگین و طرح دار، چوب های رنگی و حتا چراغ های رنگی همه و همه باعث شده اند تا ساختار روستا بسیار رنگارنگ و زنده به نظر برسد و این بسیار ستودنی و تماشایی است.

Bahareh Fallah | Karnaval 
Youssef Esmailpour 
Bahareh Fallah | Karnaval 

2- امامزاده ابراهیم (ع)

همان گونه که گفتیم روستا در کنار یک امامزاده شکل گرفته است که از نوادگان موسی کاظم (ع) بسیاری به زیارت بارگاهش می آیند. امروزه بارگاه این امامزاده به عنوان معروف ترین بنای روستا و تقریبا در مرکز روستاست. کمتر کسی است که تصویر گنبد نقره ای امامزاده ابراهیم (ع) را درمیان منظره سبز و مه آلود جنگل های اطراف دیده و آن را به فراموشی سپرده باشد. 

کریستین برومبرژه (Christian Bromberger) -ایرانشناس فرانسوی و متخصص فرهنگ گیلان- و مارسل بازن (Marcel Bazin) -جغرافیدان و انسان شناس فرانسوی- در سفر خود به ایران در دهه 1350 تحقیقاتی در مورد مردم گیلان و تالش انجام دادند و در نوشته های شان به نکاتی درمورد امامزاده ابراهیم (ع) اشاره کرده اند.

دکتر منوچهر ستوده -ایرانشناس و جغرافیدان- در اواسط دهه 1340 خورشیدی سفری به این منطقه داشت. وی در کتاب «از آستارا تا استاراباد» در خصوص این بارگاه مقدس آورده است:

مردم آن سامان، برای امامزاده ابراهیم (ع) احترامی فوق العاده قایلند تا جایی که احدی جرات سرقت و دزدی در آن دهکده را ندارد. شاید این باور مردم، امامزاده ابراهیم (ع) را به «ابوالفضل گیلان» مشهور کرده است.

آقای دکتر ستوده در ادامه نوشته اش، بخشی از کتاب های تاریخی پیش از خود را نقل می کند و می گوید:

شرح حالی از امامزاده در دست نیست، ولیکن آنچه به صورت سینه به سینه در بین گیلانیان مشهور و مقبول است، این است که آن بزرگوار از فرزندان حضرت امام‌موسی کاظم‌ (ع) می باشد که در این منطقه مدفون است و ملجأ و پناهگاه دردمندان و زوار خویش است.

بنای بارگاه این امامزاده بزرگوار پس از بازسازی در طول سالیان متمادی، در حال حاضر 300 متر وسعت دارد و امکاناتی مثل سرویس بهداشتی، مهمانپذیر، مسجد و فضای باز در آن ساخته شده است. تقدس این امامزاده در میان مردم به حدی است که آن را ابالفضل گیلان می نامند.

Ali Darvishi 

3- جاذبه های مربوط به امامزاده ابراهیم

جاذبه هایی در این روستا هستند که به داستان امامزاده ابراهیم ارتباط دارند و مورد بازدید قرار می گیرند.

قتلگاه: این محل در فاصله 300 متری جنوب حرم مطهر قرار دارد و مردم معتقدند که حضرت امامزاده ابراهیم (ع) در اینجا به شهادت رسیده است.

چِـل‌چشمه: بر اساس باور مردم هنگامی که سم به بدن امامزاده ابراهیم (ع) اثر کرده بود از آب چند چشمه جوشان در قسمت شرقی حرم نوشیده است که امروزه به چل چشمه معروفند و گفته می شود خاصیت شفابخشی دارند.

چشمه میدان: طبق روایات سینه به سینه، پیکر مطهر امامزاده را با آب چشمه میدان در مرکز روستا غسل داده اند. آب شیرین و خنک این چشمه بسیار گواراست و گفته می شود پس از دوره‌ای خشک شدن با معجزه امامزاده دوباره پرآب شده است.

مقبره بابارکاب: محل دفن خدمتکار و پیر همراه امامزاده است که در فاصله‌ 5 کیلومتری نرسیده به بقعه قرار دارد.

مقبره پیرزن ملعون: مقبره پیرزن قاتل، در فاصله 1.5 کیلومتری نرسیده به بقعه قرار گرفته و محل لعن و نفرین مردم است.

متاسفانه تصویر مناسبی از این جاذبه ها در دست نیست. اگر عکسی از آنها دارید برای ما بفرستید تا با نام خودتان در کارناوال منتشر شوند. عکس را اینجا آپلود کنید

Photo by : Ali Darvishi

4- رودخانه و آبشار امامزاده ابراهیم

زیبایی های این روستا با وجود رودخانه ای در قسمت شرقی بقعه امامزاده، دو برابر شده است. این رودخانه از ارتفاعات کوه های جنگلی سرچشمه می گیرد و با گذشتن از میان روستا، آن را به دو قسمت تقسیم می کند. یک پل، راه ارتباطی دو طرف رودخانه به یکدیگر است و با ایستادن بر روی آن می توان منظره زیبایی را دید. صدای رودخانه در روستا می پیچد و احساس عجیبی را به ویژه به هنگام صبح به ارمغان می آورد.

همین رودخانه زیبا در بالا دست روستا به شکل آبشاری چشم نواز در آمده است. فقط کافیست 500 متر به سمت بالادست رودخانه بروید تا شاهد آبشار و زیباترین منظره این روستا باشید.

Majid Varasteh 
Reza Nadafi 

5- بازار امامزاده ابراهیم

بازار روستا از بخش های محبوب آن است و مردم زیادی را به سوی خود می کشاند. در این بازار همه چیز پیدا می شود؛ از مهر و تسبیح و جانماز گرفته تا بدلیجات و زیورآلات کوچک و بزرگ و انواع و اقسام اسباب بازی ها، صنایع دستی، قاب های عکس و سوغاتی های خوشمزه گیلان، همه و همه را در بازار امامزاده ابراهیم می فروشند. مردم روستا محصولات طبیعی شان را در بازار عرضه می کنند و شما می توانید لذت چشیدن محصولات ارگانیک را تجربه کنید. سوهان‌پزی های این بازار هم شیرینی خاصی به سفرتان می دهند. البته چند سالی است مثل خیلی از بازارهای کشورمان، اجناس چینی هم در این بازار دیده می شوند؛ اما باز هم اینجا طرفداران خود را دارد که نه به انگیزه خرید بلکه تنها برای لذت بردن از تماشای جنب و جوش روستا راهی آن می شوند. 

Ali Darvishi 

خوشگذرانی در امامزاده ابراهیم

هر مقصدی فرصت هایی برای لذت بردن و خوشگذرانی در اختیارتان قرار می دهد و در امامزاده ابراهیم می توانید در کنار لذت بردن از دیدنی ها، گزینه های زیر را هم امتحان کنید:

1- شب نشینی و شب گردی

شاید برای تان کمی عجیب باشد؛ اما کافیست یک شب را در روستای امامزاده ابراهیم سپری کنید تا معنی تازه ای از شب و شب نشینی را بفهمید. اینجا یک روستای همیشه بیدار است و به ویژه در آخر هفته ها که مردم شهرهای اطراف به روستا می آیند، حال و هوای این محل دیدنی است. تا صبح می توانید در تراس اقامتگاه تان بنشینید، به صدای رودخانه گوش بدهید و با همسفران تان گل بگویید و گل بشنوید؛ اما این پایان داستان نیست؛ در هر ساعتی از شب که خواستید راهی بازار شوید و گشتی در آن بزنید از دیدن جنب و جوش مردم در گذرگاه های روستا به وجد می آیید. شب های روستای امامزاده ابراهیم را نباید از دست بدهید!

Bahareh Fallah | Karnaval 
Bahareh Fallah | Karnaval 

2- پیک نیک و عکاسی

بهتر است بدون عکس، روستای امامزاده ابراهیم را ترک نکنید و این تجربه متفاوت را در قاب تصاویر بگنجانید. از نورهای رنگی شب عکس ثبت کنید و یا در صبح اول وقت به طبیعت بزنید و عکس های جانانه ای بگیرید. طبیعت اطراف روستا جان می دهد برای یک پیک نیک خانوادگی یا دوستانه. در کنار رودخانه یک جای مناسب بیابید و بساط تان را پهن کنید و ساعاتی خوش بگذرانید.

Ali Darvishi 
Ali Darvishi 

3- شکم گردی

اگر اهل چشیدن غذاها و خوراکی های محلی در طول سفرتان هستید، در امامزاده ابراهیم حسابی به شما خوش می گذرد. کافیست به سراغ رستوران های کوچک و محلی این روستا در بازار آن بروید و یک پرس واویشکا سفارش دهید. این غذای جالب طعم تازه ای به سفرتان می دهد. البته گزینه های جذاب دیگری هم وجود دارند که می توانید روی آنها حساب باز کنید. بستنی های خوشمزه و شیرینی های لذیذ هم از دیگر خوشمزه های این روستا هستند. 

Photo by : Bahareh Fallah | Karnaval

اقامت در امامزاده ابراهیم

کمتر کسی هست که دلش نخواهد که حداقل برای یک شب در این روستای منحصر به فرد بماند. برای اقامت در این روستای ییلاقی و زیبا می توانید از مهمانپذیر امامزاده ابراهیم استفاده کنید و یا در خانه های محلی که اجاره داده می شوند، بمانید. فقط چند نکته را برای اقامت در این روستا در نظر داشته باشید تا بهترین شب را برای خود رقم بزنید:

اقامتگاه های روستا به چند دسته تقسیم می شوند: اتاقک های کاملا پرده ای، اتاقک هایی که از سه طرف دیوار و از یک طرف پرده هستند و اتاقک های تماما چوبی. بسته به علایق خود می توانید یکی را انتخاب کنید و به یاد داشته باشید که اتاقک های پرده ای ارزان تر هستند.

اگر قصد شب گردی ندارید، به سر و صدا حساس هستید و دوست دارید شبی آرام را سپری کنید و اگر سر و صدا موجب مختل شدن خواب تان می شود محل اقامت تان را جایی دور از بازار انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که بازار تا صبح باز است و شلوغی و سر و صدا ممکن است اذیت تان کند.

اگر انتظار یک اقامتگاه درجه یک و لوکس را دارید دور اقامت در امامزاده ابراهیم را خط بکشید و به شهر برگردید. 

مهمانپذیرها و اتاقک ها دارای سرویس بهداشتی مشترک هستند. این موضوع را در نظر بگیرید که معمولا در هر طبقه با چند اتاقک، یک سرویس بهداشتی وجود دارد. اتاقک های چوبی دارای یک ظرفشویی در داخل اتاق هستند اما امکانات خاص دیگری ندارند.

اگر بیشتر جستجو کنید می توانید اقامتی رویایی در خانه های مجاور رودخانه داشته باشید و از آب و هوای روستا به همراه صدای زیبای رودخانه لذت ببرید.

ویلاها کمی دورتر از هسته اصلی روستا هستند؛ اما باز هم تاکید می کنیم که نباید انتظار ظاهری لوکس از آنها داشته باشید.

اگر حساس هستید حتما با خودتان ملحفه ببرید و توصیه ما به شما این است که به دلیل برودت هوا لباس گرم و لوازم خواب نیز به همراه داشته باشید.

Bahareh Fallah | Karnaval 
Bahareh Fallah | Karnaval 
Bahareh Fallah | Karnaval 

امکانات روستای امامزاده ابراهیم

 امکانات زیر در روستای امامزاده ابراهیم در دسترس تان هستند:

  •  رستوران و کافه
  • بازی هایی مثل فوتبال دستی و بیلیارد
  • مهمانپذیرهای مختلف
  • سرویس بهداشتی
  • بازار و فروشگاه های متنوع
  • پارکینگ که در برخی موارد استفاده از آن مشمول هزینه است.
Bahareh Fallah | Karnaval 
Bahareh Fallah | Karnaval 

سوغات امامزاده ابراهیم

از آنجا که بخش اصلی امامزاده ابراهیم بازار آن است، اگر قصد خرید سوغات داشته باشید با مشکلی مواجه نمی شوید. در این بازار انواع صنایع دستی به فروش می رسند و از میان خوراکی ها، بازار سوهان از همه داغ تر است. البته کالاهای ریز و درشت دیگری هم هستند که بسته به سلیقه و نیازتان می توانید آنها را بخرید.

Bahareh Fallah | Karnaval 
Bahareh Fallah | Karnaval 

خوشمزه های روستا

غذاخوری های سنتی در همه جای روستا دیده می شوند و خوراکی های مختلفی ارایه می دهند. پرطرفدارترین این خوراکی ها، واویشکاست. غذایی که از جگر و دل گوسفند، پیاز، گوجه فرنگی، رب، پیاز، انار و ... تهیه می شود. ظرف های بزرگ واویشکا در سراسر بازار امامزاده ابراهیم دیده می شوند و شما را وسوسه می کنند تا این غذا را امتحان کنید.

Photo by : Bahareh Fallah | Karnaval

آب و هوای امامزاده ابراهیم

در این منطقه به دلیل ارتفاع زیاد، سرمای هوا زیاد است و اختلاف دمای آن با شهر رشت به 20 درجه هم می رسد. روستای امامزاده ابراهیم در تابستان ها آب و هوای مطبوعی دارد؛ اما زمستانهایش سرد است و رفت و آمد به روستا را با مشکل مواجه می کند. 

بهترین فصل سفر

آب و هوای خنک امامزاده ابراهیم در تابستان، آن را به یکی از بهترین مقاصد سفرهای تابستانی تبدیل می کند؛ با این حال هر فصل این روستا ویژگی های خاص خود را دارد:

بهار: بارش باران و جوانه زدن درختان، ویژگی بهار است و امامزاده ابراهیم هم در این فصل رنگ و بوی تازه شدن سال را به خود می گیرد. هوا کم کم رو به گرمی می رود اما هنوز سوز زمستان در آن احساس می شود.

تابستان: اگر از داغی هوای تابستان در محل سکونت تان خسته شدید، در اولین فرصت کوله بار خود را برای سفر به امامزاده ابراهیم جمع کنید. هوای خنک و دلپذیر اینجا شما را حسابی سر حال می آورد.

پاییز: بازی هزار رنگ پاییز چیزی نیست که به این راحتی ها بشود از کنارش گذشت. امامزاده ابراهیم هم در این فصل در تن پوش رنگارنگ پاییز جلوه تازه ای پیدا می کند؛ اما سرمای هوا بسیاری از مسافران را از راه باز می دارد.

زمستان: اگرچه که طبیعت خداوند در همه فصول سال دیدنی است اما در زمستان ماندن در این روستا به دلیل برودت هوا و البته راه‌بندان، سخت می شود.

Amin Golafshan 

راه دسترسی

 برای رسیدن به این روستای زیبا به سوی شهر شفت استان گیلان بروید. از این شهر به سمت جنوب حرکت کنید تا به چهار راه احمد سرگوراب برسید. وارد مسیر سمت چپ شوید و راه خود را تا چوبر ادامه دهید. در سمت راست وارد جاده ای شوید که در ابتدای آن تابلوی امامزاده اسحاق به چشم می خورد. بعد از 15 کیلومتر به امامزاده اسحاق می رسید و با ادامه مسیر، پس از 20 کیلومتر روستای امامزاده ابراهیم را خواهید دید. 

اگر از آزادراه قزوین-رشت گذر می کنید، بعد از امامزاده هاشم و مشاهده پلیس راه وارد جاده فومن شوید و از این مسیر به شفت برسید و راه تان را به سوی روستا ادامه دهید.

هزینه ورودی:

برای ورود به روستا ممکن است از شما ورودی دریافت کنند که مبلغ آن 3000 تومان است.

هیاهوی شبانه امامزاده ابراهیم را در ویدیوی زیر ببینید:

دغدغه های کارناوالی

یکی از چیزهایی که به هنگام گشت و گذار در امامزاده ابراهیم به چشم می آید، نبود سطل زباله در سطح روستاست. با وجود آنکه ساکنان تلاش می کنند محیط روستا را پاک نگاه دارند؛ اما گردشگران در این زمینه با مشکل رو به رو هستند و نمی دانند باید با زباله های شان چه کنند. 

نبود فاضلاب بهداشتی و اصولی نیز یکی دیگر از مشکلات این روستاست که امیدواریم هر چه زودتر، مسوولان فکری به حالش بکنند. 

Photo by : Unknown

توصیه های کارناوالی

در سفر به امامزاده ابراهیم می توانید گشتی هم در روستاهای اطراف داشته باشید و لذت سفرتان را چند برابر کنید.

در جاده مراقب حیوانات اهلی باشید و با احتیاط برانید تا اتفاقی نیفتد.

بهتر است لوازم خواب را با خودتان ببرید تا در این زمینه به مشکل برنخورید. ممکنن است اقامتگاه ها، لوازم خواب به اندازه کافی نداشته باشند.

زباله های تان را جمع آوری کنید و آنها را با خود به شهر ببرید و یا به یکی از اهالی بسپارید تا در سطح روستا پراکنده نشوند.

Photo by : Ali Seif

سخن آخر

اگر کمی بیشتر جستجو کنید، همیشه مقاصدی تازه را خواهید یافت که تجربه ای متفاوت را برای تان خلق می کنند. به جاده بزنید و جرات کشف تازه ها را داشته باشید. امامزاده ابراهیم با فضایی متفاوت در انتظارتان است تا خاطره ای شیرین را در ذهن تان حک کند.

 آیا تا به حال سفری به امامزاده ابراهیم داشته اید؟

ییلاقات دیگری را می شناسید؟

دوست دارید این بار از کدام روستا برای تان بگوییم؟

بی صبرانه منتظر پیشنهادات و تجربیات شما دوستان کارناوالی هستیم.

کــــــــارناوالی شــــــــو

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

4.5

بررسی شده توسط کارناوال

سطح امنیت(عالی) 5
امکانات اولیه(عالی) 4.5
حال و هوای خوش(عالی) 4.5
سهولت در دسترسی(خوب) 4

نقاط قوت

  • فضایی متفاوت و جذاب
  • تفریح شبانه
  • دسترسی آسان و جاده آسفالت
  • اقامتی به یادماندنی در سوئیت های محلی و چوبی

نقاط ضعف

  • شلوغی در آخر هفته ها
  • کمبود اقامتگاه های مجهز

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 31 رای

3.8

دوستان

4

خانواده

15

زوج

4

انفرادی

1

آیا بازدید از روستای امامزاده ابراهیم شفت را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
امکانات اولیه(خوب) 3.8
حال و هوای خوش(عالی) 4.5
رفتار بومیان منطقه(خوب) 3.9
سهولت در دسترسی(خوب) 3.6
شرایط اقامت منطقه(معمولی) 3.5

روستای امامزاده ابراهیم شفت را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد
مژده فرخی

منطقه ای خوش اب و هوا با مردمانی خوب

سفر با خانواده
تجربه سفر مژده فرخی به روستای امامزاده ابراهیم شفت

انتشار: 02 مرداد 1403

آیا این دیدگاه مفید بود؟
صفدر محمدی سلیمانی

1.2

رفتارمردم روستاخیلی بدبود جای پارک نبود بازاری های بی انصاف داشت

تجربه سفر صفدر محمدی سلیمانی به روستای امامزاده ابراهیم شفت

انتشار: 15 اردیبهشت 1403

آیا این دیدگاه مفید بود؟
صفدر محمدی سلیمانی

سلام سال تابستان۱۴۰۲ به این روستارفتم بازاری های بی انصاف داشت تخم مرغ سوپری به جای محلی میفروخت آب جوش بیست هزار داد بعدش به جای شصت پنج هزار تومان مبلغ ششصدوپنجاه هزار کارت کشید پول نداد میگفت وسیله بردار آن هم به قیمت نجومی

1.5

شهربلخ بود نظارتی نبود جای پارک نداشت وبدبرخورد میکردن ولی من ازآتش سوزی روستا ناراحت شدم

تجربه سفر صفدر محمدی سلیمانی به روستای امامزاده ابراهیم شفت

انتشار: 15 اردیبهشت 1403

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

محمود زیاغمی
پرسش:

سلام.مسیر دسترسی به روستا کاملا آسفالته هست یا خاکی هم هست؟

انتشار: 15 مرداد 1403

آیا این دیدگاه مفید بود؟
پرسش:

سلام وقت بخیر آیا بعد آتش سوزی امامزاده ابراهیم بازم می‌توانیم بیاییم برای زیارت یا نه

انتشار: 22 خرداد 1403

آیا این دیدگاه مفید بود؟
پرسش:

سلام وقت بخیر آیا میتوانین بعد آتش سوزی به امام زاده ابراهیم برویم یا امکانش نییت

در پاسخ به undefined:

آیا می‌توانیم بعد از آتش سوزی به امام زاده ابراهیم برویم

انتشار: 30 مرداد 1403

انتشار: 22 خرداد 1403

آیا این دیدگاه مفید بود؟

سوالات متداول

روستای امامزاده ابراهیم روستایی ییلاقی ست و نمی توان در تمام روزهای سال به این روستا سفر کرد. برای آشنایی با بهترین زمان سفر به این روستا و شرایط آب و هوایی آن در فصل های مختلف سال، تنها کافی‌ ست روی این لینک کلیک کنید.  

برای شب مانی در روستای امامزاده ابراهیم، گزینه متعددی دارید؛ برای اینکه با این گزینه ها و شرایط آنها آشنا شوید، می توانید سری به این لینک بزنید و به منوی اقامت و امکانات بروید. 

برای آشنایی با بهترین و زیباترین روستاهای شمال و به دست آوردن اطلاعات مهمی در مورد آنها مانند مسیر دسترسی و امکانات، وارد صفحه معرفی روستاهای شمال شوید و به دنبال جاذبه مورد علاقه تان بگردید.

اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و سایر خدمات توریستی گردشگری همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست