بهترین رستوران بالی
اندونزی، بالی، منطقه کبوپاتن جیانیار، مزارع اوباد، محله کدواتن، خیابان ریا کدواتن، رستوران کوبو
گالری تصاویر
ساعت دسترسی
18:30--23:00
همه چیز درباره بهترین رستوران بالی
چرا بازدید کنیم؟
نقد و بررسی کارناوال
کجاست؟
نقشه و مسیر
آقام چی گفتن؟
نظرات کاربران
سوالی دارید؟
پرسش و پاسخ
نقد و بررسی کارناوال
زهرا میرزایی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
23 آذر 1396
به روز رسانی
15 شهریور 1398
بهترین رستوران بالی | غذاخوری لوکس کوبو
گاهی وقت ها برای کمی آرامش دست به هر کاری می زنیم؛ به کنار رود رفته و گوش می سپاریم به صدای شرشر آب یا کافه ای دنج پیدا و آرامش را در گوشه آن جستجو می کنیم. این روزها کافه و رستوران ها فقط جایی برای صرف غذا و نوشیدنی نیستند؛ بلکه مکانی برای به دست آوردن آرامش و تغییر حال و هوا به شمار می آیند.ما هم سعی داریم فوق العاده ترین غذاخوری های دنیا را به شما معرفی کنیم.
کارناوال این بار به رستوران فوق العاده ای می رود که به راستی در نوع خود بی نظیر است؛ جایی که وبسایت معتبر تریپ ادوایزر آن را بهترین رستوران بالی می داند. بالی جزیره ای شگفت انگیز و دیدنی در اندونزیست که سالانه از گردشگران بسیاری پذیرایی می کند، کسانی که از سراسر دنیا به این دیار آمده اند تا دمی تازه کرده و از خوراکی های جالب این سرزمین میل کنند.
به رستوران کوبو آمده ایم که فضایی زیبا و غذاهای لذیذی دارد و بدون شک یکی از بهترین و معروف ترین غذاخوری های کشور اندونزی به حساب می آید. بالی آب و هوای گرمسیری دارد و محیط مناسبی را برای گشت و گذار و شکم گردی در میان طبیعت فراهم کرده است. در رستوران کوبو سعی شده تا هر میهمان فضای خصوصی و لوکسِ مخصوص به خود را داشته باشد و به بهترین وجه ممکن غذایش را میل کند. با کارناوال همراه شوید تا بیشتر با برترین رستوران بالی آشنا شویم و از غذاهای خوش رنگ و لعاب آن بچشیم.ورود به صفحه اختصاصی راهنمای سفر به اندونزی
چرا رستوران کوبوی بالی؟
- این رستوران فضای لوکس و زیبایی را در میان طبیعت در اختیار میهمانانش قرار می دهد.
- غذاهای کوبو از مواد اولیه بسیار با کیفیتی تهیه می شوند.
- در این رستوران شما می توانید فضای خصوصی خود را داشته باشید.
- از نظر برخی وبسایت های معتبر دنیا، این رستوران بهترین غذاخوری لوکس در سراسر بالیست.
معرفی رستوران کوبوی بالی | Kubu
بالی یکی از زیباترین جزایر دنیاست و ما هم تا به حال چندبار به آن سر زدیم و از زیبایی هایش برای تان تعریف کردیم؛ اما جذابیت های این دیار تمامی ندارند. در این سرزمینِ سرسبز منطقه ای تفریحی وجود دارد به نام مانداپا (Mandapa) که استراحتگاه خوبی را در اختیار گردشگران قرار داده است. رستوران کوبو هم در همین ناحیه واقع شده و با غذاهای فوق العاده اش از معروف ترین غذاخوری های اندونزی به شمار می آید. این رستوران لوکس جزو هتلی با نام ریتز کالتون (Ritz-Carlton) بالی است. ریتز کالتون در سراسر دنیا شعبه دارد و برای ورود به رستوران های آن، لزوما نباید در این هتل ها اقامت داشته باشید.
کوبو ظرفیت پذیرایی از 52 نفر را به صورت همزمان دارد و با 9 اتاقک حصیری خود، فضایی رمانتیک و خصوصی را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد. سبک غذاهای این مکان، مدیترانه ای و اروپاییست و طیف گسترده ای از خوراکی های خوش آب و رنگ را پیش روی شما می گذارد.
کوبو در گویش اندونزیایی به معنای حیاط یا پناهگاه است که این نام کاملا با فضای این رستوران هماهنگی دارد. این غذاخوری در منطقه ای واقع شده که شغل اصلی مردمان آن کشاورزیست به همین خاطر مدیران رستوران های این ناحیه همیشه از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب استفاده می کنند تا طعم اصلی غذاها را در اختیار میهمانان شان قرار بدهند.
اینجا هم برای زوج های جوان مناسب است و هم برای خانواده هایی که به همراه فرزندان شان به مسافرت آمده اند. مدیران رستوران کوبو فکر همه چیز را کرده اند و حتا برای کودکان منوی مجزا و جذابی را ارایه می دهند که در قسمت منوها بیشتر با غذاهای آن آشنا خواهیم شد.
برای رسیدن به این رستوران باید از محوطه بسیار سرسبزی گذر کنید تا نهایتا داخل استراحتگاه مانداپا و غذاخوری کوبو شوید. اگر به سوی بالی می روید به هیچ وجه تجربه صرف غذا در رستوران کوبو را از دست ندهید زیرا در محیطی چشم نواز از شما پذیرایی می شود و هیچ وقت خاطره صرف غذا در آن را فراموش نخواهید کرد. اینجا در حال غذا خوردن می توانید از آواز پرندگان، صدای رود آیونگ (Ayung River) و تماشای استخرهای آبی رنگ لذت ببرید. با این که کوبو جزو رستوران های گران قیمت بالیست اما مطمئن باشید شما را راضی خواهد کرد.
منو و غذاهای رستوران کوبوی بالی
این رستوران لوکس شش منوی مختلف دارد که امکان سفارش غذا از همه آن ها مهیاست. در این قسمت به بررسی این منوها و کیفیت و هزینه هر کدام خواهیم پرداخت. این نکته را از یاد نبرید که واحد پول کشور اندونزی ارزش پایینی دارد به همین خاطر با تبدیل آن به تومان یا دلار عدد کمی به دست می آید. گردشگران برای سفر به این کشور دلار همراه می برند و خریدشان را با دلار انجام می دهند پس از دیدن ارقام ذکر شده تعجب نکنید و همچنان همراه ما بمانید.
*شام و غذاهای اصلی | Degustation & Dinner
منوی شام به چهار بخش مختلف تقسیم می شود که به معرفی آن ها می پردازیم.
1- گورمت یا لذیذ | Gourmet
نام غذا | محتویات |
پیشنهاد سرآشپز (Chef's Collection) | هر آنچه آشپز صلاح بداند |
فوی گرس پرفیت (Foie Gras Parfait) | مرکبات، بادام، سیب ترش سبز |
کرودو (crudo) | خمیر پورادا، کاهوی دودی، ذرت، گوجه فرنگی |
راویولی (Ravioli) | خرچنگ بوستون، رازیانه، نوشیذنی مخصوص |
گوش ماهی هوکایدو (Hokkaido Scallop) | علف لیمو، شقاقل، نوعی مرکبات مخصوص |
2- اسنشال یا ضروری | The Essential
غذا | محتویات |
یشنهاد سرآشپز (Chef's Collection) | هر آنچه آشپز صلاح بداند |
واگیو بیف (Wagyu Beef Mb7) | گوشت استیکی گاو، کرفس، قارچ |
3- اپتایزر یا اشتهاآور | Appetizer
غذا | محتویات | هزینه (روپیه اندونزی) |
گاردن گارلیک (Organic Garden) | کنگر فرنگی، رازیانه، زیتون سیاه، خمیر مخصوص | undefined |
نوشیدنی مخصوص(Marinated Hokkaido Scallop ) | آوواکادو، اسطوخودوس | undefined |
هشت پا | هشت پا، بادمجان کبابی، بادمجان برشته شده، نخود، زیتون | undefined |
خرچنگ مخصوص | خرچنگ، سیب زمینی ترش، مربا، پاستا | undefined |
4- منو اصلی | Main Course
غذا | محتویات | هزینه (روپیه اندونزی) |
ماهی بارامانودی (Barramundi) | فیله خرد شده، کدو سبز، سس مخصوص | undefined |
بلک کود یا کدوی سیاه (Black Cod) | پیاز روغنی، فندق، قارچ دودی | undefined |
*مخصوص گیاه خواران | Vegetarian
اگر گیاه خوار هستید و غذاهای گوشتی و حیوانی را نمی پسندید باز هم رستوران کوبو برای تان مناسب است. غذاهای خوش طعمی در این غذاخوری ارایه می شوند که کاملا گیاهی هستند. در اینجا نگاهی داریم به این نوع خوراکی های ویژه.
1- گیاهی
غذا | محتویات |
ارگانیک گاردن (Organic Garden) | کنگرفرنگی، رازیانه، زیتون سیاه، خمیر مخصوص |
سوپ کنگرفرنگی (Jerusalem Artichoke Soup) | سیب ترش، کنگرفرنگی |
راویولی (Ravioli) | ماسکارپونه، بادمچان، تخم مرغ، راکوتای دودی |
2- اشتهاآور
غذا | محتویات | قیمت (روپته اندونزی) |
بوراتا پوگلیز (Burrata Pugliese) | گوجه گیلاسی، کاهو دودی، پودر زیتون | undefined |
بادمجان کبابی(Charcoal Grilled) | نخود فرنگی، موداما بالزمیک، نان | undefined |
ارگانیک گاردن مخصوص | کنگر فرنگی، رازیانه، زیتون مخصوص، سبزیجات | undefined |
سوپ نخود سبز (Green Pea Soup) | قارچ، روغن زیتون، نخود سبز | undefined |
سوپ مخصوص (Jerusalem Artichoke) | سیب ترش، کنگر، سبزیجات | undefined |
3- غذای اصلی
غذا | محتویات | قیمت (روپیه اندونزی) |
راویولی بادمجان (Eggplant Ravioli) | پیاز، گوجه فرنگی، ریکوتا دودی | undefined |
اسپاگتی گراگنانو (Gragnano Spaghetti) | گوجه فرنگی، پستو، پنیر بوراتا | undefined |
برنج کارنارولی (Carnaroli Rice) | قارچ، پارمسان | undefined |
کارپاچینو (Carpaccio) | قارچ مخصوص، ترفل، پنیر پارمسان | undefined |
مارچوبه کبابی (Charcoal Grilled) | گوجه فرنگی، مارچوبه، رازیانه، سیر، آویشن، روغن زیتون | undefined |
*مخصوص کودکان
همان طور که کمی قبل تر هم اشاره کردیم، رستوران باشکوه کوبو منوی جالبی برای کودکان دارد. در این قسمت نگاه دقیق تری داریم به محتویات منوی کودکان.
1-غذای اصلی
غذا | محتویات | هزینه (روپیه اندونزی) |
سوپ | مرغ، عصاره غلیظ گوشت | undefined |
ماهی | سیب زمینی، فلفل، گوجه فرنگی، سالاد | undefined |
پاستا | اسپاگتی، سس گوجه فرنگی، سس بلونزی | undefined |
سینه مرغ کبابی | سینه مرغ ارگانیک به همراه سالاد یا سیب زمینی سرخ شده | undefined |
استیک جونیور | استیکT فلفل دلمه ای به همراه سیب زمینی پیتزا، سالاد یا سبزیجات بخار پز | undefined |
2-دسر
دسر | محتویات | هزینه (روپیه اندونزی) |
میوه | میوه فصل، سالاد، ژله، بستنی | undefined |
مانداپا | موز، وانیل خانگی، شکلات و بستنی توت فرنگی | undefined |
امکانات رستوران کوبو
رستوران زیبای کوبو علاوه بر غذاهای خوش طعم و فضای رمانتیک، امکانات خوبی هم در اختیار میهمانانش قرار می دهد که نگاهی داریم بر آن ها.
- مسیر پیاده روی سنگ فرش
- میز در فضای باز
- میز در محوطه سربسته
- سفارش نوشیدنی های محلی
- برگزاری جشن های مختلف
- استفاده از زیبایی رودخانه آیونگ و آب بازی
- سفارش چیدن میز خصوصی (در فضای باز و در محیطی رمانتیک)
آشنایی با آشپزان رستوران کوبو بالی
رستوران کوبوی بالی کادر خدماتی و آشپزهای بسیار ماهری دارد. در این قسمت به معرفی دو خدمه معروف و محبوب این غذاخوری می پردازیم.
*موریزیو بومبینی | MAURIZIO BOMBINI
موریزیو، سابقه کار در کشورهای ایتالیا، فرانسه، ایالات متحده آمریکا، چین و اندونزی را دارد. وی مدرک تحصیلی خود را از موسسه د چکو (De Cecco) در شهر پسکارای (Pescara) ایتالیا گرفت و در هتل ها و رستوران های مختلف این کشور، مشغول به کار شد. تخصص این سرآشپز ماهر، در زمینه غذاهای اروپایی و مدیترانه ایست و به جرات می توان گفت از بهترین آشپزهای اندونزی به شمار می آید. موریزیو از سال 2015 به رستوران کوبو پیوست و به یکی از اعضای اصلی استراحتگاه مانداپا تبدیل شد. وی در صحبت هایش ذکر کرده که به طبخ غذاهای اروپایی علاقه بسیاری دارد و احساس می کند که این نوع غذاها جای پیشرفت زیادی دارند به همین خاطر از شغلش بسیار راضی است تا جایی که می گوید هر روز برای سرو غذاها شور و شوق خاصی دارد و با عشق کار می کند.
*بایو رتنو تیمور | BAYU RETNO TIMUR
بایو اهل جاوه شرقی، یکی از استان های اندونزیست. او از کودکی آرزوی آشپز شدن را در سر داشت و به همین خاطر در سال 2003 در یک شیرینی فروشی مشغول به کار شد تا از آن جا با کسب تجربه، به رستوران ها راه پیدا کند. بایو به سرعت پیشرفت کرد و همه از عشق و شور و شوقش در کار لذت می بردند؛ اما کار در شیرینی پزی برای او کافی نبود و همین موضوع سبب شد تا در سال 2006 محل کارش را تغییر داده و در مجموعه هتل ها و استراحتگاه های بلغاری (Bulgari Hotels & Resorts) مشغول به کار شود. بایو در اینجا هم موفق بود و نهایتا توانست به عنوان آشپز فعالیت کند و به طور رسمی آشپزِ رستوران سنگکار (Sangkar) شود. این آشپز زبردست طی چند سال مشهور شد و در رستوران های متعددی آشپزی کرد که از مهم ترین آن ها می توان به رستوران های زنجیره ای ایی رستورانته (Il Ristorante) اشاره کرد که از معروف ترین غذاخوری های اندونزی محسوب می شود. او با تلاش های شبانه روزی خود توانست آشپز رستوران کوبو شود. جالب این که تخصص اصلی او آماده سازی سُس های مختلف است.
حالا بایو 14 سال سابقه مفید در زمینه آشپزی دارد و جوایز متعددی را هم از آن خود کرده است؛ جایزه هایی مانند بلک باکس اندونزی (the Blackbox Indonesian) که از مهم ترین جوایز آشپزی در اندونزی به شمار می آید.
مسیر و هزینه
پیش از این که به چگونگی دسترسی به رستوران کوبو بپردازیم باید بدانید که این رستوران تنها یک وعده غذایی، یعنی شام را ارایه می دهد پس باید به ساعت مراجعه توجه کنید:
18:30-23:00
*آخرین سفارش در ساعت 22:00 گرفته می شود.
*این رستوران ناهار هم سرو می کند؛ اما با هزینه ای جداگانه و اضافی. برای صرف ناهار حتما باید از قبل رزرو کرده باشید، برای این کار با شماره تلفن مندرج در زیر تماس بگیرید.
اگر علاقه مندید که با استفاده از وسایل نقلیه عمومی خود را به رستوران کوبو برسانید، خبر ناخوشایندی برای تان داریم، در نزدیکی این هتل هیچ ایستگاه اتوبوس یا مترویی وجود ندارد؛ اما می توانید از تاکسی استفاده کنید. پیشنهاد ما ترنسفر رستوران است که شما را به راحتی به محل مورد نظرتان می رساند.
پیشنهاد می کنیم پیش از مراجعه به رستوران حتما آن را رزرو کنید.
*توجه داشته باشید که نقشه کارناوال شما را به سوی راه آبی کتاپنگ گیلیمانوک (ketapang gilimanuk) راهنمایی می کند. بنابراین باید پس از رسیدن به این این راه آبی خود را با استفاده از وسایل نقلیه تعبیه شده به بالی و رستوران کوبو برسانید. با توجه به نقشه کارناوال روشن تر این موضوع را مشاهده خواهید کرد.
سطح هزینه:
برای صرف غذا در این رستوران باید بین 40 دلار (2,104,400 تومان) تا 75 دلار (3,945,750 تومان) هزینه در نظر بگیرید.
Phone: +(62)361-479-2777
آدرس: اندونزی، بالی، منطقه کبوپاتن جیانیار، مزارع اوباد، محله کدواتن، خیابان ریا کدواتن.
.Address: Jl. Raya Kedewatan, Kedewatan, Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia
رستوران کوبو بالی را در ویدیو تماشا کنید
برنامه های ویژه رستوران کوبو اندونزی
رستوران کوبو این امکان را در اختیار میهمانان قرار می دهد که میهمانی ها و جشن های خود را نیز در این مکان برگزار کنند. هر چند ماه یک بار بسته های ویژه ای هم تدارک دیده می شود که هزینه های این مراسم ها را کاهش می دهد. برای کسب اطلاع درباره این بسته های ویژه باید به وبسایت این رستوران مراجعه کنید.
در این بخش به برخی از برنامه های این رستوران خواهیم پرداخت.
*شام کریسمس
اگر کریسمس را در این رستوران سپری کنید، شب خود را در محوطه ای با صدها چراغ رنگارنگ و درخشان می گذرانید. در کریسمس، هفت نوع شام مخصوص و مدیترانه ای سرو می شود که با تزیینات جذاب شان، شما را شگفت زده خواهند کرد. امکان صرف شام در کنار رودخانه هم وجود خواهد داشت.
زمان:
24 و 25 دسامبر (30 و 31 دی).
6:30--21:00
هزینه:
undefined
*شام نیو یرز ایو
نیو یرز ایو جشنیست که در شب 31 دسامبر برگزار می شود و در اغلب کشورهای آمریکایی و اروپایی به چشم می خورد. شامِ این شب خاص را می توانید در رستوران کوبو میل کنید. طیف وسیعی از نوشیدنی ها در این شب در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
زمان:
تمام روز 31 دسامبر (10 دی).
هزینه:
بزرگسالان: undefined
کودکان: undefined
سخن آخر
بالی یکی از زیباترین مقاصد برای علاقه مندان به طبیعت گردیست و تفریح های بسیاری در آن وجود دارد. این دیار برای ماه عسل مناسب است و مقصدی لوکس به حساب می آید. آیا تا به حال به این جزیره سفر کرده اید؟ صرف غذا در رستوران کوبو را تجربه کرده اید؟
منتظر دیدگاه های شما خوبان هستیم.
نقد و بررسی کاربران
بهترین رستوران بالی را دیدهاید؟
تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید
پرسش و پاسخ
پرسش جدید