کافه واروارا در مسکو
روسیه، مسکو، خیابان پتروکا 23/10، ساختمان پنجم، کافه واروارا
0.5
از 5 امتیاز
میانگین نظرات 1 کاربر
گالری تصاویر
ساعت دسترسی
شماره تماس
همه چیز درباره کافه واروارا در مسکو
چرا بازدید کنیم؟
نقد و بررسی کارناوال
کجاست؟
نقشه و مسیر
آقام چی گفتن؟
نظرات کاربران
سوالی دارید؟
پرسش و پاسخ
نقد و بررسی کارناوال
زينب شيرازی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
21 اردیبهشت 1397
به روز رسانی
25 مرداد 1402
کافه واروارا در مسکو | مکانی دنج در قلب روسیه
وقتی صحبت از سفر و گردش در کشوری خارجی به میان می آید، نکات بسیاری هست که باید آن ها را مدنظر قرار دهید؛ از اقامتگاه و هزینه های سفر گرفته تا پیدا کردن بهترین جاذبه ها و ریختن برنامه ای مناسب برای استفاده مفید از زمان. فارغ از آن که با چه هدفی سفر می کنید، خوشمزه گردی بخش جدایی ناپذیر سفر شما خواهد بود. می توانید به صبحانه و ناهار هتلتان قناعت کنید و یا تنها با تور این طرف و آن طرف بروید؛ یا حالا که سفر آمده اید، دُز ماجراجویی را بالا ببرید و خودتان برای پیدا کردن رستوران و کافه موردنظر دست به کار شوید. امروز کارناوال سفری به روسیه در پیش دارد و می خواهد یکی از بهترین های مسکو را به شما پیشنهاد دهد: کافه واروارا.
اگر به کوچه و پس کوچه های مسکو علاقه دارید و ترجیح می دهید رستورانتان درست در دل ساختمان های تاریخی شهر باشد، احتمالا کافه واروارا را دوست داشته باشید. کافه ای که برای رسیدن به آن تنها چند دقیقه پیاده روی از مرکز شهر نیاز دارید و با اتوبوس و مترو هم می توانید خودتان را به آن برسانید؛ ساختمانی با گرمای بی نظیر و نقطه ای دنج که از شما با غذاهای خوشمزه و رفتار دوستانه استقبال می کند. کافیست نگاهی به درون این کافه بیندازید تا با ما هم نظر شوید که کافه واروارا، یک ماجراجویی خوشمزه و رضایت بخش خواهد بود. شما هم همراه کارناوال به واروارا بیایید تا با یکی از کافه های محبوب مسکو آشنا شوید...
چرا کافه واروارا؟
- درست در مرکز شهر مسکو قرار دارد.
- یکی از بهترین هاست و بازخورد بسیار خوبی را از مشتریانش دریافت کرده است.
- هزینه های مناسبی دارد.
- در فضای داخلی واروارا، دکوراسیون دلچسبی خواهید دید.
- می توانید غذاهای خوشمزه روسی را در محیطی اصیل بچشید.
آشنایی با کافه واروارا | Varvara Cafe
برای آن که به کافه واروارا برسید، نیازی نیست مسیر زیادی بپیمایید، چرا که درست در بافت تاریخی و در مرکز شهر مسکو قرار دارد. خیابان های قدیمی مسکو را پشت سر بگذارید تا به دَرِ کافه واروارا برسید. از در که عبور کنید، بلافاصله با گذر از دالان پیچ مانند و کوتاهی، به فضای داخلی واراوا راهنمایی می شوید. خوش آمدید! کافه رستوران واروارا را با طراحی داخلی منحصر به فردش می شناسند و پس عجیب نیست که با دیدن رنگ های قرمز و گرم درون کافه، هیجان زده شوید. البته که نقاشی زیبای دیوار رو به رو را نمی توان نادیده گرفت، طرحی از بانویی با دامنی بلند و زیبا. حالا وقت انتخاب است. از میزهای کنار پنجره و ابتدای ورودی بگیرید تا صندلی های کنار پیشخوان و البته صندلی های انتهایی رستوران که در نگاه اول دیده نمی شوند. می توانید عجله نکنید و وارد رستوران شوید، تمام بخش هایش را ببینید و سپس میز موردعلاقهتان را انتخاب کنید. البته اگر زمان شلوغی را برای حضور در واروارا انتخاب نکرده نباشید و یا فرد زرنگ تری، یکی از میزهای موردعلاقه اش را رزرو نکرده باشد. در هر حال چیزی را از دست نمی دهید. دالان را تا انتها بروید و به نقاشی بانوی روی دیوار نزدیک شوید، به زودی پیشخوان دوم کافه، میزهای گرد و صندلی های کِرمی اطرافش را خواهید دید. اگر از کنار پیشخوان دوم بگذرید، دالانی در انتهای سمت چپ می بینید که با عبور از آن به جای اولتان بر می گردید. حالا که یک دور کامل در کافه واروارا زدید، زمان آن است تا جایی بنشینید و برویم سر اصل خوشمزه ماجرا!
کافه واروارا منویی از غذاهای روسی، اروپایی و دریایی را پیش روی شما قرار می دهد که می تواند تجربه متفاوتی در دل مسکو باشد. شک نکنید که هر کدام از انتخاب های تان شما را پشیمان نمی کند و بنابراین با خیال راحت هر آن چه که دوست دارید را سفارش دهید. برای تایید این نظر کافیست نگاهی به تجربه های دیگر مشتریان این کافه در وبسایت های معروف بیندازید تا ببینید نه تنها کسی دست خالی از واروارا برنگشته، که آن را با خوشحالی به دیگران پیشنهاد می کند.
غذاهای کافه واروارا
منوی واروارا، ترکیب جذاب و خوشمزه ای است که در ادامه با آن بیشتر آشنا می شویم:
1- پیش غذای سرد
نام | هزینه |
قزل آلای خشک شده با سبزیجات | 590 روبل روسیه (377,010 تومان) |
استیک قزل آلای تاتار با خاویار اردک و ترشی خیار | 550 روبل روسیه (351,450 تومان) |
شاه ماهی با پیاز قرمز، سیب، سس ترب کوهی روی نان چاودار | 290 روبل روسیه (185,310 تومان) |
استیک تاتار با سس کیمچی | 570 روبل روسیه (364,230 تومان) |
جگر خوک با مورد صحرایی وحشی | 390 روبل روسیه (249,210 تومان) |
مغز، زبان و رست بیف | 540 روبل روسیه (345,060 تومان) |
گوشت دودی اردک با پیاز کاراملی | 450 روبل روسیه (287,550 تومان) |
بشقاب پنیر | 710 روبل روسیه (453,690 تومان) |
نان و کره | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
2- سالادها
نام | هزینه |
خرمالو با میگو، اسفناج و سس دانه خشخاش | 690 روبل روسیه (440,910 تومان) |
سالاد گرم با ماهی سالمون (با سیب زمینی کبابی و خیار تازه) | 470 روبل روسیه (300,330 تومان) |
سالاد عدس و رست بیف با کرفس، سیب سبز و سس ماسترد | 490 روبل روسیه (313,110 تومان) |
چغندر پخته با گلابی، بلوچیز و ترخون | 430 روبل روسیه (274,770 تومان) |
گوجه فرنگی و پیاز قرمز | 430 روبل روسیه (274,770 تومان) |
اردک دودی با شابانک، گلابی و چاشنی میوه | 540 روبل روسیه (345,060 تومان) |
3- پیش غذای گرم
نام | هزینه |
پنیر سولگونی سرخ شده، هویج پخته شده با کرنبری | 560 روبل روسیه (357,840 تومان) |
میگوی سرخ شده با سس بادام زمینی، زنجبیل، فلفل تند، کنجد و خیار | 470 روبل روسیه (300,330 تومان) |
زبان گوساله پخته شده با پوره کرفس و ترب کوهی | 590 روبل روسیه (377,010 تومان) |
4- انواع پاستا و بلغور
نام | هزینه |
پاستا خانگی با گوشت گاو و سس فلفل | 560 روبل روسیه (357,840 تومان) |
پاستا خانگی با قارچ و پستو | 490 روبل روسیه (313,110 تومان) |
بلغور جو با میگو، کرم کرفس و لیمو | 440 روبل روسیه (281,160 تومان) |
5- منوی سوپ
نام | هزینه |
سوپ کرفس با قزل آلای نمکی و سیب سبز | 390 روبل روسیه (249,210 تومان) |
سوپ ذرت دودی با کدوتنبل و سس سالسا | 360 روبل روسیه (230,040 تومان) |
چاودر با دم گاو و خامه ترش | 390 روبل روسیه (249,210 تومان) |
6- منوی غذاهای اصلی
نام | هزینه |
ماهی سوف با قارچ و کلم تازه | 740 روبل روسیه (472,860 تومان) |
لوزی ماهی با گل کلم خرد شده و راتوتویی سبزیجات | 870 روبل روسیه (555,930 تومان) |
گوشت قلقلی با سیب زمینی له شده، سس کرنبری و خیارشور | 560 روبل روسیه (357,840 تومان) |
کتف گاو | 690 روبل روسیه (440,910 تومان) |
دم گاو با سیب زمینی له شده، قارچ و سیب سبز | 690 روبل روسیه (440,910 تومان) |
بناگوش گاو با بلغور جو | 790 روبل روسیه (504,810 تومان) |
استیک هانگر | 980 روبل روسیه (626,220 تومان) |
سینه اردک با سبزیجات استاک، گلابی و سس سنجد تلخ | 570 روبل روسیه (364,230 تومان) |
سبزیجات گریل شده با بلغور | 370 روبل روسیه (236,430 تومان) |
7- منوی دسرها
نام | هزینه |
کرم بروله از شیر و توت و مارشمالو نعنا | 360 روبل روسیه (230,040 تومان) |
کیک بادام | 260 روبل روسیه (166,140 تومان) |
کُرهی پنیر با پوره تمشک و شکلات تلخ | 390 روبل روسیه (249,210 تومان) |
دسر دوشکلات | 410 روبل روسیه (261,990 تومان) |
کیک عسل روسی | 340 روبل روسیه (217,260 تومان) |
ماست با سنجد تلخ و شیر تلغیظ شده | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
8- منوی سُربِی | Sorbet
سُربِی ها نوعی دسر یخی هستند که از ترکیب آب، شکر و پوره میوه های مختلف به دست می آیند. این دسرها را بان سربت نیز می شناسند.
نام | هزینه |
سیب و لیمو | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
سنجد تلخ | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
تمشک | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
9- منوی بستنی
نام | هزینه |
وانیلی | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
شکلاتی | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
چای ایوان | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
10- منوی مربا
نام | هزینه |
عسل | 50 روبل روسیه (31,950 تومان) |
مربای تمشک، کرنبری، زغال اخته | 70 روبل روسیه (44,730 تومان) |
مربای میوه کاج | 130 روبل روسیه (83,070 تومان) |
11- منوی قهوه
نام | هزینه |
ریسترتو | 120 روبل روسیه (76,680 تومان) |
اسپرسو | 120 روبل روسیه (76,680 تومان) |
اسپرسو دوبل | 180 روبل روسیه (115,020 تومان) |
اسپرسو ماکیاتو | 180 روبل روسیه (115,020 تومان) |
آمریکانو | 120 روبل روسیه (76,680 تومان) |
کاپوچینو | 220 روبل روسیه (140,580 تومان) |
لاته | 220 روبل روسیه (140,580 تومان) |
لاته با علف لیمو و خامه | 240 روبل روسیه (153,360 تومان) |
لاته با شیره | 240 روبل روسیه (153,360 تومان) |
راف کلاسیک | 260 روبل روسیه (166,140 تومان) |
راف با مویز و پوست پرتقال | 280 روبل روسیه (178,920 تومان) |
آیس کافی | 220 روبل روسیه (140,580 تومان) |
شیر یا خامه | 30 روبل روسیه (19,170 تومان) |
شیر سویا | 50 روبل روسیه (31,950 تومان) |
12- منوی چای
نام | هزینه |
چای سیاه آسام | 280 روبل روسیه (178,920 تومان) |
ارل گری | 280 روبل روسیه (178,920 تومان) |
پوور سیتی | 390 روبل روسیه (249,210 تومان) |
چای سبز و ژاپنی سنچا | 280 روبل روسیه (178,920 تومان) |
چای سبز با یاس | 320 روبل روسیه (204,480 تومان) |
چای شیر اولونگ | 320 روبل روسیه (204,480 تومان) |
چای نمدار | 280 روبل روسیه (178,920 تومان) |
چای ایوان | 350 روبل روسیه (223,650 تومان) |
13- منوی دمنوش
نام | هزینه |
آویشن، کرنبری و سمان کوهی | 360 روبل روسیه (230,040 تومان) |
سنجد تلخ و سبزی های عطری | 360 روبل روسیه (230,040 تومان) |
ختمی و کام کوات | 360 روبل روسیه (230,040 تومان) |
نعنا و توت | 450 روبل روسیه (287,550 تومان) |
زنجبیل و علف لیمو | 450 روبل روسیه (287,550 تومان) |
14- منوی آب معدنی
نام |
آب معدنی آکوا راشا 500 میلی لیتری |
آب معدنی آکوا راشا 1000 میلی لیتری |
آب معدنی سان بندتو |
15- منوی آبمیوه تازه
نام | هزینه |
آب سیب | 310 روبل روسیه (198,090 تومان) |
آب پرتقال | 310 روبل روسیه (198,090 تومان) |
آب گریپ فروت | 310 روبل روسیه (198,090 تومان) |
آب هویج | 240 روبل روسیه (153,360 تومان) |
16- منوی لیموناد
نام | هزینه 400 میلی لیتری | هزینه 1000 میلی لیتری |
کرنبری، آویشن و کارامل | 250 روبل روسیه (159,750 تومان) | 520 روبل روسیه (332,280 تومان) |
ماندارین و میوه کاج | 300 روبل روسیه (191,700 تومان) | 610 روبل روسیه (389,790 تومان) |
موهیتو کلاسیک | 250 روبل روسیه (159,750 تومان) | 520 روبل روسیه (332,280 تومان) |
موهیتو با تمشک و شاه توت و ... | 390 روبل روسیه (249,210 تومان) | 790 روبل روسیه (504,810 تومان) |
زنجبیل | 350 روبل روسیه (223,650 تومان) | 710 روبل روسیه (453,690 تومان) |
تمشک و پشن فروت | 390 روبل روسیه (249,210 تومان) | 790 روبل روسیه (504,810 تومان) |
17- منوی نوشابه ها
نام | هزینه |
پپسی | 180 روبل روسیه (115,020 تومان) |
سون آپ | 180 روبل روسیه (115,020 تومان) |
شوئپس | 180 روبل روسیه (115,020 تومان) |
جینجر ال | 180 روبل روسیه (115,020 تومان) |
از دیگر نوشیدنی های کافه واروارا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- آبمیوه پاگو | Pago juice: برابر با 160 روبل روسیه (102,240 تومان)
ترکیبی از گیلاس، گوجه فرنگی، سیب، پرتقال و آناناس
- مورس کرنبری | Cranberry Morse در حجم های 200 / 1000 میلی لیتر: 40 روبل روسیه (25,560 تومان) و 80 روبل روسیه (51,120 تومان)
مورس نوعی آبمیوه بدون گاز روسی است که از انواع توت ها به دست می آید.
غذای محبوب رستوران: سینه اردک
یکی از محبوب ترین غذاهای کافه واروارا، سینه اردک است که خیلی زودتر از سایر غذاها تمام می شود. ارماکوف، سرآشپز واروارا برای طبخ این غذا در کنار گوشت سینه اردک از سیب زمینی پخته و له شده، گلابی و سس سنجد تلخ استفاده می کند. الکساندر درباره نحوه پخت این غذای به خصوص خود این گونه توضیح می دهد:
ابتدا گوشت اردک را در دمای پایین (حدود 57 درجه)، با ضربه کارد صاف و یک دست کرده، می گذارم بپزد و بعد به آن نمک می زنم. برای چاشنی دار کردن گوشت، سیب زمینی پخته شده را له کرده و به همراه سبزی های معطر، گلابی و کلم می پزم. نقطه عطف این غذا، لعاب غلیظ گوشت و ترکیبش با سس سنجد تلخ است. در واقع سنجد تلخ به بشقاب سینه اردک، مزه ترش و تندی می بخشد و طعم غلیظ گوشت را ملایم می کند.
الکساندر ارماکوف | سرآشپز کافه واروارا
الکساندر ارماکوف (Alexander Ermakov) خالق خوشمزه های کافه وارواراست. کسی که هفده سال سابقه درخشان در زمینه آشپزی دارد و مدرک آشپزی خود را از موسسه بین المللی و معتبر ICIF ایتالیا دارد. این آشپز توانا نخستین سال های زندگی حرفه ای خود را در کشورهای فرانسه و ایتالیا گذراند و در طی دوره های آموزشی اش یاد گرفت تا در آشپزی خلاق باشد. نمونه بارز توانایی الکساندر را می توان در منوی واروارا مشاهده کرد: ترکیبی از غذاهای خاص و روسی که عملا هیچ کدام تکرار یک غذای مشهور روسی نیستند. ارماکوف ضمن استفاده از مواد اولیه بومی و با آگاهی از تجربه ای جهانی، مزه هایی خلق می کند که نه تنها مشتریان واراوا را تحت تاثیر قرار می دهد، بلکه آن ها را راضی از این کافه دنج و دوست داشتنی بدرقه می کند. الکساندر ارماکوف هر فصل، منوی به روزی برای کافه واروارا ارایه می کند.
آناستازیا کاسپاریان | طراح جوان کافه
بدون شک یکی از تاثیرگذارترین جنبه های کافه واروارا، طراحی و معماری آن است. این ویژگی دلپذیر کافه به دست آناستازیا کاسپاریان (Anastasia Kasparian) ایجاد شده است. آناستازیا تصمیم داشت که برای کافه از سبک روسی استفاده کند و در عین حال جنبه مدرن واروارا را حفظ کند. به این ترتیب از مبلمانی ساده استفاده شد تا فضای کمتری گرفته شود و در عوض دیوارهای واروارا به محلی برای به نمایش گذاشتن شکوه سبک روسی بدل شد. برای طراحی دیوارها نیز از الگوهای سنتی گلدوزی و پر استفاده کردند.
آناستازیا کاسپاریان برای لوگوی کافه از شکلی نمادین در فرهنگ اسلاوها استفاده کرد که نشان دهنده محافظ خانه است.
امکانات کافه واروارا
از جمله امکانات کافه واروارا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- وایفای رایگان
- وجود پیشخدمت
- صندلی در فضای باز
- پارکینگ
- صندلی کودک و صندلی پایه بلند
- دسترسی راحت صندلی چرخدار
- و ...
مسیر و دسترسی به کافه واروارا مسکو
کافه واروارا در مرکز تاریخی مسکو قرار دارد و فاصله اش با میدان سرخ تنها 2.3 کیلومتر است. در نزدیکی کافه واروارا ایستگاه های وسایل حمل و نقل عمومی مترو، تراموا و یا اتوبوس های مسکو به چشم می خورند و به این ترتیب به راحتی می توانید خودتان را به کافه واروارا برسانید.
ساعت کار: 12:00 تا 23:00
آدرس: روسیه، مسکو، خیابان پتروکا 23/10، ساختمان پنجم، کافه واروارا
Addres: b.5, 23/10 Petrovka street, Moskva, Russia
دیدنی های اطراف کافه واروارا
- موزه هنر معاصر مسکو | Moscow Museum Of Modern Art: فاصله 97 متر
- صومعه وایسوکوپتروفسکی | Vysokopetrovsky Monastery: فاصله 400 متر
- تئاتر ملل مسکو | Theatre of Nations: فاصله 600 متر
- تئاتر بولشوی مسکو | Bolshoi Theatre, Moscow: فاصله 750 متر
- تندیس یوری دولگوروکی | Yury Dolgoruky Monument: فاصله 850 متر
نظر گردشگران درباره کافه واروارا مسکو
همیشه وقتی قرار است برای اولین بار به کافه یا رستورانی برویم، خواندن نظر کسانی که یک بار غذاهای آن جا را چشیده اند، می تواند تاثیر بسیاری در تصمیم گیری ما داشته باشد. از همین رو نگاهی می اندازیم به تجربه کاربران وبسایت معروف تریپ ادوایزر و می بینیم نظر آن ها درباره واروارا چیست.
جان از انگلیس | 8 آپریل 2018
تجربه عالی، فضای دوست داشتنی و کارکنان فوق العاده
همین هفته پیش بود که با همسر و پسرم برای صرف غذا به واروارا رفتیم. با آن که میزی رزرو نکرده بودیم و کافه بسیار شلوغ بود، با روی خوش با ما برخورد کردند و میزی به ما دادند. فضای کافه شادی آور و بسیار خانگی بود و توجه کارکنان کافه به ما لذت بخش بود. ما درست کنار آشپزخانه واروارا بودیم و دیدن سرآشپز در حین کار، هیجان انگیز بود. در مجموع من صرف غذا در واروارا را پیشنهاد می کنم.
آدریان از انگلیس | 2 آپریل 2018
کشف خاص من
پیدا کردن واروارا چیزی بود که بابتش خیلی خوشحال باشم: کافه درست در مرکز شهر و با خدمات عالی. تمام غذاها هیجان انگیز و خوشمزه بودند و با خدماتی که دریافت می کردی، هزینه پرداختی کاملا منطقی بود.
تیلور | 19 مارس 2018
حس خوب
همه چیز واروارا خوب بود: خدمات و غذای خوب و محیط دلچسب. تمام دوستانم برای غذا تحت تاثیر قرار گرفتند. بشقاب اردک، پاستا با گوشت گاو و کیک بادام واروارا خیلی خوشمزه بودند.
لیدیا از مسکو | 10 فوریه 2018
بازم برمی گردم
یک محیط فوق العاده در قلب مسکو: غذای عالی، فضای آرامش بخش، طراحی جذاب و کارکنان مهربان :)
فدریک از برلین | 9 فوریه 2018
عالی عالی عالی
واروارا یک کافه عالی در مسکوست. غذا و نوشیدنی خارق العاده بودند! مرسی از واروارا! پیشنهاد می کنم از دستش ندهید.
توصیه های کارناوال
- در صورتی که می خواهید در ساعات اوج شلوغی به کافه واروارا بروید، توصیه می کنیم که میز خود را از قبل رزرو کنید؛ چرا که کافه واروارا بسیار محبوب است و ممکن است مدت ها معطل خالی شدن میز بشوید.
- بشقاب اردک رستوران را امتحان کنید!
- پیش یا پس از مراجعه به کافه واروارا، زمانی بگذارید و در کوچه و پس کوچه های اطراف کافه قدم بزنید.
سخن آخر
با هم به یکی از کافه های محبوب و دنج مسکو رفتیم که اتفاقا از میدان مشهور سرخ، فاصله چندانی نداشت. در اطراف این کافه گردش کردیم و سپس برای صرف وعده ای خاطره انگیز به درون واروارا رفتیم. غذاهایش را از نزدیک دیدیم و نظر دیگر مشتریان را درباره این کافه جویا شدیم.
نظر شما درباره کافه واروارا چه بود؟
در سفرتان به مسکو به این کافه هم خواهید رفت؟
یا شده تا به حال به کافه واروارا رفته باشید؟
دیدگاه ها و خاطرات ارزشمند خود را با ما در میان بگذراید و بگویید این بار به سراغ معرفی کدام رستوران یا کافه مسکو برویم.
نتیجه نقد و بررسی کارناوال
5
بررسی شده توسط زينب شيرازی
نقاط قوت
- رضایت بالای مشتریان
- هزینه مناسب
- دسترسی آسان
- فضای داخلی جذاب
نقاط ضعف
- فاقد غذای حلال
نقد و بررسی کاربران
میانگین امتیاز کاربران
از مجموع 1 رای
0.5
کافه واروارا در مسکو را دیدهاید؟
تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید
سوالی دارید؟
از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید
پرسش و پاسخ
پرسش جدید