کارناوال - راهنمای سفر

سرولات

استان گیلان، شهرستان رودسر، شهر چابکسر

4.2

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 22 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

2 تا 24 ساعت

ساعت دسترسی

امروز چهارشنبه 24 ساعته

هزینه ورودی

رایگان

همه چیز درباره سرولات

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

مهدیه اکبری پارسا

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

29 اردیبهشت 1397

به روز رسانی

25 آبان 1398

معرفی /

سرولات | روستایی تماشایی در شمال ایران

هر کسی برای سفر کردن دلایل خاص خود را دنبال می کند؛ بعضی ها در جستجوی تاریخ و فرهنگ، شهرها و کشورها را زیر پا می گذارند و برخی برای آشنایی با محیط و فضایی متفاوت از وطنِ خود، دل به جاده می زنند. عده ای اما بعد از مدت ها به سرزمین مادری شان سفر می کنند تا دوباره یاد و خاطره های گذشته را زنده کنند، بسیاری هم به دنبال مکانی برای به دست آوردن آرامش و خالی کردن ذهن از دغدغه ها و گرفتاری های روزمره شان هستند. و کجا بهتر از یک روستای دنج و باصفا با مناظر طبیعی زیبا می تواند نیاز آنها را برآورده کند. 

جایی که بتوانند شکل ساده ای از زندگی را تجربه کرده و با مردم محلی دمخور شوند. طبیعت و زیبایی های آن را زندگی کنند و به آرامش برسند. به همین دلیل امروز در کارناوال می خواهیم سری به یکی از باصفاترین و زیباترین روستاهای شمال بزنیم و در آرامش و طبیعت تماشایی آن غرق شویم. مقصدمان روستای کوچک سرولات در استان گیلان است. با ما همراه شوید تا از این مقصد دیدنی بیشتر بدانیم. 

Photo by : Karnaval
Photo by : Karnaval

چرا روستای سرولات؟


  • آرامش و صفای روستای سرولات و همچنین مهمان نوازی مردم آن، بسیاری را به اینجا می کشاند.
  • روستا چشم انداز فوق العاده ای به دره جنگلی و سرسبز، باغ ها و زمین های پایین دست و دریای خزر دارد. 
  • نزدیکی کوه، جنگل، دریا و رودخانه در این روستای زیبا به یکدیگر، جذابیت های سفر به سرولات را چند برابر می کند. 
  • رستوران خاور خانم در سرولات بسیار محبوب است و بسیاری برای خوردن غذای محلی و لذت بردن از چشم انداز روستا به اینجا می آیند. 
Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

آشنایی با روستای سرولات

امکان ندارد تا به حال نام غذای گیلانی را شنیده باشید و نام رستوران خاور خانم به گوش تان نخورده باشد؛ رستورانی که باعث شهرت روستای سرولات در منطقه چابکسر استان گیلان شد و نام آن را بر سر زبان ها انداخت. سرولات در 3 کیلومتری جنوب چابکسر قرار گرفته و در میان بلندی های کوه های البرز در شمال ایران با چشم اندازهای خیره کننده، رستوران ها و غذاهای محلی خوش عطر و طعم و ... بسیاری را برای خوشگذارنی و تفریح به سوی خود می کشاند. روستای رویایی سرولات بر فراز یک دره و در میان دو رودخانه آچی رود و کورئه جای خوش کرده و از سمت چند کوه احاطه شده است. روستای سرولات در تقسیم بندی های کشوری جزوی از بخش چابکسر و شهرستان رودسر محسوب می شود و گفته شده عمر سکونت در این روستا به 400 سال قبل می رسد. 

دیدنی ها و تفریحات 

راهی سرولات می شویم و دل به جنگل های سرسبز شمال می بندیم. از میدان سرولات در چابکسر به راه می افتیم و مسیر سرسبز و تماشایی روستا را در پیش می گیریم. زیبایی های بسیاری در انتظارمان است. همراه ما باشید تا از این زیبایی ها برای تان بیشتر بگوییم. 

1- تماشای مناظر و چشم اندازهای خارق العاده 

چه هنگامی که از میدان شهر به سمت روستای سرولات حرکت می کنید، چه زمانی که داخل سرولات به گشت و گذار مشغولید و چه موقعی که در ویلا یا خانه ای محلی به تماشای مناظر اطراف مشغول هستید یک چیز به شما بیشتر از همه آرامش می دهد و شما را شیفته این روستا می کند؛ چشم اندازهای فوق العاده و جذاب از کوهستان، جنگل، دریا و شهر. منظره فوق العاده جنگل سرسبز شمال که با صدای آب در هم می آمیزد، مِهی که هر از گاهی روستا را در آغوش خود می گیرد، منظره رویایی ساحل چابکسر و رامسر که تا افق ادامه دارد و دره ای پر از کشتزارها، جلگه های سبز و باغ های مرکبات لذت حضور در اینجا را چند برابر می کند. 

Photo by : Unknown
چشم انداز دریا از بالای روستای سرولات
Photo by : Karnaval

2- پیک نیک و گشت و گذار در نزدیکی رودخانه آچی رود 

رودخانه آچی رود در روستای سرولات نقش پررنگی در زندگی مردم روستا و تلطیف آب و هوای آن دارد. به طور کل تنگ دره سرولات بر اثر فعل و انفعال های رودخانه و برش کوه توسط آن به وجود آمده است. نسیمی که از سمت آچی رود می وزد باعث خنک تر شدن هوای روستا می شود و از رطوبت آن کم می کند. از میدان اصلی روستا که به سمت چپ حرکت کنید پس از گذر از چند سربالایی و سرپایینی به رود زیبایی می رسید که در کناره آن فضای سرسبز و دشت مانندی دارد. اینجا می توانید از مناظر روستا لذت برده و پیک نیک کنید. 

Karnaval 
Karnaval 
Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

3- پیاده روی و جنگل نوردی 

حال و هوای سرولات جذاب و خواستنی ست و خواسته و ناخواسته شما را برای پیاده روی در کوچه پس کوچه هایش وسوسه می کند. دل از دیوارهای خانه بکنید و جاده های روستایی و جنگلی اینجا را زیرپا بگذارید و در محیط دلنشین و طبیعت زیبای آن غرق شوید. پیاده روی که به شما این فرصت را می دهد تا بیشتر با مردم محلی آشنا شوید، از مناظر اطراف لذت بیشتری ببرید و هوای پاک و تمیز کوهستان را نفس بکشید. در کنار اینها می توانید از سرولات به سمت روستاهای کوهستانی جَنگِسرام، لیکام، لیمه سرا، منه سئه و پشتاسران و چند روستای دیگر جنگل و کوه نوردی کنید. اینجا از طرفی به دلیل کوهستانی بودن فضا خبری از رطوبت آزاردهنده ساحل نیست و از طرفی دیگر نسیمی خنک و دایمی روح تان را تازه می کند. البته توجه داشته باشید که پیاده روی در روستا به دلیل وجود سربالا و سرپایینی زیاد کمی سخت است. 

Karnaval 

4- عکاسی 

نمی توان به دیدن این همه زیبایی رفت و برای ثبت خاطره ها دست به دوربین نشد. سرولات به دلیل مناظر چشمنواز و دید فوق العاده عالی که از بالا به شما می دهد مکانی عالی برای گرفتن تصاویر زیبا از طبیعت شمال است. اگر هم خوش شانس بودید و اینجا خود را در محاصره مه دیدید سریع به سراغ گوشی یا دوربین های تان بروید و این لحظه را برای همیشه ثبت کنید. 

*عکاسی با لباس سنتی 

اگر به لباس و فرهنگ مردم گیلان علاقه دارید می توانید با ثبت عکسی تکی یا دسته جمعی با لباس های محلی گیلانی یادگاری جذابی با خود به خانه ببرید. برای این کار به یکی از مغازه های اطراف رستوران خاور خانم سری بزنید و با اجاره لباس های محلی تصویری زیبا از خود ثبت کنید. 

شکم گردی در روستای سرولات 

همان گونه که گفتیم این روستا با غذاهای محلی خاور خانم بین مردم شهرت پیدا کرد و محبوب شد. رونق کسب و کار رستوران خاور خانم باعث شد تا دیگر افراد محلی نیز به فکر بیفتند و از هنر آشپزی و میهمان نوازی خود استفاده کنند. این روزها به غیر از خاور خانم چند رستوران و غذاخوری مانند رستوران دربند لطفی، خاله مرضیه و ...، چند کافه و چای خوری و خوشمزه های دیگر باعث شده تا شکم گردی در سرولات به تجربه ای دل انگیز و جذاب تبدیل شود. 

آشنایی با رستوران خاور خانم 

این رستوران شاید معروف‌ترین رستوران در گیلان باشد که غذای محلی سرو و با طعم خوش غذاهایش از مسافران دلبری می کند. رستورانی که خیلی ها را تنها برای خوردن یک وعده غذای گیلانی به روستا می کشاند و آنها را با خاطره ای خوش راهی خانه می کند. رستوران خاور خانم که اسمش را از خانمی به همین نام گرفته، برای غذاهای تازه و خوشمزه بومی گیلان مانند کباب ترش، ماهی، مرغ شکم پر، باقالی قاتق، میرزا قاسمی و غیره‌اش که به شیوه سنتی و اصیل طبخ می شوند مشهور شده است. علاوه بر این نحوه سرو غذا به شیوه خانگی همراه با چاشنی هایی مانند زیتون پرورده، سیرترشی، ترشی های محلی و ... لذت غذاخوردن در اینجا را چند برابر می کند. 

برای رسیدن به رستوران خاور خانم باید خودتان را به یکی از مرتفع ترین مناطق روستا برسانید. ساختمانی سه طبقه که در لبه دره ای بلند ساخته و شلوغی و صف طولانی افراد در نوبت در مقابل آن دیگر به یکی از ویژگی های معمول آن تبدیل شده است. رستورانی که تنها در یک نوبت (ظهر تا عصر) غذا سرو می کند و در روزهای شلوغ ساعت کاری آن به 5 و 6 عصر هم می رسد. فضای ساده، چشم انداز تماشایی، غذاهایی با کیفیت و با عطر و طعم عالی باعث شده اند تا رستوران خاور خانم در این سال ها به شهرت و محبوبیت فراوانی برسد. 

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

سرگذشت رستوران خاور خانم 

این رستوران مانند بسیاری کسب و کارهای معروف دیگر سرگذشت خواندنی و جذابی دارد که در اینجا مختصری از آن را برای تان بازگو می کنیم. تمام اطلاعات این بخش از مصاحبه ای با خاور خانم، صاحب اصلی رستوران که با پشتکار و صبوری تجارت خود را به این مرحله رسانده، برداشته شده است. 

در حدود 20 سال پیش خاور خانم با همسرش اکبر لطفی نژاد ازدواج می کند و به همراه او راهی قزوین می شود. به مدت 4 سال در این شهر زندگی می کنند تا اینکه به همسرش پیشنهادی برای کار در نیروگاه برق شهید رجایی در جنوب ایران داده می شود؛ اما از آنجایی که آنها نمی توانستند این فاصله زیاد تا زادگاه اصلی خودشان در سرولات را تحمل کنند و عادت به دوری طولانی مدت از وطن شان را نداشتند پیشنهاد کار را رد می کنند و برای زندگی به روستا باز می گردند. در اینجا همه چیز را از نو شروع می کنند و به کشاورزی و باغداری مشغول می شوند. زمین های کشاورزی و باغ های میوه و چای را اجاره و با پولی که از فروش محصولات آن به دست می آوردند زندگی شان را می چرخاندند. در همین سال ها خانه نیمه کاره شان را نیز تعمیر می کنند و در آن ساکن می شوند. خانه ای که یک طرفش رو به کوه بود و یک طرفش رو به دریا. بالکن کوچکی هم برای آن می سازند که بعدها پایه و اساس رستوران فعلی می شود.

اما داستان این بالکن چیست؟

سال 74 خانواده ای برای گردش به روستا می آیند. ظهر که می شود در مقابل بالکن خاور خانم مشغول تدارک ناهار می شوند که ناگهان باران شدیدی می بارد. خاور خانم که در این زمان در بالکن نشسته بود ادامه ماجرای آن روز را چنین توضیح می دهد: 

خیلی آشفته شده بودند که یک دفعه چشم شان به من افتاد و گفتند خانم می‌ شود ما بیایم خانه شما غذا بخوریم؟! من هم قبول کردم و آنها آمدند داخل همین بالکن نشستند، آتش درست کردم، غذای شان را کباب کردند و تا وقتی که باران بند بیاید نشستند. اما آن موقع دیگر هوا تاریک شده‌ بود. به‌ خاطر همین گفتند می‌ شود ما امشب خانه شما بمانیم؟ کرایه اش را هم می‌دهیم. آن موقع رسم نبود کسی در این روستا خانه‌اش را به مسافرها اجاره بدهد. با این حال من قبول کردم. آنها ماندند و فردا با هم رفتیم بازار رامسر، ماهی خریدیم من خودم ماهی ها را پاک کردم، سرخ کردم، برنج درست کردم و این طوری باهم دوست شدیم. موقع رفتن هم گفتند چقدر می‌ شود؟ من قیمت نداشتم. همین طوری گفتم هزارتومن. آنها اما 9 هزارتومن به من دادند و موقع رفتن گفتند ما خیلی از دستپخت شما خوش‌مان آمد، می‌شود دوباره پیش شما بیاییم. آن موقع خانه ما تلفن نداشت، من شماره خانه برادرم را دادم و بعد از آن دیگر این خانواده شدند مشتری دایمی من.

اخلاق خوب و دستپخت خاور خانم تبلیغ بزرگی برای او می شود و به همین خاطر این خانواده، دوستان و آشناهای شان را برای خوشگذارنی و تفریح به او معرفی کنند. کم کم تعداد مسافرها و مشتری های خاور خانم بسیار زیاد می شود طوری که او و همسرش کار کشاورزی را رها می کنند و خانه شان را برای پذیرایی از میهمان ها وسیع تر می کنند. بعد از مدتی کل خانواده خاور خانم به کمک او می آیند و او برای سرویس دهی بهتر شروع به ساخت رستوران فعلی خود می کند. رستورانی که 500 متر وسعت دارد و در روزهای عادی 40 تن و روزهای شلوغ 60 تن در آن کار می کنند. 

این رستوران چه تغییری در سرولات ایجاد کرد؟ 

 راه اندازی این رستوران در روستای سرولات باعث شد تا تعداد گردشگرها در اینجا بسیار زیاد شود و کسب و کارهای محلی رونق پیدا کند. مردم کم کم به فکر اجاره خانه های خود افتادند، بعضی از آنها با فروش محصول های خانگی و سوغات شمالی برای خود درآمدی به دست آوردند و برخی هم به شیوه خاور خانم رستوران ها و غذاخوری های دیگری ایجاد کردند. مساله ای که باعث شد تا بیکاری و مهاجرت در این روستا به صفر برسد و این منطقه رشد بسیاری کند.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

دیگر رستوران ها و غذاخوری های سرولات 

در کنار رستوران خاور خانم که شهرت ملی دارد؛ در سال های اخیر رستوران ها و غذاخوری های دیگری نیز ایجاد شده است که آنها نیز با غذاهای محلی از مسافران پذیرایی می کنند. اگر در روزهای شلوغ نتوانستید در خاور خانم جایی برای نشستن و صرف غذا پیدا کنید می توانید از دیگر گزینه های صرف غذا در روستا کمک بگیرید. 

خوشمزه های روستای سرولات 

شکم گردی در سرولات فقط به غذاهای محلی آن محدود نمی شود اینجا می توانید با گشتی در روستا با طعم پرتقال های آبدار و خوشمزه، ترشی های محلی، لواشک ها و آلوچه های محلی، نان های خانگی، سبزی های تازه محلی و ... آشنا شوید. 

چای زغالی | خوش عطر و طعم ترین نوشیدنی محلی شمال 

راه روستای سرولات را که در پیش می گیرید در نزدیکی ورودی روستا با ردیف ظرف های بزرگی مواجه می شوید که از زغال پرشده اند و قوری و کتری بر روی آنها قُل قُل می کند. چیزی که در جای جای سرولات دیده می شود و به یکی از جذابیت های آن تبدیل شده است. هر زمان که برای گردش به اینجا سری زدید نوشیدن یک لیوان چای زغالی در هوای خنک و تازه روستا را از دست ندهید. 

اقامت و امکانات 

به دلیل وجود خانه ها و ویلاهای متعدد، اقامت در سرولات کار سختی نیست و گزینه های بسیاری در مقابل شما وجود دارد. با وجود ویلاسازی های متعدد روستا هنوز توانسته بافت سنتی و طبیعت خود را حفظ کند. خانه های روستایی سرولات برای دیدی که از طبیعت و ساحل می دهند و همچنین آرامشی که دارند بسیار محبوب شده اند. بیشتر افرادی که حداقل یک شب در اینجا اقامت کرده اند حتما باز هم برای تجربه چند روزه زندگی در این مکان رویایی، دوباره به آن مراجعه می کنند.

در کنار اینها در سطح روستا مغازه های مختلفی دیده می شود که می توانید کالاها و سوغاتی های مورد نیازتان را از آنها تهیه کنید. مسجد هم در روستا وجود دارد که می توانید برای کمک گرفتن به آنجا مراجعه کنید. 

Karnaval 
چشم انداز روستا از بالکن خانه ها در سرولات
Karnaval 

بهترین فصل سفر 

سرولات به دلیل نزدیکی به ساحل و شهر چابکسر در طول فصل های سرد سال به مانند دیگر ییلاق های شمال چندان سرد نمی شود. به همین دلیل در چهار فصل سال می توان به آن سفر کرد؛ اما بهترین زمان گشت و گذار در آن، شش ماه اول سال است. 

بهار و تابستان: هوا در این موقع از سال بسیار خنک و دلنشین است. از رطوبت تابستانه و شرجی ساحل در سرولات خبری نیست و همین سفر به اینجا را لذت بخش تر می کند. در کنار اینها بارش های بهاری، مه های گاه و بیگاه، سرسبزی و طراوت طبیعت، عطر شکوفه باغ های مرکبات و جوانه های چای و ... روستای سرولات را خواستنی تر می کند. 

پاییز و زمستان: پاییز سرولات مانند بهار و تابستان آن بسیار زیباست و از مسافران و گردشگران دلبری می کند. میانگین بارش باران در این دو فصل در اینجا به شدت بیشتر می شود. به همین دلیل جاده های روستا در انتهای مسیر (در نزدیکی رستوران خاور خانم) اغلب گلی هستند و هوا شب ها بسیار سردتر می شود. البته این سرما به اندازه ای نیست که بخواهد شما را از روستا فراری دهد. 

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

مسیر دسترسی

آدرس: استان گیلان، شهرستان رودسر، شهر چابکسر، روستای سرولات

برای رسیدن به روستای سرولات باید خود را به شهر چابکسر برسانید. برای این کار دو راه دارید یا می توانید از استان مازندران و شهر رامسر اقدام کنید یا از طریق مسیر استان گیلان به چابکسر برسید. اگر از سمت رامسر وارد چابکسر می شوید باید راه را درون شهر ادامه دهید تا به آخرین میدان، میدان سرولات برسید. از اینجا میدان را دور زده و به سمت کوه حرکت کنید. پس از سه کیلومتر به روستا می رسید. 

اگر هم از سمت گیلان و شهرستان رودسر می خواهید به چابکسر برسید باید جاده ساحلی را تا کلاچای و بعد از آن تا میدان سرولات ادامه دهید. در نزدیکی میدان دو پمپ بنزین و گاز را می بینید. راه را ادامه دهید و در میدان به دست راست و رو به کوه بپیچید. روستا در انتظار شماست. 

جاذبه های نزدیک 

روستای سرولات دسترسی نزدیکی به ساحل دارد و می توانید بعد از گشتی در روستا و خوردن غذایی محلی از دیگر جاذبه های نزدیک به آن نیز دیدن کنید. 

  • ساحل و پلاژهای ساحلی چابکسر : شهر چابکسر در 3 کیلومتری سرولات قرار دارد 
  • تله کابین رامسر : در فاصله 9.9 کیلومتری
  • شهر رامسر : 16 کیلومتر 
Photo by : Unknown

سوغات و صنایع دستی 

اگر به سرولات رفتید خرید سوغات و صنایع دستی شمال را از یاد نبرید. انواع ترشی های محلی، لواشک ها و آلوچه های ترش، کلوچه، نان سنتی، چای، پرتقال و آب پرتقال های آماده، رب انار و آلوچه، عروسک های بافتنی، شال و رودوشی، لوازم حصیری، لوازم چوبی و ... از سوغاتی ها و صنایع دستی این منطقه هستند. با خرید از مردم محلی هم یادگاری از شمال به خانه می برید و هم به اقتصاد مردم محلی کمک بزرگی می کنید. 

موقعیت جغرافیایی

 روستای سرولات بخشی از منطقه حفاظت شده جواهردشت به شمار می آید. در ورودی آن یکی از محله های قدیمی جاده سرولات به نام زره سر قرار دارد که از گذشته برای باغ های پرتقال خود بسیار مشهور بود. خود روستای سرولات نیز به وسیله کوه هایی به نام های مهران، شاسروس و لیکام و بخش بزرگی از منطقه حفاظت شده جواهردشت احاطه شده است. 

Photo by : Karnaval

سخن آخر

امروز با شما سری به روستای کوچک و باصفای سرولات زدیم. از رستوران معروف آن دیدن کردیم و با سرگذشت صاحب آن بیشتر آشنا شدیم. از تماشای مناظر بدیع و زیبای آن لذت بردیم و خود را میهمان یک لیوان چای داغ زغالی کردیم. 

نظر شما در مورد این روستا و دیدنی های آن چیست؟ آیا تا کنون از غذاهای محلی رستوران های آن خورده اید؟ چه تجربه ای از گشت و گذار در سرولات داشته اید؟

دیدگاه و پیشنهادهای خود را با ما در میان بگذارید. اگر هم تجربه سفر به این بهشت دوست داشتنی را داشته اید می توانید با استفاده از لینک زیر سفرنامه ها و عکس های تان را برای همیشه در کارناوال ثبت کنید. 

ورود به صفحه ثبت نام در بخش عکس و سفرنامه کارناوال

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

4.5

بررسی شده توسط مهدیه اکبری پارسا

سطح امنیت(عالی) 5
حال و هوای خوش(عالی) 5
رفتار بومیان منطقه(عالی) 5
شرایط اقامت در منطقه(خوب) 4
سهولت در دسترسی(خوب) 4
نظافت(خوب) 4

نقاط قوت

  • دید فوق العاده روستا به مناظر اطراف
  • هوای خنک و فرحبخش
  • غذاهای محلی معروف و با کیفیت
  • طبیعت تماشایی و چشمنواز
  • خانه های محلی فراوان برای اقامت
  • آرامش و صفای دلنشین روستا

نقاط ضعف

  • ترافیک و شلوغی بیش از اندازه روزهای تعطیل

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 22 رای

4.2

دوستان

2

خانواده

6

زوج

3

انفرادی

1

آیا بازدید از سرولات را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
حال و هوای خوش(عالی) 4.5
رفتار بومیان منطقه(خوب) 4.3
سهولت در دسترسی(خوب) 4.4
نظافت(عالی) 4.5
شرایط اقامت منطقه(خوب) 4.4

سرولات را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد
هدی حسینی

4.4

اینجا توی فصل بهار بوی بهار نارنج غوغا میکنه با اون طبیعت زیباش

سفر با دوستان
تجربه سفر هدی حسینی به سرولات

انتشار: 12 بهمن 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
مریم

رستوران مشهور شمال رستوران خاور خانم تو این روستا هست. حتماً اگر به این روستا اومدید پیشنهاد میکنم در این رستوران غدا بخورید.

4.6

سفر با همسر
تجربه سفر مریم به سرولات

انتشار: 07 بهمن 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟
محسن بیرامی

غذای رستوران خاور خانم از نظر قیمت و کیفیت خیلی خوبه. اگه جمعه یا روزهای تعطیل اونجا برید برای سالن داخلی رستوران حداقل یک ساعت و برای سالن تراس که ویوی بسیار عالی به جنگل و دریا داره حداقل دو و حتی شاید سه ساعت منتظر بمونید. قانون اونجا هم اینجوریه که اول خودتون باید برید و هر میزی که خالی شد اونجا بشینید (این به معنی رزرو میز از طرف شماست) و بعد یکی از همراهانتون بره و از صندوق غذا سفارش بده. تحویل غذا خیلی سریع (حدود 5 دقیقه) انجام میشه اما مشکل اصلی پیدا کردن میز خالیه. برای پیدا کردن میز خالی در تراس هم باید بروید توی صفی که جلوی تراس تشکیل میشه که وایسادن تو صفش زمانبره و بعد از پیدا کردن میز خالی از صندوق غذا سفارش بدید. ولی واقعا به سختیش می ارزه چون طعم غذا و محیط اونجا عالیه.

4.2

پیشنهاد میکنم باقالی قاتوق و کباب ترش و میرزا قاسمیشو امتحان کنید. نکته مهم : اگه میخواهید ناهارو به موقع اونجا میل کنید از حدود ساعت 11 صبح اونجا باشید تا بتونید حدود ساعت 1 الی 2 بعد از ظهر غذا بخورید (البته روزهای تعطیل اینجوریه) ضمناً به شدت مشکل جای پارک هم وجود داره که بعضی از ساکنان محلی نزدیک رستوران حیاط خونشونو برای پارک ماشین شما اجاره میدن. از ما 10 تومن گرفتن.

سفر با همسر
تجربه سفر محسن بیرامی به سرولات

قیمت غذا چقدر بود

انتشار: 13 شهریور 1401

سلام.لطفا شماره رستوران خاور خانم رو ولسه منم ارسال میکنید

انتشار: 16 تیر 1400

انتشار: 17 شهریور 1398

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

محمد ابراهیمی
پرسش:

پر آ ب ترین و دنج ترین نقطه در سرولات ؟

انتشار: 03 فروردین 1400

آیا این دیدگاه مفید بود؟
اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و تمام خدمات گردشگری، همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 7.30 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست