اصفهان را می توان فرزندی از ایران دانست که این سرزمین همیشه به داشتنش می بالد. شهری که با گنبدهای فیروزه ای رنگ همچون نگینی در میان انگشتری ایران جلوه می کند و دل می رباید. این شهر، معماری  و تاریخ را با ذره ذره ی وجودش در آغوش کشیده و همچون نگهبانی استوار از آن حمایت می کند.

نصف جهانی که در آن می توانی دل به سنگفرش پل هایش بسپاری و قدم بزنی و از غرق شدن در دیدنی های این دیار لذت ببری. در سفر به اصفهان می توانی راهی بازاری تاریخی اصفهان شوی که هنوز هم مردمانی پرتلاش را میزبانی می کند. می توانی از سوغات خوشمزه تهیه کنی و طعم سفر را برای عزیزانت ببری و یا از میان محصولات صنایع دستی یکی را انتخاب کنید و خاطره ای ماندنی را برای خود رقم بزنی.

لذت سفر وقتی کامل می شود که در فرهنگ آن مرز و بوم نیز شریک شوی و با چشیدن غذاهای خوشمزه ی اصفهان تجربه ای با طعم متفاوت برای خودت و همراهانت به ارمغان بیاوریم. تجربیاتی که در مطلب غذاهای سنتی اصفهان | خوشمزه هایی از دیار نصف جهان به آنها پرداختیم تا چیزی در این سفر از قلم نیافتد. این بار می خواهیم بخشی دیگر از تجربیات خوشمزه ی اصفهان را با شما شریک شویم. می خواهیم به سراغ آش های خوش رنگ و لعاب این شهر برویم و یک خوشگذرانی خوشمزه را تجربه کنیم.

با کارناوال همراه باشید…

%d8%a2%d8%b4-%d8%a7%d8%b5%d9%81%d9%87%d8%a7%d9%86230

سفر همیشه لذت بخش است؛ آنگاه که به بازدید بناهای تاریخی می روی و مبهوت گذشته می شوی یک جور خاطره برایت می سازد و بار دیگر که به دل طبیعت می روی آرامش خاطر را برایت رقم می زند. حال یک مقصد بی نظیر را در سفر تجسم کن، جایی که به آن لقب نصف جهان را داده اند. آن همه زیبایی و بنای تاریخی و فرهنگ، مگر می تواند سفری بی نظیر را برایت رقم نزند.

چندی پیش راهی قلب ایران و همان نصف جهان، اصفهان شدیم. هر آنچه نیاز بود قبل از سفر بدانیم را در مطلب راهنمای سفر به اصفهان | معرفی شهر با هم به اشتراک گذاشتیم. بعد از آن زمانش فرا رسیده بود که به شهر برویم و زیبایی های این شهر زیبا را یکی یکی از دیده بگذرانیم. تمام دیدنی های اصفهان و آنچه در این سفر نصیبمان شد را نیز با هم شریک شدیم: جاذبه های گردشگری اصفهان

حال اما وقت یک خوشگذرانی خوشمزه است؛ از تمام زیبایی های اصفهان برای ساعاتی چشم می پوشیم و به دنبال غذایی لذیذ می رویم تا شاید با غذاهای سنتی این دیار آشنا شویم و طعم بی نظیر آن ها را بچشیم.

اصفهان غذاهای سنتی و محلی بسیاری دارد که هر ذائقه ای را توان پاسخ دارد؛ از بریانی معروف اصفهان گرفته تا کوفته ها و آش ها بی نظیر.

اگر می خواهید در سفر به اصفهان با ما در طعم ناب این غذاها شریک شوید؛ همراه کارناوال باشید تا ساعاتی خوشمزه را در اصفهان بگذرانیم.

%d8%a7%d8%b5%d9%81%d9%87%d8%a7%d9%860

سفر همیشه تجربیات تازه ای را برای انسان به ارمغان می آورد. این تجربیات می تواند تحت تاثیر بخشی از فرهنگ، تاریخ و یا موقعیت مقصد ایجاد شوند. گشت و گذار در میان غذا یکی از فعالیت هایی است که می تواند طعم تازه ای به تجربیات شما از سفر بدهد. چشیدن غذاها در میان مردمی با فرهنگ متفاوت امکان آشتایی بیشتر با سرزمینی تازه را فراهم می آورد.

غذاهای محلی و سنتی در هر یک از نقاط ایران به روش خاص و با مواد اولیه ای متفاوت تهیه می گردند. هر منطقه بسته به آداب و رسوم خود طعمی متفاوت را به شما ارائه می دهد. کردستان یکی از استان های غربی کشورمان است که ویژگی های فرهنگی خاص خودش را دارا می باشد. قرار گرفتن در اقلیم کوهستانی علاوه بر ایجاد چشم اندازهای طبیعی نوع آشپزی و طبخ غذا را نیط تحت تاثیر قرار داده است. امروز می خواهیم به سفری در میان غذاهای سنتی این استان برویم و گشت و گذاری خوشمزه را در میان آنها تجربه کنیم. خوشمزه هایی که شاید در گذر زمان با گرد و غبار فراموشی پوشانده شده اند اما بخشی از آداب یک قوم و منطقه را می سازند.

با کارناوال در شناخت غذاهای سنتی کردستان همراه شوید.

غذاهای کردستان

منظره ای سرسبز را تصور کنید که چشم اندازی زیبا از مزارع چای، شالیزارها و زیتون را پدید آورده است. سرزمینی که می توانید صبح زود به سمت آبشارهایی زیبا حرکت کنید و صبحانه ای محلی را در کنار ان میل کنید. زمانی که در جنگل ها قدم می زنید می توانید از درخت ها هلو و زرد آلو بکنید و طعم شیرین این میوه ها را در دهان خود تجربه کنید. این ها سخنان یاسمین خان ( Yasmin Khan ) از مجله ی بریتانیایی گاردین بود که درباره ی سفر خود به ایران و تجربه ی گردشگری غذایی در این کشور بیان کرده است. وی از شمال تا جنوب کشورمان را سفر کرده و بیشتر غذاهای محلی را امتحان کرده است.

در ادامه با او همراه می شویم و گوش به سخنان و خاطراتش از سفر به ایران می سپاریم.

همراه با کارناوال باشید.

%da%a9%d8%a7%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%840

در سفر به نقاط مختلف ایران باید به جنبه های مختلفی توجه داشت. سرزمین چهار فصلی که مملو از طبیعت و آثار تاریخی و فرهنگ های متنوع است.

امروز سفری به دیار آفتاب و بادهای موسمی سیستان و بلوچستان خواهیم داشت؛ اما سفری متفاوت…

یکی از راه های شناخت و نزدیکی به مردمان یک سرزمین آشنایی با فرهنگ غذایی و چشیدن طعم غذاهایشان در شهر یا روستای آن هاست. سیستان و بلوچستان به خاطر شرایط اقلیمی و جغرافیایی خاص خود در هر شهر و روستایی آداب غذایی متفاوتی دارند که همه ریشه در سنت و مواد اولیه موجود در منطقه است.

تنوع غذایی مردمان سیستان و بلوچستان بسیاری از گردشگران را مجذوب خود کرده و به یکی از بهترین خاطرات سفرشان تبدیل شده است.

با کارناوال به این استان سفر کنیم و پای سفره ی این مردمان مهربان و دلسوز نشینیم  و با غذاهای این دیار آشنا شویم.

می توانید  آداب و رسوم اقوام ایرانی | بلوچستان را در کارناوال بخوانید.

با کارناوال همراه شوید.

%d8%b1%d8%b10

غذاها بخشی از فرهنگ یک خطه یا سرزمین را تشکیل می دهند و بر اساس آداب و رسوم و ویژگی های خاص منطقه شکل می گیرند. در ایران نیز هر شهر یا روستایی غذاهایی سنتی را دارد که یکی از تجربیات سفر به آنها را تشکیل می دهند.

چشیدن غذاهای مختلف به شما این امکان را می دهد که در کنار به دست آوردن تجربیات تازه بیشتر در فرهنگ مقصد غرق شوید و خاطرات خوشی را در کنا همسفرانتان رقم بزنید. مزه های گوناگون در مقاصد مختلف پیام های فرهنگی گوناگونی دارند که شناخت بهتری از مقصد به شما می دهند.

یزد یکی از شهرهای مرکزی ایران می باشد که با واقع شدن در قلب کویر، فرهنگ متفاوتی را در خود جای داده است. علاوه بر ویژگی های خاص معماری و جلوه های تماشایی فرصت چشیدن طعم غذاهای سنتی در محله های تاریخی را نیز به شما هدیه می دهد.

با هم سری به دنیای غذاهای سنتی یزد خواهیم زد و آنها را به شما معرفی می کنیم…

با کارناوال همراه باشید…

غذاهای یزدی

در روزهای گذشته، به معرفی پلوهای شیرازی پرداخت غذاهای سنتی شیراز | قسمت اول ). اما شیرازست و غذاهای خوشمزه و لذیذ متنوع…

امروز نیز سفری به شیراز خواهیم داشت و با دیگر غذاهای سنتی این شهر پرآوازه آشنا می شویم.

چشیدن طعم غذاهای سنتی در کنار بازدید از آثار تاریخی و طبیعی دیدنی، لذتی بی وصف است که باید آن را درکنار همسفران خود تجربه کرد.

در خیابان ها و کوچه های شیراز دکان های پخت آش های سنتی  وجود دارد که اغلب صبح ها بسیار شلوغ هستند.

بد نیست در این سفر ما هم سری به آش فروشی های شهر بزنیم و صبحمان را با خوردن صبحانه ای متفاوت آغاز کنیم.

کارناوال قصد دارد در این سفر شما را با با کوفته ها و آش ها ی  شیرازی آشنا کند.

در سفر خوشمزه به شیراز همراه کارناوال شوید…

%d8%a2%d8%b4-%d8%b4%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%b2%db%8c0

سفر اوقاتی لذت بخش و پرخاطره است که لحظه لحظه اش را می توان شیرین تر و یادماندنی تر کرد اگر با مقصد و فرهنگ و آداب و رسوم آن آشنا بود.

غذاها بخشی از فرهنگ مردم یک منطقه محسوب می شود و تجربه چشیدن طعم آن ها به سفر رنگ و بویی دیگر می بخشند.

شیراز از شهرهای پرآوازه ایران و حتی جهان است که هر روزه گردشگران بیشماری را به سوی خود جذب می کند. سفر به شیراز سراسر زیبایی و خاطره است که هر مسافر برای بازدید از آن چند روزی را در این دیار نامی سکنی می گزیند و در طول اقامت خود  برای تجربه زندگی اهالی شیراز، علاوه بر بازدید از مکان های دیدنی، سری به رستوران های شیرازی زده و طعم لذیذ غذاهای سنتی شیراز را چشیده و سفرش را شیرین تر و جذاب تر می کند.

کارناوال امروز به شیراز می رود و برای همراهان خود از پلوهای مخصوص این شهر خواهد گفت. و در آینده به آش ها و کوفته های سنتی شیراز خواهد پرداخت.

با کارناوال همراه شوید…

کلم پلو شیرازی

در سفر به ایران طیف وسیعی از لذت های خوشمزه به استقبال شما می‌آید و در میان نام های آشنایی چون کباب، غذاهای و خوشمزه های بسیاری از سرتاسر ایران پهناور مانند: خاویار، ترشی، ماهی دودی شمال، سمبوسه، فلافل، میگو، آش ها و بستنی زعفرانی و گلاب دار به شما چشمک می‌زنند.

کافیست تا نگاهی به نقشه و جغرافیای وسیع کشور ایران بیاندازید، در خواهید یافت که منشأ این تنوع بی نظیر از کجاست! زمانی امپراتوری هخامنشی و پارسی تمام منطقه کشور فعلی ایران و کشورهای همسایه اش را در بر می گرفت و در زمان های بعدی و جنگ های مختلف، زمین های زیادی دست به دست شدند. از طرفی راه بزرگ و مهم ابریشم از درون کشور ایران می گذشت، در نتیجه بسیاری ار ایران می‌گذشتند.  یکی از تأثیرات این موارد تأثیر دیگر فرهنگ ها بر فرهنگ مردمان و فرهنگ غذایی کشور است و قطعا یکی دیگر از دلایل تنوع خوشمزه های ایرانی است.

این ها سخنان لوئیزا شافیا سرآشپز آمریکایی و صاحب رستورانی ایرانی در منهتن نیویورک است. او به تازگی کتابی با عنوان آشپزخانه جدید پارسی «The New Persian Kitchen» به چاپ رسانده که طیفی از غذاهای ایرانی را با دستور غذایی و طرز طبخ شان توضیح داده است.

در ادامه خواهیم دید که معروف ترین غذاهای ایرانی از نظر این سرآشپز آمریکایی کدام یک هستند و این با بار طرز تهیه ی این غذاها از زبان او آشنا شویم.

همراه با کارناوال به سفری خوشمزه در ایران بیایید.

غذاهای ایرانی

دل از محل زندگیمان می کنیم و به سفر می رویم . بعد از گذر از جاد ها و گاه گذراندن ساعت های طولانی به مقصدی می رسیم و کوله بارمان را بر زمین می گذاریم . حالا نوبت گشت و گذار است . جاذبه هایی که ساعت ها وقت گذاشته و آنها را جستجو کرده ایم تا مبادا چیزی از قلم بیفتد . یکی یکی برایشان برنامه ریزی می کنیم و سعی می کنیم ثانیه ای را هم تلف نکنیم . فکر می کنیم همه چیز کامل و مهیا و آماده است برای ساختن یک سفر خوب و خاطره های به یادماندنی …

چشیدن غذاهای محلی تجربه ی هیجان انگیزی است که شما را در فرهنگ مقصد شریک و سهیم می کند . شک نکنید که یکی از تجربه های شیرینتان خوردن غذاهای سنتی هر شهری و روستا در همان فضای سنتی است . امروز می خواهیم شما را به سفر در میان غذاهای خوشمزه ی استانی دعوت کنیم که در میان کویر زیبایی های کم نظیری را به نمایش گذاشته است .

کارناوال شما را  به گشت و گذاری خوشمزه در خیابان های استان یزد دعوت می کند …

ashyazdii11

در مطلب گذشته، سفری داشتیم به کرمانشاه و  تعدادی از غذاهای سنتی لذیذ این شهر را معرفی کردیم. ( غذاهای سنتی کرمانشاه | قسمت اول )

امروز با غذاهای دیگر این منطقه  آشنا خواهیم شد. غذاهای محلی کرمانشاه که چشیدن طعم آن ها در این شهر زیبا و خوش آب و هوا  بسیار دلچسب است و سفر را دلنشین تر و ماندنی تر می کند. البته آنقدر لذیذ و دوست داشتنی هستند که وسوسه شوید در شهر و دیار خودتان نیز آن ها را به یاد سفر به کرمانشاه طبخ کنید و خانواده و دوستان را در لذتی فوق العاده شریک کنید.

کارناوال امروز از خورش خلال و سیب پلو و آش دوینه و آش عباسعلی و… برایتان خواهد گفت.

در این سفر فوق العاده خوشمزه همراه شوید با کارناوال

خلال0

به هر شهر و روستایی که میروی، در گشت و گذار روزانه، چشیدن طعم غذاهای سنتی شان لذتی فوق العاده دارد؛ چراکه غذاهایشن نیز مانند آداب و رسوم های دیگرشان آمیخته با اقلیم و فرهنگ آن منطقه است.

در سفرهای ایرانگردی، یکی از لذت بخش ترین قسمت های سفر، خوردن غذاهای سنتی است. اگر اهل سفر باشید و عاشق فرهنگ بومی هموطنان در دیگر شهرها باشید، حتما تجربیات جالبی راجع به غذاهای سنتی دارید.

کارناوال در سفر خود به کرمانشاه، از غذاهای خوشمزی که گذشتن از آن ها راحت نیست و باید برای یکبار هم که شده، طعم آنها را بچشید، می گوید.

از غذاهای لذیذی چون دنده کباب، هلوکباب، دست‌پیچ کرمانشاه و…

دنده کباب کرمانشاه0

چشیدن طعم غذاهای شهرها و روستاهای مختلف در همان شهر بسیار لذت بخش است و سفر را بسیار متفاوت می کند. با خوردن غذاهای اصیل هر شهر می توان با نوع سلیقه  غذایی و آداب و رسوم تغذیه ای مردمان آن دیار آشنا شد.

کارناوال در سفر به شهرهای مختلف ، برای صرف وعده های غذایی خود به رستوران های محلی هر شهر می رود و غذاهای سنتی و لذیذ را تجربه می کند.

اینبار کارناوال به قزوین رفته و از انواع غذاهای سنتی این شهر برای ما می گوید.

قیمه0

چندی پیش تعدادی از غذاهای لذیذ و هوس برانگیز محلی گیلان را برای همراهان کارناوالی معرفی کردیم. امروز نیز قصد معرفی تعدادی دیگر ازین غذاها را داریم. پس با کارناوال همراه شویم…

برای خواندن مطالب پیشین اینجا کلیک کنید.

قبل از ورود به دنیای غذاهای گیلانی، لازم میدانیم بابت بی کیفیتی برخی از عکس ها از همراهان کارناوال پوزش بطلبیم و درخواست کنم که اگر تصویری خوب و با کیفبت از این غذاها دارید، لطفا برای ما ارسال بفرمایید.

سفره گیلانی

امروز هرجا که هستید و هر کاری دارید ، کنار بگذارید و آماده سفر شوید.

سفری خوشمزه و جالب که باید همراه هم باشیم تا لذت این سفر چندین برابر شود. کسانی که حتی یکبار به خطه سرسبز و زیبای ##گیلان## سفر کرده اند، به یک رستوران محلی رفته و طعم بی نظیر یکی از غذاهای گیلانی را چشیده اند.

این تجربه، یکی از تجربیاتیست که هیچ وقت از ذهن پاک نمیشود و هر از چندگاهی هوس چشیدن طعم  غذاهای لذیذ گیلان ، راهی این استان می شوید.

کارناوال مسافر گیلان است ، تا برای شما از غذاهای خوشمزه محلی این استان بگوید. پس باهم سفری خوشمزه و فوق العاده را آغاز می کنیم.

غذا گیلان0

نشریه تلگراف در گزارشی ، ایران را مهد پیچیده ترین غذاهای دنیا معرفی کرده و ۱۰ دلیل خوراکی برای مخاطبانش آورده که به واسطه آن باید به کشورمان سفر کنند.

نگارنده این گزارش « یاسمین خان » بوده که نویسنده کتاب « آشپزی افسانه های زعفرانی » نیز هست و این گزارش را بعد از سفری که اخیرا به ایران داشته ، نوشته است. او می گوید:

 «با بهتر شدن روابط ایران و جهان ، فرصت خوبی برای سفر به این کشور فراهم شده است؛ کشوری که ۱۹ جاذبه گردشگری اش به ثبت میراث جهانی یونسکو رسیده و طبیعتش سرشار از مناظر الهام بخش است و زیباترین معماری های اسلامی جهان را دارد.»

به گفته او ، در ایران گردشگران می توانند مانند یک پادشاه از غذا های متنوع ایرانی لذت ببرند؛ غذاهایی مانند :

کباب های آبدار و زعفرانی ، خورشت های آبدار با تکه های گوشت و شیرینی های پر شده با کرم های خوش طعم.

یاسمین خان در طول سفری طولانی که به ایران داشته کتابش را نوشته است و در این سفر دفترچه یادداشت آشپزی اش و عصاره آب انار تنها وسایلی بودند که همیشه همراهش بودند. اما او ۱۰ پیشنهاد ویژه برای امتحان خوشمزه ترین غذاهای ایرانی داشته که در ادامه آنها را از نظر خواهیم گذراند.

همراه کارناوال بیایید ، امروز همراه با یاسمین خان سفری خوشمزه به جای جای ایران خواهیم داشت …

میرزاقاسمی0

کارناوال به تبریز رفته است و در بازار و شهر ، سراغ خوشمزه ترین میان وعده ها را گرفته است تا لیستی هیجان انگیز از خوراکی های اشتها آور برایت درست کند.

منطقه آذربایجان همیشه به غذا ها ی لذیذ و شیرینی های تازه ای شُهره بوده است که اگر بهترین نوع از آن ها را بخواهی ، باید به تبریز آمده و امتحانشان کنی.

اینجا ساده ترین میان وعده ها طوری طبخ و سرو می شوند که خاطره سوختن زبان و دهانت از اولین گاز و طعم تند و یا شیرین آن ها تا شهر خودت در خاطرت می ماند.

بنابراین در ماجراجویی خوشمزه در خیابان های تبریز با ما همراه باشید .

تبریز0
This is search results
در حال بارگذاری ...