مسابقه خوردن فلفل های آتشین در چین

مسابقه خوردن فلفل های آتشین در چین

جشنواره های جهانیجاذبه های توریستی آسیا
خلاصه مطلب

اطلاعات کلی

چندی است که مسابقات خوردن فلفل های تند و آتشین در سراسر جهان طرفداران زیادی پیدا کرده است در این مطلب به محل آصلی این مسابقات که چین است پرداخته ایم .

هر ساله مسابقات خوردن فلفل قرمز در چین و شهر هنگ ژو برگذار می شود که شرکت کنندگان باید در دو تا سه دقیقه تا می توانند فلفل بخورند، شرکت کنندگان باید در بشکه هایی پر از آب یخ بنشینند و سرمای آب و تندی فلفل را تحمل کنند.

این مسابقه قوانینی دارد از جمله خارج نشدن از بشکه، خوردن بستنی زمان های خیلی غیر قابل تحمل و… در فواصل مختلف روی شرکت کنندگان یخ ریخته می شود تا سرمای یخ و گرمای فلفل را با هم تحمل کنند.

جایزه ی این مسابقه ۴۷ کیلو طلای ۲۴ عیار و یک گردنبند فلفل است که همگان را وسوسه می کند.

همچنین در این مطلب به معرفی قهرمان قهرمانان فلفل خور چین که فردی به نام  لی یونگ جی است پرداخته ایم، او روزی ۲٫۵ کیلو فلفل مصرف می کند و در تمامی وعده های غذایی و میان وعده ها فلفل می خورد و نمی تواند غذایی بدون فلفل بخورد.

فلفل در چین طرفداران زیادی دارد و حدودا روزانه ۵ تن سرانه ی مصرف فلفل آن ها است .

آنچه در ادامه خواهید دید

در ادامه مطالب زیر را بررسی خواهیم کرد:

۱ ) معرفی مسابقه ی فلفل قرمز۲معرفی مسابقه ی فلفل قرمز۳ ) شرکت کنندگان۴ ) برنده ی سال ۲۰۱۶ مسابقه۵ )زمان و مکان برگذاری مسابقات۶ ) فلفل در چین۷ ) لی یونگ جی و شرح زندگی۸ ) مسابقه ی فلفل قرمز در اماکن دیگر

موقعیت جغرافیایی

آسیا، چین.

مشاهده نقشه در سایز بزرگ

بعضی از جشنواره ها و مسابقات جهانی حتی نامشان هم جذاب و سوال برانگیز است، امروز کارناوال به یکی از همین جشنواره های جالب می رود تا از نزدیک شاهد اتفاقات جالب این پدیده باشد.

#چین جایی است پر از عقاید، نظرات و جشنواره و مسابقات عجیب که درک آن ها برای بسیاری از مردم دشوار است، مسابقه ای که قصد شرکت در آن را داریم فلفل خوری است! بله در چین هر ساله مسابقه ای با عنوان فلفل خوری در آب سرد برگذار می شود که فقط مخصوص شرکت کنندگان شجاع است، در این مسابقه چینی های با دل و جرات باید فلفل قرمز های تند و آتشین را سریع و پشت سر هم بخورند !

خیلی ها این مسابقات را احمقانه می دانند و فکر می کنند اصلا کار عاقلانه ای نیست اما چرا زنان و مردان چینی و حتی در سال های اخیر اروپائیان مشتاقانه در این مسابقات شرکت می کنند؟

با کارناوال همراه باشید تا به چین برویم و ببینیم در مسابقه ی فلفل خوری چه می گذرد و چه جایزه ای منتظر قهرمان مسابقه است.

مسابقه ی فلفل خوری چین
نهصد0

معرفی مسابقه ی فلفل قرمز

به طور خلاصه این مسابقه را می شود در یک جمله بیان کرد، جنگ میان آب و آتش.

در مسابقه ی فلفل قرمز شرکت کنندگان باید فلفل های آتشین را هم زمان با این که در آبی سرد نشسته اند تا جایی که می توانند بخورند و هرچه بیشتر بخورند احتمال برنده شدنشان هم بیشتر است، جالب تر از آن این است که در حین خوردن فلفل های آتشین رویشان با سطل های بسیار بزرگ یخ می ریزند.

شرکت کنندگان شجاع این مسابقه باید هم زمان با سوختن و یخ زدن مبارزه کنند، چینی ها به راحتی در این مسابقه شرکت می کنند و به صورت رسمی عجیب برایشان جا افتاده است و مسابقه ی فلفل را جشن آب و آتش می نامند.

تماشای شرکت کنندگان حین خوردن فلفل بسیار دیدنی است آن ها وضعی عجیب مابین گاز گرفتن فلفل ها و زبان هایشان و یخ زدن و فریز شدن دارند، عکس العمل بدن های شرکت کنندگان بسیار مختلف است چون به طور معمول امکان تعامل یخ زدن و سوختن برای بدن ممکن نیست به همین خاطر هر یک از شرکت کنندگان به یک نحو عکس العمل نشان می دهند، در ادامه با این مسابقه و قوانین و دیگر ویژگی هایش بیشتر آشنا خواهیم شد.

مسابقه ی فلفل خوری چین
مسابقه ی فلفل خوری چین
مسابقه ی فلفل خوری چین

قوانین مسابقه ی فلفل خوری چین

همه ی شرکت کنندگان باید در بشکه هایی چوبی که به سختی می توانند در آن بنشینند قرار بگیرند و طی مسابقه از آن خارج نشوند، این بشکه ها باید در مکانی استخر مانند که در کف آن فواره هایی تعبیه شده است قرار بگیرد و در تمام طول مسابقه از فواره ها رویشان آب سرد ریخته شود.

در مسابقات قهرمانی فلفل خوری با سطل های آب یخ روی شرکت کنندگان آب ریخته می شود، اگر شرکت کنندگان از بشکه هایشان خارج شوند بازنده محسوب می شوند به همین دلیل در این اواخر مسابقه فلفل قرمز خوری به چالش بشکه ی آب یخ هم معروف شده است.

به دلیل سختی بیش از اندازه ی این مسابقه شرکت کنندگان اجازه دارند در مواقع سوختگی شدید بستنی هم بخورند تا شاید بتوانند باز هم ادامه دهند، از دیگر قوانین مسابقه این است که باید با فواصل مشخص آب سرد در بشکه ها ریخته شود تا آب آن ها گرم نشود.

قالب های بزرگ یخ باید در مسابقه مهیا باشد و در طول مسابقه شکسته شوند و در بشکه ها ریخته شوند و از قبل خرد شده نباشند.

زمان مسابقه دو دقیقه و در مراحل قهرمانی سه دقیقه است و بعد از آن تعداد فلفل هایی که هر فرد خورده است شمرده می شود.

مسابقه ی فلفل خوری چین
مسابقه ی فلفل خوری چین
مسابقه ی فلفل خوری چین

شرکت کنندگان

بیشترین چیزی که گردشگران را برای تماشای مسابقه فلفل خوری به منطقه ی سانگ چنگ می آورد تماشای چهره های شرکت کنندگان مسابقه است افرادی که با تمام توان سعی دارند خونسردیشان را حفظ کنند و کمتر داد و فریاد کنند و سعی داشته باشند فلفل های بیشتری بخورند.

در این مسابقه همه چیز فلفلی است حتی افرادی که به شرکت کنندگان کمک می کنند هم لباس هایی فلفلی دارند.

همه ساله مردم چین درگیر مسابقات قهرمانی فلفل قرمز خوری هستند و همگی با اشتیاق این مسابقات را پیگیری می کنند البته این مسابقه طرفدارانی در کشورهای دیگر هم دارد اما اغلب تماشاگران محلی هستند.

مسابقه ی فلفل چین
مسابقه ی فلفل چین

برنده ی سال ۲۰۱۶ مسابقه

زنان و مردان زیادی در مسابقه ی فلفل قرمز خوری شرکت کردند و در هر مرحله تعدادی از آن ها حذف شدند تا در نهایت یک مرد به نام امی یانگ ( Amy Yang ) که توانسته بود ۶۲ فلفل قرمز را در ۳ دقیقه و ۴۷ فلفل را در ۲ دقیقه بخورد برنده ی نهایی مسابقه ی امسال شد.

امی یانگ پس از پیروزی در این مسابقه ۴۷ کیلو فلفل طلای ۲۴ عیار و یک گردنبند طلائی جایزه گرفت .

مسابقه ی فلفل خوری چین
مسابقه ی فلفل خوری چین

مکان برگذاری مسابقه

از جذابیت های دیگر این مسابقه ی ترسناک و غیر قابل باور محل برگذاری آن است، در منطقه ی سانگ چنگ ( Songcheng ) که یکی از مناطق زیبا و خیره کننده ی چین است که در شهر هنگ ژو  ( Hangzhou ) قرار گرفته است و تماشاگرانی که برای دیدن مسابقه به این ناحیه می آیند می توانند از زیبایی ها و طبیعت هنگ ژو هم لذت ببرند.

امسال این مسابقه در حالی برگذار شد که درجه حرارت هوا در سانگ چنگ به ۴۰ می رسید.

سونگ چنگ

زمان برگذاری مسابقه

آخرین دوره ی مسابقه ی فلفل قرمز چند هفته پیش برگذار شد ۲ جولای ۲۰۱۶ میلادی، همه ساله البته با چند روز جلو و عقب شدن این مسابقه برگذار می شود و زن و مرد همه می توانند در این مسابقه شرکت کنند و محدودیتی برایشان وجود ندارد.

مسابقه ی فلفل خوری چین

فلفل در چین

چینی ها از طرفداران انواع فلفل و ادویه جات تند هستند ، اغلب آن ها در هر وعده ی غذایی و حتی در عصرانه هایشان هم فلفل مصرف می کنند آن ها به اندازه ای عاشق فلفل هستند که سرانه ی مصرفشان در یک روز بیش از ۵ تن است آن هم فقط فلفل های تند و قرمز.

آن ها اعتقاد دارند خوردن فلفل مثل سوار شدن بر ترن های ترسناک هوایی است در عین حالی که هولناک است اما خیلی ها بر آن سوار می شوند چون در نهایت لذت خاصی دارد.

فلفل در ابتدا زمانی که کلمبوس آمریکا را کشف کرد، در همان قاره کشف شد. این گیاه بومی قاره آمریکا است و به دلیل آن که تجارت ادویه جات همیشه در جنوب آسیا رواج داشت به هند و چین آورده شد تا در این مناطق جزیی از ادویه جات تجاری شود، در حال حاضر هم ۲۵ گونه ی مختلف از فلفل در جهان وجود دارد که همه ریشه در فلفل های آمریکا دارند.

فلفل در چین
مصرف فلفل در چین

لی یونگ جی قهرمان

مصرف زیاد فلفل در چین توجه ما را جلب کرد و بیشتر راجع به آن تحقیق کردیم و متوجه شدیم نام لی یونگ جی ( Li Yongzhi ) در همه جا کنار فلفل قرمز چین هست.

داستان لی یونگ جی این است که او حقیقتا عاشق فلفل و مخصوصا فلفل قرمز است او در تمام وعده های غذائیش به مقدار زیادی فلفل قرمز می خورد مصرف روزانه ی فلفل قرمز او در روز ۲٫۵ کیلوگرم شده است.

لی یک شعار دارد که می گوید: هرچه داغ و سوزان تر بهتر. او اضافه می کند که اغلب مردم صبح که از خواب بیدار می شوند دندان هایشان را مسواک می کنند تا مزه ی دهانشان تغییر کند اما من فلفل می خورم تا نفسم بوی فلفل بگیرد او در نیمه های شب هم بیدار می شود و فلفل می خورد حتی بعد از کار که به منزل برمی گردد هم فلفل قرمز مصرف می کند.

فلفل خوردن لی به دوران کودکیش باز می گردد او در روستایی با لقب پادشاه چیلی به دنیا آمد و از همان زمان خوردن فلفل های تند و چیلی را آغاز کرد، منابع محلی می گویند او می تواند وعده ی غذایی بدون گوشت و تخم مرغ داشته باشد اما هرگز نمی تواند غذایی بدون فلفل بخورد و باید حتما تعداد انگشت شماری هم که شده فلفل قرمز داشته باشد.

آقای لی برای تامین فلفل روزانه اش و این که فلفل ها همان گونه که دوست دارد باشد در حیاط خانه اش ۸ گونه ی مختلف فلفل کاشته است که آن قدر تند هستند که کسی جرات خوردن آن ها را ندارد.

او در حال حاضر برنده مسابقه فلفل خوری در سرتاسر چین است که پس از چند سال پیروزی پیاپی به شهرت زیادی دست یافت.

لی یونگ جی Li Yongzhi

با لی یونگ جی آشنا شوید

در حال بارگذاری ویدئو ...


داستان شکست لی

لی از ۱۰ سال پیش کاملا عاشق فلفل شد .

داستان به زمانی برمی گردد که پسر بزرگش در یک تصادف هر دو پایش صدمه می بیند و لی مجبور می شود همه ی دارائیش را صرف هزینه های پزشکی او کند و به سختی می توانست غذایی برای خوردن پیدا کند.

لی آن قدر غذا نخورد و نگران پسرش بود که در یک روز گرم تابستانی کنار خیابان از هوش رفت و وقتی خودش به هوش آمد متوجه شد که از نخوردن مواد غذایی از حال رفته است او به یک فروشگاه مواد غذایی که موادش را حراج کرده بود رفت ولی آن ها بدون پول غذایی نمی دادند و اما از فشار گرسنگی به یک رستوران می رود و تمام فلفل های روی میز آن را با یک لیوان آب می خورد، صاحب رستوران او را متهم به دزدیدن فلفل های مغازه می کند اما لی برای رهایی از اتهام جلوی همه ی حاظران یک کاسه پر از فلفل قرمز را می خورد، جالب آن بود که برایش کار زیاد سختی هم نبود،  از آن زمان او کشف کرد که نسبت به دیگران تحمل زیادتری نسبت به مواد غذائی تند دارد.

خلاف انتظارمان متوجه شدیم که آقای لی بدنی سالم و قوی دارد و به ندرت بیمار می شود و نه تنها فلفل آثار سویی روی او ندارد بلکه او را هر روز نیرومندتر هم می کند و دکترش می گوید او بدنی کاملا نرمال دارد .

در واقع شکست لی در زمینه ی اقتصادی باعث شد او به فلفل علاقه مندتر شود و امروزه قهرمان قهرمانان فلفل خوری چین شود و سال ۲۰۰۹ میلادی تاج پادشاهی فلفلی را از آن خود کند.

لی سال ۲۰۱۶ موفق به دریافت جایزه مسابقات نشد و بسیاری این اتفاق را برای او خجالت آور می دانند البته او می گوید دیگر علاقه ای برای شرکت در مسابقات ندارد و به دلیل افزایش هیجان مسابقه در آن شرکت کرده بود.

لی یونگ جی Li Yongzhi
لی یونگ جی Li Yongzhi
لی یونگ جی Li Yongzhi

مسابقه ی فلفل قرمز در اماکن دیگر

مسابقه ای که در بالا به آن اشاره کردیم هرساله در یک مکان خاص برگذار می شود اما به دلیل استقبال و علاقه ی شرکت کنندگان و موضوع جالب این مسابقه طرفداران زیادی پیدا کرده است و به صورت محلی در اماکن مختلف حتی کشورهای دیگر مثل انگلیس برگزار می شود.

این مسابقه به اندازه ای طرفدار پیدا کرده است که شرکت کنندگانی از #کشورهای اروپائی هم اقدام به شرکت در این مسابقات کرده اند و همه در تلاش برای ثبت #رکورد گینتس به نام خود هستند.

مسابقات فلفل خوری در اماکن دیگر
مسابقات فلفل خوری در اماکن دیگر

توصیه کارناوال

فلفل دارای ماده ای به نام کاپسیسین است که برای بدن مفید می باشد و برخورد همین ماده با مخاط دهان باعث می شود مغز به اشتباه محل برخورد آن را داغ و سوزان احساس کند، با این که فلفل خواص داروئی دارد و در برخی دارو ها برای تسکین درد استفاده می شود اما نباید بیش از اندازه استفاده شود و می تواند آثار مخربی مثل حساسیت های شدید داشته باشد.

مسابقه ی خوردن فلفل های آتشین چین

سخن آخر

شما از خوردن فلفل لذت می برید؟ آیا کسانی را می شناسید که بیش از حد فلفل مصرف می کنند؟ 

نظرتان درباره ی برگذاری مسابقات فلفل خوری چیست؟ دوست دارید در آن شرکت کنید؟

منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.

 دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته منتشر نشده است.

    پاسخ دهید

    موارد مشخص شده با * الزامی هستند.

    This is search results
    در حال بارگذاری ...